Отговори
# 1 710
Леле, момичета, как ме зарадвахте тази сутрин!!!
Мистик, да е жив и здрав Максим! Да ви носи много радост и усмивки! Ей, избърза ти, кой сега ще ме черпи с ядки Grinning

Омче, много се радвам за твоята принцеса, разкошни мерки има! Бързо да си я гушкаш! И си е избрала моя любима дата - днес и моето момиче има рожден ден, тя също се роди бързо, лесно, без шевове и разкъсвания Heart
Честит рожден ден на дъщеричката ти! HeartFlowers Four Leaf CloverHeart
Не е избързала Мистик, ти си днес или утре наред и ще се засечете! Joy Yum Хайде, леко раждане пак!! Hug

# 1 711
Малеееее!

Честито, Оммм, Мистик! Heart

Да са най-здравите бебета на света!

И никой да не ми пожелава леко раждане, че имам първокласничка да записвам на втори юни Simple Smile

# 1 712
Мардинна,
По-назад писах-онзи ден точно Атон 5 прах в пералнята!Бавничко придърпваш отстрани и всички меки части ги сваляш.После малко трудно наместването,но става.
Прах на 30 градуса и намалих оборотите на центрофугата на 400 оборота-всичко е 6👌

# 1 713
  • София
Лелеееее честити бебенца на Омчето и Мистик!!!!! Егати страхотното утро!
Ей така се прави - в 36та седмица и бебе 3200. Аз влизам в 36та в петък, така че тихо! 😂😂😂

Момичета, изпращам ви прегръдки! Така се развълнувах още несъбудена, че пуснах една сълза чак!!! ❤❤❤❤❤

# 1 714
Страхотна сутрин , две прекрасни бебета си имаме , да са ви живи и здрави Мистик и Оммче, да са здравички и благословени Heart  Heart

# 1 715
Хахахаха, Деси, ама аз наистина си бях като циганка - без документи, без изследвания и с малко Кандида, която трябваше да започвам да лекувам 😂

Благодаря на всички ви ❤️❤️❤️ Прекрасни сте, направо страхотни! Правите този специален момент още.пп-специален за нас.

Илияна сега е на кислородна палатка, много добре се адаптира, но има ниска глюкоза и завишени левкоцити. Неонатоложката каза, че трябва да ми я вземе след раждането само защото е родена преждевременно и имат някакъв протокол, иначе всичко върви чудесно 🤗 На мен мистериозно ми изчезнаха всички сърбежи, така че явно съм си била с акушерска холестаза и добре че бебка е решила сама да тръгва, иначе щяха да ме предизвикват, а това не винаги завършва с естествено раждане 🙄 Ама каквото такова, все пак лекарите знаят най-добре и изцяло съм се оставила на тяхната преценка (Е, устисках на примамливите предложения за упойка и окситоцин 😂) .

Пеперудена, ММ се прибра за да поспи, че да можеш после да е адекватен през деня да ми носи храна и така нататък 😂 Спеше си като пор като му звъннах да му честитя, но той си бил мислел че първо раждане щяло да продължи поне 12 часа 😂 Добре че не се оказа прав!

# 1 716
Мистик и Омче, честито! Искрено ни зарадвахте! Пожелавам ви мннноого здраве, щастие и едни послушни бебчета! 🥰🥰🥰

# 1 717
  • София
Омче, ще си кажеш всичко за етническия произход ти! 😂😂😂😂
Аз все се чудя как става номера без документи, особено ако следящия те АГ не е в тази болница, за да потвърди, че всичко е наред. Аз си имам някакви документи и изследвания, но не са пълни, утре ще взема всичко останало.
Дай малко повече подробности за раждането, на мен ми е интересно! Ама то толкова бързо е станало, направо невероятно! Как беше отношението в болницата? Сега как се чувстваш - боли ли те дупето (най-общо казано)?

# 1 718
Ехааа прекрасно утро с две прекрасни бебчета на горди мами!
Оммче честита да е твоята бебка! Здравичка и много усмихната, много щастливи моменти да си имате заедно и възстановяването да ти е бързичко!
Още веднъж поздрави и на теб мистик. Прегръщам ви момичета, развълнувах се истински и моя бебчо също-изглежда ви праща поздрави 🤗😙🤗
Вече и аз нямаам търпение да си го гушкам и дано мине както вие описвате нещата 💙💙💙

# 1 719
Честито на Мистик и Омчето, да са ви живи и здрави, слънчеви и засмени малките бебоци. Бързо да се възтановявате и скоро да си ги гушкате с татковците вкъщи ❤💖❤
Много хубаво започва деня, аз също малко поревах 🌼
Амели да ти е жива и здрава рожденичката 🤗
Омче, аз също ще раждам в Надежда и ще се радвам, ако можеш да разкажеш повече за раждането, когато имаш възможност, правиха ли ти корона тест, с маска ли беше по време на раждането, при кой доктор се падна?

# 1 720
Много вълнуващооо!!! Малеее😍😍😍.... Да са ви живи и здрави бебчетата и всичко да върви така леко от тук нататък!!! Развълнувах се, много се радвам за вас и ви пожелавам бързо възстановяване 💝

Мале бавно бавно преминаваме от една графа в друга хахах. Направо само се чудя какво ли е усещането - на единия ден си бременна, на другия оп.. вече не хахаб😀😱🎉

# 1 721
  • София
Омче, браво! Чудесно си я свършила работата 🌞🌞🌞
Да ви призная, не посмях да заспя пак...

За документи - като Монк почти съм подредила всичко в три папки - една обща
медицинска до 2018. Една с всичките епикризи и изследвания от спонтанния през 2018, операцията, приемът на Есмия, емболизацията, всичко. Подредена е по теми - епикризи; кръвни изследвания, ЯмР и друга образна диагностика; ендокринология; хематология. Всичките във възходящ ред - т.е. най-новото най-отгоре и историята назад.
Третата е “официални документи” - там има едно подпечатано на 5 места от АГ, че съм бременна, че ми трябваше в ранна седмица, а както не ми личеше до и частично в 7 месец, хахах. Там са ми и кръвната група, нещо още имаше и сега и декларацията за признаване, за която се надявам да свърши работа, защото на два пъти ми се налагаше да обяснявам на юристи в кой член от закона пише, че може да се прави и преди раждането.
Към нея ще добавя обменната карта и каквото ми дадат на 4 юни като за последно на ЖК.
И след това се надявам на дата преди 21, но след 15, за да съм влязла в 9-ти месец и по-най консерваривния метод на изчисление. Да видим, че с тия контракции с менструални болки по 1-2 пъти на ден, ...

# 1 722
Направо само се чудя какво ли е усещането - на единия ден си бременна, на другия оп.. вече не хахаб😀😱🎉

Много е удобно, навеждаш се и си обуваш чорапите лесно и се стряскаш хахаха

# 1 723
Да са ви честити бебенцата сладки и на двете 💚
Да са живи и здрави 🌷
Аз във фейсбук честитих за бебе Максим, а то имало и друго бебче на хоризонта еййй, че хубаво 🌺💞 Господ да ги пази и закриля 😇🥰

# 1 724
Ехаааа! Heart Eyes
Страхотни новини!
Оммче, Мистик честито момичета!
Много се радвам, че всичко е минало бързо и леко!
Желая ви здраве и мноого щастие! Heart

Общи условия

Активация на акаунт