Отговори
# 1 680
Честито и тук, Злати! Бъдете много здрави с бебе Максим, скоро да се прибирате вкъщи и да се гушкате много! 💙🐣

Прекрасни новини за добро утро! ☀

# 1 681
Невероятни новини 💙 Честито!  Бъдете здрави и по-бързо да си се прибирате вкъщи  🥰💐
Седмицата тръгва страхотно, хихихи. Heart Eyes

# 1 682
Хахаххаахахахаха 😂

Мистик, честит да ви бъде Максим! ❤️❤️❤️ Много да ви радва, а на теб бързо да се възстановиш 😘🥰😍🍀🐣

Хайде и аз да ви изненадам сега 😝

Днес, 26.05.2020, в 5 часа се роди и нашата дъщеричка - Илияна 🐣❤️🥰 Тежи 3.230 кг. и е висока 51 см. Всичко стана много бързо... Както ви пишех вчера, така започнаха да се засилват болките и не минаха нито от Но Шпа, нито от топъл душ. Обадих се на АГ и тя каза да тръгвам към Надежда, защото там неонатологията е висок клас, а аз съм в 35+6 (тя така ми го води). И аз реших да си изгладя някакви дрешки за бебка и пеленки, които да си взема в болницата... Е, докато си гладех се чу едно "Пук" и ми изтекоха голяма част от водите, но това не ме спря да продължа да гладя 😂😂😂 ММ се разтича да стяга багажа и към 11 часа вече ме приеха с 4 см. разкритие (нито един от прегледите не болеше толкова, че някои даже хич не усетих). Оттам последва клизма (много е приятна даже) и контракцийки 😁 Успях да се въздържа от упойката, имам само малко охлузвания по влагалището, но не и разкъсвания по шийката, така че мисията е възможна и с първо раждане 😝 Малката ми принцеса я сложиха за секунди върху мен и я качиха на кислородна палатка в неонатологията. Бързо се адаптира и се надявам скоро да си я гушкаааааам 🤗❤️😘
Много целувки от нас 🥰

# 1 683
Омчееее! Каква изненада! ❤

Да е жива и здрава малката принцеса Илияна и съвсем скоро да ти я донесат да се гушкате и кърмите!
Ех, прекрасна сутрин! 🥳❤🐣

# 1 684
  • Варна
Омчеееее ❤❤❤❤❤❤
Ааааааа каква сутрин!!!!!! Малеееее!!!!! ❤❤❤❤
Честита да е Илияна! Надявам се всичко да е наред и бързо да си я качат при теб!
Аххй Ей това не го очаквах!  ❤❤❤❤
Много се радвам за вас двете, че сте гушнали бебчетата си и вече нямам търпение и аз! ❤❤❤❤

# 1 685
Ехааа, Омчеее, честитооо, абе как месец по-рано 3200/51 вееее, бравооо, жива и здрава да е Илияна ♥

# 1 686
  • Варна
Малеее, момичетааа 😱❤❤❤❤
Мистик, честит да бъде Максим и тук! 💙
Омче, честитоооо! Нека е здрава, благословена и щастлива, малката Илияна! ❤ Толкова се развълнувах с Мистик, а час по-късно и с теб, охх! Много гушки и от нас! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 07:23 от Wigzi

# 1 687
Омчеее, честита бебка Илияна.
Толкова хубава сутрин ❤️🌹
Помислих си аз снощи, че болките и това, което описа май към раждане клонят Simple Smile
Да ви е жива и здрава и много се радвам, че е минало леко раждането.
Да ви е жива и здрава и много щастлива!

# 1 688
  • София
Лелее, човек да не си легне с контракции, става и какво да види!
Прекрасни новини!
Мистик, честит да е Максим, жив и здрав!
Оммче, леле как набързо всичко е почнало, честита да е Илияна!
Нека са благословени малките бебенца! Браво за майките Heart

# 1 689
Мистик и тук ще ти честитя - прекрасни новини. Максим да е много здрав и леко възстановяване!
Омче - леле мале каква изненада! Честито бебче!!! Много да ви радва малката госпожица и само щастие около вас!
Какви прекрасни новини - много е хубаво да се събуждаш така! 🥳

# 1 690
  • София
Ехаааа, ей това се казва новина! ❤❤❤
Добре дошла на Илияна, честита да е ❤❤❤❤ Да е здрава и щастлива и успешна ❤❤❤

Направо супер размери, пу, пу, пу!!!

Ейййй, човек два пъти стане до вц и две прекрасни бебета!!!! Сега не смея да си легна и пак да ставам, ххаах 😁😁😁😁🌞🌞🌞🌞

# 1 691
Леле момичетааааа плачааа ❣❣❣❣ Да са ви живи и здрави. Не знам какво да кажа 💕💕💕💕💕

# 1 692
  • Варна
Гет, лягай още 30-40 пъти 🙈😂♥

# 1 693
  • Plovdiv, Bulgaria
Омче, честита да е Илияна! 😊 Здрава, щастлива и много обичана! Само радости да ви носи 💐🎀

Мистик, честито още веднъж и на теб! 💐

Бързо възстановяване ви пожелавам и скоро да се гушкате с бебоците Simple Smile

# 1 694
Тази седмица започна със сладки бебоци 😁💗Хайде още няколко до края😁💗
Толко 30,40 пъти е достатъчно 😂😂🤭💗💙

Общи условия

Активация на акаунт