Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 536
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 210
На мен пък точно "старомодното"излъчване ми харесва в Зорница. Различна от масата. Тя по-скоро си пада по силно изчистените и класически неща. Странна птица е определено. Но и затова ми допада.
Харесах и видеото на Ивана. Разказа за книгата,не бяха само уау възклицанията(които и аз не харесвам). Няма нужда от толкова дълги видеа обаче. Ивана ми е някак по-обрана,а и по-земна. Харесвам това в нея,че не влиза в тон но махленските истории като Радостина, приема критика,не се превъзнася като Полина,не се прави на интересна.
Ева Лонгория от годинш много я харесвам. Тя е пример за зведа,която не прекалява с корекции,по-естествена е,има свое излъчване и красота

# 211
  • Light of Zartha
На грим мастърс всичко им липсва. В първи епизод, когато се представяха, половината едва говореха. Разбирам,че може да се притесниш пред камера, но те звучаха като напушени. Едно провлачено говорене... Това беше първото, което ми направи впечатление. После съдиите - само бибонс според мен говори ясно и разбираемо, без хън мън. Едни недомлъвки има, едни "драматични" паузи, първо седяха, после почнаха да обикалят около състезателите. Коментиращите участници също са някак дървени, едно и също, капитонова пищи и подскача... От днес за утре е това предаване, четат тук, за да знаят в следващия епизод какво да оправят. До края може и да им се получи. Може и да не съм права, това е което виждам обаче.

# 212
Ралица Генчева е с камния в инста - последователите й да тагват Силвена Роу, за да се включи на живо с Ралица. Може да е нормално, на мен ми се струва нескопосан опит да привлечеш вниманието на някой по-популярен.
Скрит текст:
И репоства съответно сторитата на фенчетата си. Досадно ми се струва.

Много досадно!
Като кампаниите на Валери и 12-годишните ѝ съмишленици.
Въобще не знам как на възрастен и разумен човек ще му хрумне такава детинщина.
Щом искаш нещо от даден човек, има си адекватни начини за връзка с него, било то на ЛС или мейл.
Да агитираш хората да го тагват и да му досаждат, егати тъпотията... 😒

# 213
  • Варна
Реших да си пусна Зорница. Това ми е 3-4 пускане на нейно видео, ако остане без работа спокойно може да почне като учителка. Но ДА и като говорител в телевизия също става.

Валерито я пуснах, но се зачетох в коментарите. Това дете, което беше цитирано в предни коментари, е момче дори!

Иначе и този ми направи впечатление!

# 214
Продължавам да не разбирам участието на Мартин в тъпите видеа на ВалерИ. Как може мъж със сериозна работа, който работи с клиенти да се занимава с детински видеа.

# 215
  • Light of Zartha
Тоест пак са боклуци, но подарени? Joy може би е заради повечето свободно време в момента, но се изумявам колко не са ок нашите влогъри. Не е да кажеш,че гледам тонове чужди, но нашите повечето не стават. Примерът е горе!

# 216
Продължавам да не разбирам участието на Мартин в тъпите видеа на ВалерИ. Как може мъж със сериозна работа, който работи с клиенти да се занимава с детински видеа.
Мартин работеше в туристическа агенция, а пътешествията са спрени заради коронавируса.

# 217
  • Стара Загора
Това, че временно не работи, не го прави мъж със сериозна работа ли Laughing

# 218
Леле, Валерчето верно е трагедия! Аз толкова харесах извивката на рамото ѝ с този топ във видеото с розовото гримче..
Иначе моите корени са бели за месец толкова, колкото на Ева на снимката! Ужас!

# 219
За пръв път гледам клип на тази Полина. 18,4 хил. абонати не са ли твърде малко, за да се нарече някой "инфлуенсър"? Кой и как изобщо й предлага да рекламира нещо? Или тя има и някакъв друг канал с повече абонати, пък този да е някакъв нов?...

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 16:49 от Анонимен

# 220
Според мен абонатите не винаги са определящи за това дали си добър инфлуенсър или не. Алис (mademoiselleaia) има 20k, но е много по-успешна в работата си като такъв, отколкото Валери примерно.

# 221
С риск да си навлека доста негативни коментари ще изложа и моето мнение.

Защо, за Бога, се сравнява точно с Ева Лонгория?!?

Първо, тя е на съвсем различен пазар, съвсем различен.

Второто, което за мен е в основата и е по-важно - тя е актриса. Не е инфлуенсър. Влиза в различни роли, играе в реклами, ако една компания успее да сключи договор с нея ще рекламира и дъвки за по 5 ст., нейната “писта”, на която се състезава е друга. Всяка реклама е роля за нея. Докато при инфлуенсърите е друго. Поначало не е ли идеята, че това са вдъхновяващи хора, които с личните си примери и съвети да те мотивират? Инфлуенсърството предполага една много по-близка връзка с целевите публики. Актьори, певци, модели и т.н. си изкарват парите с други качества.

Работила съм в различни агенции и неслучайно навсякъде известните личности се делят на “инфлуенсъри” и “селебритита”, така че за мен е доста глупаво да се сравнява Лонгория с Валери примерно или с която и друга да било.

# 222
Не са, естествено. Все повече се търсят т.нар. микроинфлуенсъри. Важна е аудиторията. По-добре човек с 1000 последователи, но правилните, отколкото със 100хил., 99% дечурлига.
Между инфлуенсър, лидер на мнение, селебрити инфлуенсър, има разлика. Сега виждам, че С. тъкмо го е казала. Просто колкото и да не искам да обобщавам, тук нещата са пълен карашик. Всеки рекламира всичко. Но брандовете и агенциите за мен имат най-голяма вина за това.

Не съм активно спортуваща и заглавия като 5-minute workout привличат вниманието ми! Смятам, че са подходящи, ако искаш да си запълниш ползотворно няколко свободни минути, ако искаш да тренираш умерено/поддържаш всеки ден различна мускулна група, ако искаш сам да си сглобиш цялостна тренировка и т.н. Та по този повод, тази мацка ме разби - https://www.youtube.com/watch?v=B0DaeoMPhXs . Освен, че упражненията са супер готини и лесно изпълними в домашни условия, тренировката е без тежести, изцяло в изправена позиция, което е голям плюс, ако не ви се преоблича и търкаля по земята и най-вече - разсипа ме от смях. Много енергична и през цялото време надъхва с войсоувър, сякаш правите кой знае какво и сте изваяли дупе на третата минута Grinning

Тренировката за корем и дупе, която Пепе качи преди повече от 2 години, също много харесвам. 10 минути е, на мен ми е перфектна. Мисля, че това й беше първият клип на подобна тематика, та от утре ще ги подхвана пак тези упражнения - https://www.youtube.com/watch?v=OrYMJQ1X-xA

# 223
Много харесвам Caro Daur - има страхотен стил, супер сладка и лъчезарна.
Има и канал с тренировки, които са супер за домашни условия - https://www.youtube.com/channel/UCNCwlEyer3G6gMTmKxYR04g
(Правя ги от началото на ИП и редовно си докарвам мускулна треска с тях 🤘)

# 224
На мен пък Мартин ми е неприятен, да не употребя по-крайна дума (че форумната полиция дебне и току виж ме обявили за Хитлер). Един такъв отпуснат, с лигав и дразнещ глас, глуповато изражение и излъчване.
Валери ми е по-симпатична от двамата и недоумявам какво намира в него, ама не ме и вълнува особено. Забавно ми е как му добавяте стойност, докато аз не виждам да е демонстрирал някакви достойнства, освен това, че работи, като всички нас.

Общи условия

Активация на акаунт