Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 512
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 135
След вълната със Savex, сега следва вълна от Марети навсякъде.😀 Влизам в YT - Дани и Алекс с видео в колаборация с Мерети. Отварям инстаграм - Теа, Алекс, Валери ми показват предизвикателство с Марети. В темата - пак Марети. А аз си хрупам Бейк ролс.

# 136
Скрит текст:
По темата за "добър ген" и Шопови и Петканови аз мога да кажа, че колкото и добър ген да имаш, без спорт и правилно хранене, е невъзможно да изглеждаш като Теа. Не знам колко от вас имат действително ген като нейния, но ако не спортуваш си оставаш просто слаб и отпуснат. Никой не прави мускул и стегнат корем, дупе, ръце или каквото искате със стоене по дивана и ядене на джънк. И двете дами - Александра и Теа, спортуват и поддържат тялото си, но имат съвсем различна структура.
Никой не казва, че Теа не тренира. Но фактора добър ген оказва влияние. Защото ако някой с лош такъв, изяде това, което показаха, че ядат всеки ден-оризовки с фъстъчено масло,  въпреки тренировките, няма да изглежда така. Просто в храненето си позволява повече, в което няма лошо. Както и да е. Другото, които сега се сетих за Петканови е как преди бяха коментирали негативните коментари към тях. Нещо в смисъл, че ако това кара човек да изпусне напрежението и да не си изкарва натрупаното на близките, нямат нищо против.
Да припомня как започна коментирането на Теа и Алекс. Че едната може да рекламира Марети, защото е казала, че обича тестено 😁😂, а на другата не ѝ приляга, защото по цял ден лежи на дивана и пие бира. 😜

Изобщо не е така, поне за мен. Едната "може" да рекламира Марети, защото никога не имала чак такъв фокус върху режима си и колко е здравословен. Другите говорят и демонстрират това постоянно. Преди детето, само с това ги помня от видеа. В същото време ядат баници и фъстъчено масло и още какво ли не, но това е друга тема.

# 137
  • Някъде там
Ей как един не рекламира нещо различно...
Да залагаме ли коя ще е следващата след Теа и Алекс ?
Пепа или Тони ?

# 138
Алекс е споделяла САМА колко лишения и ограничения прави заради фигурата си.
Т. е. вероятността въобще да вкуси Марети е по - малка от тази при Теа, която лежи на дивана и пие бира. 😜 😂

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 00:52 от Не се сърди, човече

# 139
Ей как един не рекламира нещо различно...
Да залагаме ли коя ще е следващата след Теа и Алекс ?
Пепа или Тони ?
И после как да вярваме на: „Не приемам всяко партньорство, което ми предлгат. Отхвърлям голяма част от пратките.”😀

# 140
Алекс е споделяла САМА колко лишения и ограничения прави заради фигурата си.
Т. е. вероятността въобще да вкуси Марети е по - малка от тази при Теа, която лежи на дивана и пие бира. 😜 😂
Тя е споделяла, ама не го обяснява постоянно. Докато другите това им е фокуса. Wink Спирам, че става досадно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 00:52 от Не се сърди, човече

# 141
Кое им е фокуса? 🤔
Защото уж е здравословното хранене и тренировките, пък същевременно само лежат по диваните, пият бира и спят.
А Алекс пусна доста клипчета и за тренировки, и за домашния фитнес, и за пътеката, и за тренировките ѝ с един известен инструктор. 😉
Та това беше смисъла още на първия ми пост по темата - да бъдем обективни.👍
Да припомня колко иронични коментари отнесе реклама на тоал хартия като ролки за коса. На Петканов, облечен в клин с хартията на дупето беше къде къде по - оригинална. 😜 😂

# 142
Да има го това-с мненията наистина може да я засегнем много повече и трябва да се мисли какво се пише, но като гледам много не се замислят.  И аз не съм съгласна с нея разбира се, и има много неща, които не й правят чест. Но ако има проблеми, коментарите тук само ще й повлиаят много по-зле, съгласна съм с горното мнение-трябва да има такт. Аз затова не си позволявам много да коментирам. Да-ще кажете темата е затова, но всичко има граници. Когато човек е уязвим и най-малкото може да му повлияе.
Да, но ако вие ѝ паднете на мушката, тя изобщо няма да бъде такава с вас. Ще ви направи на нищо, точно както направи с още сума ти народ. И след това ще реве, че публикуват секс обяви с нейния телефон, как ходи по полиции и изобщо тя страда безкрай и е жертва. На вас!
Точно така ще стане. Всички трябва да са строени и просто да я изслушват. Тя може да бълва каквото й дойде наум, но ние трябва да сме деликатни и тактични за да не й навредим на крехката психика. Не мога да се съглася, защото винаги тя първа разваля тона в собствената си група.

# 143
"Тоалетчето" на Валерка нещо... Ужас.
Продължава със серията "супер, мега креативни видеа"! Да не говорим, че и на нея тук мнооого и пролича чалга културката и. Ох, не мога да си обясня как може да са такива инфантили?!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 18:59 от little.madness

# 144
  • София
Много ми харесва този потник с панталона и хвантата коса. Изглежда ми отслабнала.

# 145
  • Мюнхен
Dalindrah, точно затова ми се гледа/чете нещо по-задълбочено, от възможно най-сигурен източник. Jinnafee, ти не мислиш ли за свой блог по темата? ^^

Не съм се замисляла, защото съм доста зелена и нямам работен стаж в индустрията, та каквото и да предложа, ще е строго теоретично към момента. А като става дума за проблемна кожа: чувствителна, акнеична и др. съвети грам не мога да давам, нито го намирам за коректно, защото никога не съм се сблъсквала с нещо подобно - изкарала съм късмет с моята.

Ако си търсиш задълбочена информация, наистина препоръчвам r/SkincareAddiction в Reddit, в дясната част на страницата можеш да намериш огромни количества ясно структурирана информация за всякакви продукти, съставки, изграждане на рутина и т.н. Оттам вече можеш сама да си филтрираш кое би ти било полезно Simple Smile

# 146
Според мен и стои ужасно.
Много ми е противна. В коментарите едно дете беше написало нещо от рода на "леле ти показваш рокли за по 200 лв, а мама си купува за 60-70. Такъв е живота, хора  с възможности и хора без."
Бясна съм на кухи и меркантилни същества като нея!

# 147
Кое им е фокуса? 🤔
Защото уж е здравословното хранене и тренировките, пък същевременно само лежат по диваните, пият бира и спят.
А Алекс пусна доста клипчета и за тренировки, и за домашния фитнес, и за пътеката, и за тренировките ѝ с един известен инструктор. 😉
Та това беше смисъла още на първия ми пост по темата - да бъдем обективни.👍
Да припомня колко иронични коментари отнесе реклама на тоал хартия като ролки за коса. На Петканов, облечен в клин с хартията на дупето беше къде къде по - оригинална. 😜 😂
Алекс за тренировки, да, но за храна не. Или не правиш разлика.  Теа /Наум постоянно видеа, как да направим пица, какво да ядем. В същото време вечерта си слагат биричката. Колкото пъти съм им гледала видео, винаги има нещо вредно, което ядат/пият. Точно това ми е абсурдното.

# 148
Даааа, на Алекс тялото е изцяло от тренировките. А междувременно похапва Марети. 😂😂😂

# 149
Според мен и стои ужасно.
Много ми е противна. В коментарите едно дете беше написало нещо от рода на "леле ти показваш рокли за по 200 лв, а мама си купува за 60-70. Такъв е живота, хора  с възможности и хора без."
Бясна съм на кухи и меркантилни същества като нея!

Каква вина има Валери, че може да си позволи рокля за 200лв., а майката на детето не може? То и аз не мога да си позволя имението на Джефри Стар, ама и той го показва, даже по време на корона-кризата. 😱 Да се засрами! 😁

Общи условия

Активация на акаунт