Отговори
# 105
Прибрах се от едночасова разходка. Май прекалих, стъпалата ми адски се подуха и болят. Това подозирам от килограмите. Но пък иначе се чувствам добре. Аз превръзки си купих само два пакета нощни. Течението е като цикъл, при мен точно така беше след първото раждане. Масово с раждали жени съм коментирала, че само обикновени превръзки са им свършили работа. То и това индивидуално, не пречи да има един пакет за застраховка от Канпола.
Лоренка, пробвай да хапнеш нещо, за което знаеш, че размърдва бебето или пък поза за да се успокоиш като го почувстваш. Сигурна съм, че напразно се тревожиш, ма ще ти мине като те разрита.😊

# 106
Ивел за след раждането все още никъде , но за пореден път чувам за Гайдарова, та ще видим ще търся мнения . Сега пренатално ще ходим при Попов в София в Св.ПЕтка преглежда ,за да оцени какво е състоянието и дали се налага раждане другаде и кога да търсим първа консултация с нефролог след това.

Ани банани - ако говориш за Митра давай смело , аз много я харесвам , но заради ИП спря гимнастиката . Не знам дали ще успеете да помогнете на бебка да се обърни , но ще ти олекне на кръста. Дано прави домашни посещения.

# 107
  • Plovdiv, Bulgaria
В болницата ми даваха превръзки. За вкъщи си ползвах тези, които си ползвам принципно. След 2я ден течението не беше по-различно от обикновен цикъл. Сега пак така ще практикувам.

# 108
В ДМ продават Канпол.

На мен след секциото лохиите ми бяха не по-силни от нормален цикъл, реално можех и с обикновени превръзки

# 109
  • София
Аз както съм отвикнала въобще от превръзки, не знам как ще изкарам с тях в най-топлите месеци. А такива за родилки ми бяха дали, когато бях с кръвоизлива в болницата - ужасни са ми. Но въпреки всичко ще си взема да имам поне един пакет и едни по-дълги обикновени за болницата...
Канпол ги има и в ЛиЛи, Комсед и в аптеките.

# 110
  • Варна
Аз също си взех от подплънките на Бейбилов от ДМ. Взех и подложки за бебка от Лидл на Лупилу, видях тампончетата, но реших да ги скипна засега. Не знаех обаче, че и в Лидл има подплънки, ще си купя и от тях следващия път.
Иначе в ДМ има много продукти на Канпол. Багажа за болницата, който ми искат са основно мои принадлежности и мога да го стегна точно за 5мин. Купих си хавлия и кърпа за лице, ще взема едни нови джапанки тези дни от Джъмбо и съм готова. Превръзки не ми искат, явно ще ми дадат от там, но все пак ще взема един пакет да си имам за мое спокойствие.

Бъндъл, ти никога ли не си се парила от коприва? Не си ли готвила/яла? Аз я обожавам, мога да я ям всеки ден.

# 111
Пепи, да точно за Митра говоря. Аз точно мислех от Март да започна да ходя при нея и стана това с извънредното. Ще й се помоля, пък каквото сабя покаже.
Лимонче, да масажа ме облекчава за 1-2-3 часа, но няма кой да ме масажира по цял ден Confused

# 112
Парила съм се, ама да не мислиш, че помня как изглежда. А иначе не купувам и не готвя, майка ми също.

За превръзките - абе на мен ми вършиха работа канполските първите 48ч, че беше клане + мн често ми правеха тоалет и ги сменях постоянно. И да живеят многократните мрежести гащи също

# 113
Привет, момичета,
Dream, благодарим ти приказна темичка.
Багажа за болницата още не съм го подготвила, но мисля, че основните неща ги имам. От еднократното бельо взех размер М и ми се стори като шапка за баня 😁😁😁, та добре, че не взех по-големия размер. Превръзки взех два пакета на Канпол и два нормални, дано да не се наложи да влезат в употреба всички още първите дни.
За сладоледите, от няколко дни съм фен на Нирвана.

Сладки и сладоледени дънища, момичета 😊

# 114
  • Sofia, Bulgaria
Въобще не съм купувала превръзки за родилки, струват ми се ужасно дебели и дълги и неудобни. Карах с нощни и сега пак нощни съм приготвила. В общи линии кървенето ми беше като малко по-обилен цикъл. И от тези подложки за гърди не съм взимала, слагах нормални тампончета за грим.

# 115
  • София
Лелеее чак на 8ма страница успявам да напиша - Браво и благодаря на Дрийм за супер темичката!
Голямо изчитане направих докато завърша предишната страница, да обхвана всички скандални теми и мненията по тях. Laughing Важното е, че тук се започва с позитивна настройка и добро настроение! Yellow Heart

По темата за сладоледа, не помня кой точно беше написал, че е фен на пистачиото в Афредо. Брат ми управлява бизнеса на тези сладоледени къщи и витрини, та пресен ъпдейт - утре отварят щанда на Витошка, днес са отворили в Пловдив. Simple Smile А аз сладолед не обичам! Срещала съм и други такива хора, но малко. Просто не ме кефи студено и сладко някак си. Но аз принципно не съм по сладкото някак си.

Уигзи, кашата от коприва ми е в топ манджите, особено сега. Много ми се услажда! Но само аз ям вкъщи и като си правя, другите домашни любимци мрънкат, че миришело гадно, изглеждало гадно. Накрая им се развиквам да млъкнат и си я ям. Flowers Herb

Багажа за болницата няма скоро да стягам, по-към девети месец, но съм набавила всичко необходимо.

Брайда, и на мен ми домъчня за теб! На ММ брат му е с ИР и години не знаеше защо не се чувства добре. От година и нещо е на кето, но по Берг, а не адаптациите на Узунов... Ако не се лъжа, срещала съм из форума, че и ти си спазвала този режим, но само исках да напиша, че той е толквоа хепи колко добре се чувства и изглежда, че хич не му и липсват храните, които не са ок за него. Въпреки че си позволява от време на време по нещо, но цялостно си живее кето.

Бляна по десерта с йогурт и сладко от моркови ми напомни за един десерт, койот ядох януари в Мюнхен и не можех да спра да мисля за него. Та днес накарах ММ да пише на човека, с когото се виждахме там, за да каже поне името на десерта и утре ще го майсторя. Няма такава вкуснотия! Мисля да се доверя на ето тази рецепта.

Аз вчера си взех фитнес топка! След като организирах пуберите вкъщи да я напомпат с една мини помпичка, останах очарована колко е удобно да се седи върху нея! Рових сума ти време да открия нещо свястно като упражнения, което да ми допада, та ето на това се спрях. Обаче аз много обичам разтягането и доста ми липсва в момента, а това си е клипче за рзтягане. Ще проуча и разни методи за предизвикване на раждане, които да ми послужат в краен случай, ако и това бебе няма намерения да излиза изобщо. Simple Smile)
Мисълта ми беше, че срещнах много информация за облекчаване на болки в кръста с такава топка. Мен не ме боли за сега, та не съм гледала какви са упражненията, но ей така за идея го написвам.

И аз като Криси, да задам един тъп въпрос.Bowtie Въпреки че съм раждала, все пак са минали 14 години и някои неща са ми бели петна. Та, тия гадни лохии колко време течаха? Имам спомен, че беше около месец, но се надявам да ми е грешен спомена...

Пак разгърнах чаршафа, ама нещо не мога да наваксам с писането и четенето. Пък ми се ще да се включа по двайсет теми! Лека нощ ви желая, дами и да се наспите хууубаво, че отварят парковете и планините. И сладоледаджийниците, както стана ясно. Smile

# 116
Привет и от мен!Темата е супер,връщам се да ви чета🙂🙂🙂

# 117
Благодаря и аз за новата тема 🙂
Аз да се оплача освен от безсъние, в момента в който легна уж да заспивам и се наместя на някоя страна и се почва някакъв сърбеж по корема. Само там ! И това продължава известно време, което води до изнервяне, ставане, пак лягане... Не мога да си обясня. Случвало ли се е на някоя от вас? А най-странното е че като се почеша ( като гледам да е нежно, да не се дращя силно с нокти, макар да ми се иска в този момент ) и все едно не усещам облекчение, някак си все едно е вътрешно и не мога да го докосна. Абе Луда работа.....
А относно паузите между магнезий и желязо съм в шах. Док ми е казал 2х1 магнерот и 3х1 малтофер и за капак сега последния път ми даде и още желязо, някакво на Смарт хит да пия по една таблетка. И при положение че си пийвам едно кафенце сутрин. През деня ми се хапват млечнини яйца, а и тях ги има в почти всичко и аджаба как да има нужните 4 часа между всичко??!?!?. Не знам как да стане просто. Пия ги поне с два часа разлика, но до колко се усвоява нещо не знам. А кога ме стегне корема повече и се наложи да взема допълнително магнезий и то става една .....

# 118
  • София
Ох, цял ден вчера се чудя защо никой не пише в новата тема, а то ми изтрили мнението и не ми излизат известия. Та сега се събудих и изчетох 6 страници с висока скорост.
За болките в гърба ходя на масажи, иначе не се понасят. Бяха спрели да работят, хубаво че вече пак са на линия.

Моят багаж за болницата е 80% готов, в понеделник ще гледам да го докарам до 90 без документите. Май ще сменям куфара със следващия размер. Сега съм сложила най-малкия ръчен, няма да стане...

Имаме ориентировъчна дата около средата на юни, с готовност да реагираме преди това и на 7-8 май ще слагам кортикостероидите. Малко ми е неясна работата с тях все още, но ми обясни АГ, че се слагат веднъж само и си действали после.
Ох, да си поотдъхна, имам и почти готова кухня, още 1-2 дни работа по нея, 1-2 по другите межели, 1-2 по телевизия и интернет и след 1-2 седмици ще минавам във фаза носене на чинии, прибори и т.н. на там. Поне имам много помощници, всичките приятели звънят да питат кога да идват.

Добре, че написахте това за звука от корема, не ми се е случвало още и ще съм подготвена.

Един съвет от мен - ако си проготвите боб за обяд, но по някаква прочина не го ядете, НЕ го яжте вечер. Тази нощ е сигурно първата, в която (не)спя на пресекулки и само се въртя, защото така ми се изду коремът, че чак боля.

Брайда, в Савини джелато има кето кокос, който е особено вкусен. Има и съвсем приятни лешник и шамфастък, но не от всичко всеки ден, можеш да им звъннеш или да им пишеш да ти приготвят или да кажат кога ще имат.

# 119
  • София
Риъл - знам ги тези кето сладоледчета. Ще оцелея някак, просто е кофти като всичко което става за теб е по-специално и не става като ти се дояде просто да прескочиш да си купиш. А и с две деца, работа и учене, някак ти оставаш на заден план.
Имам инерция, свикнах, просто понякога се самосъжалявам, че не е честен живота.
Ноо то това не е само моя живот, масово са с тоя проблем хората.

За багажа за болницата, аз нали и аз ще съм в Токуда, ами аз ще взема адски мн неща. Ще съм с бая голям куфар. Ще помъкна и стерилизатора най-вероятно. Въпроса е дали да не разделя багажа на 2 части (втората да е ако бебето не суче да кажем ...). Яд ме е че такава скъпа болница не ти дават вода на воля или да кажем дават превръзки но недостатучно или дават еднократно бельо но М размер, а аз съм голям размер, дават нощници но нез копчета, дават вода но по 1л и тнт. Абе уж дават ама не става, пак трябва да си имаш.

Моя багаж за там не е стегнат, но от всичко нямам само травел кит за баня и бельо (по интернет е мн трудно да намериш бабешки гащи, а сигурно е още по-трудно да намериш да са ти ок на размер). Мислих, че ще пуснат пак в лидъл с бременните дрехи, но не пуснаха.

Общи условия

Активация на акаунт