Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 564
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 300
Съгласна съм, че не може да се отговори на всеки, но Полина много ме дразни. Отследвах я след Съединението и сега не мога да видя какво пише, извън това, което се поства тук, но...тя някак винаги се опитва така да го извърти, че да се изкара невинна и да те назидава по някакъв начин, а да оправдае себе си. Такова поведение не ми е по вкуса.

# 301
Аз на тези, които не отговарят спирам да им пиша, а в един момент и да ги следя. Разбирам да имаш няколко милиона последователи, както и ако не питат един същ крайно тъп въпрос както се случва с Пепе. Ама да не отговаряш на въпроси свързани със съдържанието ти, явно не си моята чаша чай.

Освен това не си представям, че някой друг си позволява да не отговаря на клиентите си когато е на работа.

# 302
Сладкиша на мен не ми отговори на един коментар, но хайде как да е, то не беше въпрос. Но на фона на това, че на снимка има по 150 харесвания и 10 коментара на кръст под пост, айде  няма нужда да се прави на интересна.Ивана винаги отговаря, Зорница също общо взето.Полина ми е писала на лично по повод проблеми с кожата. Винаги е любезна и положителна, но само когато й изнася и ако й правиш комплимент, ако я критикуваш обръща палачинката.

# 303
Тези инфлуенсъри да спрат да насочват 'стадото' си какво да правят и как да го правят, че точно такова усещане оставят.
Както бях писала преди, че искат обратна връзка, ама като не им хареса спират да я търсят.
Ако ние сме им един вид клиенти, редно е да ни уважават като такива. Пак казвам, систематизиране на нещата, което едва ли отнема чак толкова енергия. Хората работят толкова отговорни и сериозни неща, а не се оплакват. Тук за щракане на 5 снимки (на седмица) и писане на 20думи текст се оплакват.
И да вметна само, че КатеринаНик е толкова бърза в триенето на коментар, почти колкото Валери Simple Smile Ако не е хвалебствен коментара - чао, това при 1000 абоната, мда.

# 304
  • Light of Zartha
По този начин губят аудиторията си. Искаха обратна връзка - получават! Сега пък друг проблем - защо им пишем? Те са заети хора, няма само с нас да се занимават! Така е, като цял живот си търсил на хляба мекото, сега и няколко въпроса ти идват нанагорно Grinning .

# 305
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тези инфлуенсъри да спрат да насочват 'стадото' си какво да правят и как да го правят, че точно такова усещане оставят.
Както бях писала преди, че искат обратна връзка, ама като не им хареса спират да я търсят.
Ако ние сме им един вид клиенти, редно е да ни уважават като такива. Пак казвам, систематизиране на нещата, което едва ли отнема чак толкова енергия. Хората работят толкова отговорни и сериозни неща, а не се оплакват. Тук за щракане на 5 снимки (на седмица) и писане на 20думи текст се оплакват.
И да вметна само, че КатеринаНик е толкова бърза в триенето на коментар, почти колкото Валери Simple Smile Ако не е хвалебствен коментара - чао, това при 1000 абоната, мда.

КатеринаНик беше онази с лампичките, и съвети за методи за снимки?

# 306
  • Варна
А мързи ли ги да гледат? Значи работят "инфлуенсъри", ходят на сешоарче, маникюрче, брънч, представяне, качват някоя реклама за съответната сума и край вече - мноооого са уморени, цяял ден работа... Абе... То бива наглост... Не работи от 8-17(в добрия случай), има доста повече свободно време от обикновения човек и пак недоволна... От Полина не е като да не го очаквам! А някоя от тях замисли ли се,че тези гледания, харесвания, са благодарение на тези, които питат. Да, има и тъпи въпроси, чела съм под постовете им...но има и смислени. Плюс това, ако съдържанието е на ниво, то няма да привлича дечица, който да пишат "искам да си ми майкааа"!

Точно! Мега нелепо е според мен да не искаш съобщения и обратна връзка... не може да искаш да си полезен на хората, да даваш съвети и т.н. и накрая да се оплакваш, че някой те е питал нещо. Супер неприятно ми е някой да не отговаря или да се оплаква по този начин. Ако искаш да имаш аудитория, не може да й се "караш" буквално, че задавала въпроси. Не е длъжен всеки да знае всяко видео наизуст, че да не задава въпрос.

# 307
Аз като чета Полина винаги прозира една надменност първо, и после едно пасивно агресивно отношение, тип "можеш ли да ми кажеш, като си много умна"... Ами няма как да уважавам такъв тип инфлуенсър и да го следя с интерес, тактиката й е отвратителна.
За въпроси, не съм питала последните години никой  нищо, само мацката от cleanh0me, и то 2 пъти, каква марка е прахосмукачката й, но нищо не отговори.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 14:56 от passionbiojuniper

# 308
Скрит текст:

КатеринаНик беше онази с лампичките, и съвети за методи за снимки?
Същата Sweat Smile

# 309
Аз като чета Полина винаги прозира една надменност първо, и после едно пасивно агресивно отношение, тип "можеш ли да ми кажеш, като си много умна"... Ами няма как да уважавам такъв инфлуенсърка и да го следя с интерес, тактиката й е отвратителна.
За въпроси, не съм питала последните години никой  нищо, само на мацката от cleanh0me, и то 2 пъти, каква марка е прахосмукачката й, но нищо не отговори.

Мисля, че прахосмукачката ѝ е Ровента, поне по частите, които е показвала.

Моля спрете да пишете на Полина, не може да смогне от нашите тъпи въпроси, ако нещо ви интересува потърсете в Гугъл или Уикипедия. Аман от досадници, които пречат на нейно височество да си почива!

# 310
Полина & Сие нали си дават сметка, че заради тези "досадници" те живеят от ПР пратки и рекламки. Или иска само да й генерират трафик, но ако може без да я безпокоят.

# 311
Като човек, който обича идеално да му е чисто мога  да кажа, че когато поддържаш ежедневно чисто, то това не е никак трудно. Всеки ден да лъскаш излъскани повърхности е нищо работа. Но, ако чистиш един-два път в седмицата, няма как да не ти е тежко.

# 312
https://www.youtube.com/watch?v=xlP03wS_0Qw
Приятно момиче. С хубаво, интересно излъчване. Не знам дали ви е попадала.

# 313
  • Варна
Погледнах ѝ с превъртане няколко водеа. Мегадосаден кифльок /за мен ест/.

# 314
Полинария ли ква беше е крайно нагло парче. На какво отгоре е това самочувствие, вече една-две години не мога да си го обясня. Няма друга, която толкова да си е вирнала носа. Нито Галя, нито никой. Дори Радостинчето е по-малко злобно и докачливо. И с това “искаш да ми кажеш, че...”, все едно ако си и’ пред очите ще те перне с нещо зад врата ахахаха
Егати нелепото украинче

Общи условия

Активация на акаунт