Отговори
# 1 695
Йеей, Омче, честито и на теб!!! Да ти е жива и здрава малката Илияна, много да се гушкате и радвате!

Мистик, честито още веднъж и на теб!
Мами героини!
Heart

# 1 696
Гет, лягай още 30-40 пъти 🙈😂♥
  🤣🤣🤣

Честити бебенца, mystic и Ommm!!!! Живи, здрави и много щастливи да сте! Желая ви прекрасен старт!!! 🥰🥰🥰

# 1 697
Леле, момичета, толкова много ме развълнувахте, че сега си ям шоколадовото барче от Лидл и рева от щастие, че ви имам до себе си ❤️ Сега ще ме преместят в стая и мога да отида да си я видя в неонатологията 🤗
Пожелавам на всяка една от вас такова бързо раждане и такъв страхотен екип 🍀🙏🍀 Ама си изчакайте все пак да сте поне в 37ма седмица 😝 Аз официално напуснах клуба на "Стискащите кълки", но вие да стискате и за мен 😘😘😘

# 1 698
Омче какъв прекрасен ден те очаква. Почивай си и отивай да си гледаш прекрасната дъщеричка. Просто го изживявам с теб ❣ Радвам се че си попаднала на екип и какво голямо бебе в 35 седмица пу-пу 💐

# 1 699
  • Варна
Омче просто не вярвах, че ще си чак толкова изпълнителна с това стискане! 😂
То човек да не ти отпусне юздите 😂😂😂
Ама нищо, Илияна е с перфектно размери, така че те пускаме да напуснеш клуба доволни от резултата! ❤❤❤
Много, много се радвам!
И за Мистик и за теб!😘

Гет, спи на пресекулки, моля те! Пий повече вода, че да ставаш по-често!

# 1 700
Ауу леллееее❤❤❤❤
Мистик,да ти е жив и здрав Максим!Да бъде силен и достоен мъж като прекрасното име,което му избра!Да бъде вашата гордост!Много прегръдки,поздраления за бързото раждане и ни дръж в течение как сте!❤🍀🍒🍼

Омчеее,добре дошла на Илиана!❤Да бъде най-нежното момиченце и да топли майчиното ти сърце!Да е здрава и красива!Просълзи ме,честно!❤🌷❤🌷❤
Най-хубавото е,че не си се мъчила и всичко се е случило бързо и безпроблемно!Явно твоя мъж е помагал с напъни,макар и дистанционно!😁Идвай да ни разказваш пак,благодаря за подробния разказ!🌷
Ох ,днес деня започва страхотноо!!🍀💞🥰

# 1 701
Браво бе момичета! Докато някои се опитваме да спим, вие си раждате "като циганки", както му викат на бързото раждане 😂
Мистик, Омче, честито! Много се радвам за вас 😘

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 09:19 от Desislava_SS

# 1 702
  • София
Мистик, Омче Hug Честито! Много се радвам, че бързо и сравнително лесно са минали нещата Heart
Добре дошли на Илияна и Максим! Нека растат здрави и безгрижни и направят мама и татко много горди родители! Heart

Прекрасна седмица се очертава  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 703
Честито, момичета!!! 🤗🤗🤗 Голяма радост днес! Още не мога да си отворя очите, а вече 2 бебета! 😄 Да са живи и здрави Максим и Илиана! 💙💖💙💖

# 1 704
Мистик, Омче, честити рожби! Желая ви здраве, щастие и много слънчеви усмивки! Бъдете благословени! ❤️💋❤️❤️❤️💐🍀🎉🥂

# 1 705
  • Кюстендил
Честити бебчета, Омче и Мистик! ❤ да ви радват винаги, както са ви зарадвали и сега 😊
Аз снощи имах силни менструални болки и гадене. Изпих 2 но шпа и 2 Магнерич и за половин час отмина. Доста се постреснах, започнах инстинктивно да добавям нещата, които не съм сложила към багажа 😁 ММ също се стресна, защото АГ каза да стискам поне още седмица, че съм в 35+4г.с. А всъщност толкова искам вече да се появи мъника, но колкото повече си стои на топличко, толкова по-добре 😊

# 1 706
Честити бебчета, Мистик и Омче!
Нека бъдат здрави и силни като своите майки!
А на вас момичета желая бързо възстановявяне, адаптиране и днес вече да се гушкате ❤️😍

# 1 707
Mystic, Ommm, честити бебчета. Бъдете много щастливи, здрави и горди с тях. Прекрасне бебе валеж, дано с напредването на седмицата да се засили за тези, които са готови.

Явно снощи доста сме били с менструални болки и болки в кръста. И аз се събудих към 3:30 часа с болки и мислих, че момента е дошъл, но след 30 мин. заспах. Нооо денят е пред нас може да имаме още приятни изненади.

Хубав ден, момичета 🥰

# 1 708
Леле, момичета, как ме зарадвахте тази сутрин!!!
Мистик, да е жив и здрав Максим! Да ви носи много радост и усмивки! Ей, избърза ти, кой сега ще ме черпи с ядки Grinning

Омче, много се радвам за твоята принцеса, разкошни мерки има! Бързо да си я гушкаш! И си е избрала моя любима дата - днес и моето момиче има рожден ден, тя също се роди бързо, лесно, без шевове и разкъсвания Heart

# 1 709
Wooow, още една хубава изненада. Както звънна алармата на телефона и четейки сънливо, така се разсъних след двойната, прекрасна новина 😃.

Омче Честитооооо! 💐🎉❤🥰🤗
Много се радвам, че и при теб всичко е минало гладко, лесно и бързо. Принцесата е с перфектни размери спрямо седмицата си. Нека да ви е жива и здрава и да си я гушкате с ТМ и да ви радва много. ❤

Мистиче Честито още веднъж и тук. ❤🤗🥰🎉💐

Браво момичета! Много се развълнувах рано рано. 🎉🎉🎊

Гет много се смях на поста ти. Поспи си още малко. Да видим коя ще е следващата на другото ти ставане за. 😆😆

Amélie Честит рожден ден на каката! Да е жива и здрава! 🎂💐🥂🎉

Бъндъл мерси! Изгледах няколко клипа и сега придобих представа. Ще се пробвам да разглобя и моя Атон 5.

Общи условия

Активация на акаунт