Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 508
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 3 030
Когато се опитваш да бъдеш секси, но изглеждаш просто нелепо Confused
Скрит текст:
Динята е по-секси от нея

# 3 031
  • Монтана

Здравейте. Някой обърна ли внимание на новия стар клип на Коца с палачинките? Аз съм в шок и потрес. Те са ЧЕРНИ, за Бога, ЧЕРНИ! Очевидно е задобряла в правенето им от декември до днес и на този етап са тъмно кафяви, но декемврийските са просто убиец. Естествено не може без театрален завършек на клипа, където показва колко е щастливо детето от вида на тия палачинки...

# 3 032
Ще изчакам да се изпише още веднъж как Теа запяла чалга и рекламирала Марети и тогава ще се включа. Ако Петканови бяха пуснали Стораро на Габриелчо, щяхме да четем колко са непринудени, естествени, весели и забавни Grinning Тяхната реклама за Марети явно е нива над останалите Grinning
И Вивалди да му пуснат, няма да са забавни. Той все още ще е простак, а тя жена без достойнство.

Всеки на тази земя, включително ти и Диди,  е субективен. Всеки гледа според собствения си мироглед, няма какво да се сърдят другите.

# 3 033
Не, не и не!!!! Гергана е ужасно нелепа с тази "секси" снимка! Смешно ми е как е успяла да се накичи със златисто колие тип дрънкулка от H&M, претруфена с талисмани Пандора и с червен конец на другата ръка. Ето това се получава като искаш да демонстрираш стил и финанси, с които не разполагаш. Пълен кич и потрес. Очилата и марковото коланче дори няма да ги коментирам. Много е зле това Гери!

# 3 034
Гледам видеото на Пепе, но е доста дълго, все пак мисля да го изгледам, защото се интересувам от грижа за косата. А и Пепе ми харесва да я слушам.

Има ново видео от бат' Любо, ще го видя по-късно, дано да не е скучнотия като последното.

edit: Константина наистина показва доста странни неща в кухнята. Следя я в инстаграм и ми прави впечатление в сторитата, че показва доста абсурдни неща. Може и да се харесва в тях това, което готви.

# 3 035
Ще изчакам да се изпише още веднъж как Теа запяла чалга и рекламирала Марети и тогава ще се включа. Ако Петканови бяха пуснали Стораро на Габриелчо, щяхме да четем колко са непринудени, естествени, весели и забавни Grinning Тяхната реклама за Марети явно е нива над останалите Grinning
И Вивалди да му пуснат, няма да са забавни. Той все още ще е простак, а тя жена без достойнство.

Всеки на тази земя, включително ти и Диди,  е субективен. Всеки гледа според собствения си мироглед, няма какво да се сърдят другите.
За субективна - така е. Всички сме такива.
Но в случая с удължените крака и чайчето не виждам субективност.
Питах защо за едните може, а за другите не. Къде видя субективност? 🤔

# 3 036
Приятно изненадана съм, че видеото не е спонсорирано.

# 3 037

Всеки на тази земя, включително ти и Диди,  е субективен. Всеки гледа според собствения си мироглед, няма какво да се сърдят другите.

Субективни сме, разбира се. Но собственият мироглед не се изменя, спрямо личността, която коментирам. Ако възприемам нещо като правилно, ще е така, който и да го прави и обратното - ако нещо не е редно, ще го виждам при всички, а не по симпатии и кого харесвам по принцип. Затова и казах, че банските не ми харесаха и цената е неоправдана и че коментарът им "българите са еди си какви" беше нелеп. И противоречието, за което аз лично говоря, е че за едно и също нещо, едните се хвалят или не се коментират, а при другите се изкарва като непростимо и т.н.
Нямам наблюдения той да е простак, а тя жена без достойнство, но явно съм изпуснала нещо.

# 3 038
За субективна - така е. Всички сме такива.
Но в случая с удължените крака и чайчето не виждам субективност.
Питах защо за едните може, а за другите не. Къде видя субективност? 🤔
Доколкото помня, Милена беше изкритикувана. Какъв е проблемът? Не беше критикувана достатъчно ли?

А Валери е лъжливото овчарче. След десетките снимки с фотошоп (и не става дума само за удължаване на крака), гримиране на вече гримирано лице, кражба при създаване на "собствена колекция", и десет пъти да каже, че това е оптически ефект, няма кой да й повярва вече.

# 3 039
Нямам наблюдения той да е простак, а тя жена без достойнство, но явно съм изпуснала нещо.
За мен те са такива. Проблем?

# 3 040
И за мен Алекс е жена без достойнство.

# 3 041
Всичките са един дол дренки, ако питате мен.

# 3 042
Малей Герчи изби рибата с тоя секси кадър! Joy
Може би си търси муж?!

# 3 043
Разбирам, че Гергана иска да сподели своя опит, понякога хората съдят много външния вид на околните. Н разбирам само две неща:
1. На 10-годишните последователи, които даже още не са започнали да се развиват полово ли помага с това признание?
2. Какъв пример изобщо дава с публикуването на голи снимки.

Смешно е, жалко е....

# 3 044
Бога ми, нищо секси не мога да открия в Гергана, пък ако ще и чисто гола да се пусне.
Добре, че не обичам диня.

Общи условия

Активация на акаунт