Отговори
# 1 650
И аз имам последните дни доста повече стягания, а е рано да излиза тоз бебс. Да не говорим, че всеки ден си върти гръбчето в нова позиция, страшно шило

Омче, коя седмица си сега? Стискам палци да утихнат нещата

# 1 651
  • Варна
Омчеее, ама ти мнгоо буквално прие думите ми от сутринта да не стискаш! 
Тапата нали може да пада и с дни, и със седмици, така че не се притеснявай. За Но-шпа и аз го пия заради болки и лежа както знаеш, така че само не се притеснявай, за да не си навредиш излишно! Всичко ще бъде наред! И дори и да е започнала работата съм сигурна, че бебката е вече достатъчно голяма ❤
Пиши ни какво се случва с теб!

# 1 652
Лимонче, а теб боли ли те като при цикъл и то доста силно? По колко Но Шпа пиеш на ден?
Дааам, сега падна и една големичка част 😕 Извинявам се за подробната информация 🤭 Влизам да се къпя и да направя акция "Косъм", че нещо не ми е спокойно.

# 1 653
Оммче, няма страшно! Както каза Лимончето може да пада с дни, моце и седмици. Аз съм с менструални болки и то от доста време насам. Напоследък са и по-силни, особено ако поседя права или направя някое кръгче в квартала и се започват. Пия магнерот и но шпа 3х2. Оправи си се спокойно, пий но шпа и лежи. И да тръгне нещо всичко ще е наред, не е чак толкова рано Hug

# 1 654
  • Варна
Предписан ми е по 3 пъти на ден, но аз го пия само, когато ме боли. Не ме боли чак като при цикъл, но аз и попринцип съм с много болезнен цикъл така, че не знам дали може да се сравни. Абе щом пада тапата  къпи се, акция косъм и чакай!
Без паника ❤ (то така от страни мнгоо лесно...)

# 1 655
Към момичетата, преминали вече през планирано секцио, имахте ли контракции след това, болезнени ли бяха, даваха ли ви обезболяващи за тях?

# 1 656
Desislava, грам контракции не съм имала, но аз преди секциото бях на системи окситоцин и може би заради това, тоест минах ги преди него, но няма как да съм сигурна, че това е причината. А обезболяващи една система, едно в рамото и после Профенид. Аз болки от секциото не помня.

# 1 657
Хахахаха, без паника, а? 😂😂😂 Преди да влезна в банята ревах на ММ, че без него никъде не искам да ходя и как сме имали сделка да раждам само ако той е до мен, но гадния вирус ми осуети плановете... Като казах планове, аз си мислех да раждам поне на термин, но ето още нещо, което няма да стане 😂 Добър житейски урок - Не си прави планове! 😝

Благодаря ви за бързия отговор, момичета! Сякаш ми става по-леко като знам, че имам и вашата подкрепа ❤️

Лимонче, и аз съм с много болезнен цикъл - 36 часа адски болки, а в останалото време са дотолкова търпими, че да мога да се храня поне 😬

# 1 658
Аз имах болки първият ден след операцията, но като кажех ми правеха обезболяващо. А вечерта ми сложиха профенид свещичка. И на другият ден вече нямах болки. Просто ми прибърпваше операцията като ставах.

# 1 659
Хахаха, Омчеее, скоро ревах по същата причина. Гуш. Коя седмица си сега? Ще ходиш ли да те видят?

# 1 660
Аз също все по-често имам болки тип преди цикъл. При мен най-често ги усещам през нощта, аз като ме заболи и пия две но-шпа и минава. Явно е нормално за този период на бременността ама си е и предвестник, че скоро ще се ражда. Напоследък и течението ми се засили също Sad
Ом, при мен много често така - аз правя едни планове, то става друго ... Това, че пада тапата обаче не е задължително да почне раждането веднага, така че виж какво ще ти кажат утре. Зареди си хубаво телефона и ще се чувате с видеото с ТМ, да компенсираш докато раждаш.
Аз чак петък съм на преглед, много далече ми се струва. Имам съмнение, че ми са се появили гъбички, че има един дисконфорт понякога. Цяла бременност устисках без никакви бактерии и сега ... дано е фалшива тревога. Освен това ми се е подул венеца на единия преден зъб, не боли нещо, ама си е подут Sad Въобще от както съм в 9ти месец всеки ден има нова болежка.

# 1 661
Здравейте, милички! Smiley Нищо от това, което споделяте, не ми е чуждо в момента. Само за раждането мисля и в момента всичко друго е на заден план. Телефонът ми звъни много често, което ме напряга. Близки и приятели са загрижени за мен, което е разбираемо, но сякаш и съобщение би свършило работа. Много ценя деликатните хора, които усещат чувствата на другия.

Още малко ни остана, но не знаем кога ще дойде моментът и тази несигурност действа на нервната система. Поне при мен е така. Утре навършвам 39 седмици и сякаш съм на предела на силите си. И аз се взирам във всяко стягане и болка, и провеждам акция косъм всеки ден.

Много емоционална и ревлива съм от най-малкото, не мога да се позная. Но ако си позволя и да се притесня или раздразня за нещо, кръвното ми търчи нагоре. Hands Point Up Едва удържам нещата.

Само хубави да са новините от прегледите, които ви предстоят! Flowers Sunflower

# 1 662
Бъндълче, а като усетиш настъпващия момент, тогава още повече ще му ревеш 😂 ❤️ Гуш и от мен ❤️ Сега съм в 35+4 и ми се иска да стисна кълките поне още една седмичка 🙏 Ама с тези течове, които имам, едва ли 😕

Снежи, нормално е да ти се засили течението...  Моето е така от седмици 😘 Дано нямаш гъбки, че на мен ми излезнаха малко и още не съм ги излекувала, та и за това се притеснявам.

# 1 663
Стискай, Омчееее, стискай до 14.6, може да го отменят 🤣

Само пет дни преди мен си ти Simple Smile

# 1 664
Омче, и аз съм без тапа вече, но така можем да си откараме сума време. Лягай, пий каквото са ти казали и стискай кълки ❤️

Общи условия

Активация на акаунт