Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 538
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 225
На мен пък Мартин ми е неприятен, да не употребя по-крайна дума (че форумната полиция дебне и току виж ме обявили за Хитлер). Един такъв отпуснат, с лигав и дразнещ глас, глуповато изражение и излъчване.
Неслучайно тук във форума е познат още като Мрънтин и придворният. Laughing

# 226
  • Sofia
Мартин на мен ми прилича на някакъв криминално проявен тип. 🤣

# 227
За мен Мартин е нормален, по-скоро Валери е инфантилна (с извинение за думата, но това най-добре описва поведението и).

# 228
  • Варна
Ако се храниш балансирано особено и при интезивен спорт въобще не е никакъв проблем да си позволиш опаковка Марети, бургер, пица или парче сладкиш от време на време. Нито ще ти изчезнат мускулите от това, нито пък ще качиш 5 килограма. Далеч по-притеснителни са ми разни ограничаващи режими и ментални състояния където едва порция "небезопасна" храна те кара да изпадаш в кризи. Въобще не ми е странно хубава тренирана жена да рекламира снаксове.

Това може и да е така, но е някак нелогично и най-вече не е консистентно да говориш за здравословно хранене, спорт и т.н. и реклама на Марети. Хубаво е да показваш, че ядеш и други храни, но чак като реклама според мен не е смислено. Все едно някой здравословен акаунт и профил за готвене да рекламира Марети. Просто не се вързва.

Иначе абсолютно по-ограничаващи са обсебените, но все пак един акаунт трябва да има някакъв стил и логика на съдържанието. Точно както се възмущават всички, че всеки рекламира Ленор и някакви нелогични неща.

# 229
Теа и Наум неведнъж са казвали и показвали, че не ядат само салати и ориз. Цял влог имат, в който се хранят с тестяни и мазни храни. В инстаграм Теа често снима пици поръчани от Доминос с чаша вино. За Алекс не знам, не я следвам.

# 230
Теа и Наум неведнъж са казвали и показвали, че не ядат само салати и ориз. Цял влог имат, в който се хранят с тестяни и мазни храни. В инсаграм Теа често снима пици поръчани от Доминис с чаша вино. За Алекс не знам, не я следвам.
Алекс има реклама на Хепи от днес. 😉

# 231
Ако се храниш балансирано особено и при интезивен спорт въобще не е никакъв проблем да си позволиш опаковка Марети, бургер, пица или парче сладкиш от време на време. Нито ще ти изчезнат мускулите от това, нито пък ще качиш 5 килограма. Далеч по-притеснителни са ми разни ограничаващи режими и ментални състояния където едва порция "небезопасна" храна те кара да изпадаш в кризи. Въобще не ми е странно хубава тренирана жена да рекламира снаксове.

Това може и да е така, но е някак нелогично и най-вече не е консистентно да говориш за здравословно хранене, спорт и т.н. и реклама на Марети. Хубаво е да показваш, че ядеш и други храни, но чак като реклама според мен не е смислено. Все едно някой здравословен акаунт и профил за готвене да рекламира Марети. Просто не се вързва.

Иначе абсолютно по-ограничаващи са обсебените, но все пак един акаунт трябва да има някакъв стил и логика на съдържанието. Точно както се възмущават всички, че всеки рекламира Ленор и някакви нелогични неща.

Е, не е като да не сме виждали шеф Михалчев да рекламира кренвирши. Нищо общо с гурмето и лайфтсайла който "изповядва" .И другият Токев май беше, и той имаше подобна безумна реклама истината е, че парата диктува играта.

Не знам дали ги ядат тези Марети, но аз когато не съм яла много дълго време подобни пакетирани изкуствено овкусени продукти, направо си изгарям вкусовите рецептори. Отвиквам, а те са с ужасно силен вкус. На друг случвало ли му се е, или аз нещо не съм в час?

# 232
На мен и Валери, и Мрънтин са ми еднакво абсурдни, намерили са се точно. Едно такива бавни, мързеливи и инфантилни, на еднакви тъпи смешки се забавляват...

# 233
Мартин прилича на криминално проявен?

# 234
Мартин на мен ми прилича на някакъв криминално проявен тип. 🤣
Хах...
Уморил е някой от скука..(сссссссс...)

# 235
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oх,ами те много се снимат с тестяно и джънк храна,но реално колко ядат от нея? Звучи ми като "Гледайте и завиждайте.Аз ям всякакви вкусотии и съм слаба,пък вие хем се лишавате,хем сте дебели" Laughing
Била си поръчвала пици от Домино.Ок,и? Ще изяде едно парче(500 калории) и толкова.

На мен Мартин много ми допада на външен вид,напомня ми на един приятел/гадже.Не ми харесва как говори носово под носа си,но откъм визия - мой тип.Стои инфантилно и глупаво,защото Валери го прави такъв.

# 236

Е, не е като да не сме виждали шеф Михалчев да рекламира кренвирши. Нищо общо с гурмето и лайфтсайла който "изповядва" .И другият Токев май беше, и той имаше подобна безумна реклама истината е, че парата диктува играта.

Не знам дали ги ядат тези Марети, но аз когато не съм яла много дълго време подобни пакетирани изкуствено овкусени продукти, направо си изгарям вкусовите рецептори. Отвиквам, а те са с ужасно силен вкус. На друг случвало ли му се е, или аз нещо не съм в час?

Натриев глутамат. Силен, наситен, пристрастяващ умами вкус.

Божана и тя рекламираше на маги ли, не помня на кой, нещо като нудли за микровълнова.

# 237
Ти с тях ли вечеря, че да знаеш колко е изяла?😀 Е, то пък няма угодия. Ако не яде джънк - защо не разпусне и не си хапне, ако яде - ми то ѝ е много лесно, при нея е ген.

# 238
  • Някъде там
Много ми е любопитно, какво мислите за тази мома с инстъграма за почистване?
Добри идеи и трикове дава, въпреки че копира от Хинч, но да чистиш почти денонощно и да пишеш, че си много щастлива, че къщата ти свети и чакаш с нетърпение утре пак да чистиш.
Вчера пишеше, че детето и бащата играят и тя има половин час да лъсне всичко, защото малкия си играе с тати.
Много странно ми се струва, най голямата ти радост в живота да е чистенето. И в случая не казвам, че трябва да пренебрегва домашните задължения и да е мръсно, но това чак ми се струва прекалено.

# 239
На мен не ми харесва, заради тази мания да лъсне всичко и всяка свободна минута да я запълва с чистене. Останах с впечатление, че е жена, на която не ѝ е позволено да прави нищо друго освен да домакинства.

Общи условия

Активация на акаунт