Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 500
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 3 045
  • HH
Пепе имам чувствтото, че през две седмици ни говори как ще се подстригва и колко много ще си промени прическата и в крайна сметка и скъсяват косата с 2 до 3 мм Grinning

И на мен не ми хареса на Тони новият цвят. Косата и във видеото излгежда тънка и бухнала, но по онзи начин, по който изглеждат сухите и изтощени коси.

На Гергана, която и снимка да отворя, погледа ми отива в този ЗЪБ. Само него виждам. Но щом си се харесва така...

# 3 046
Много глупава снимка от Гергана?! Да вземе да реши вече какъв е нейният образ, в единия момент пее с дезодорант и подскача на дивана като 5-годишна, в следващия се снима гола и предизвикателна.

# 3 047
Някой от вас следи ли Мария от beglam.girl (Инстаграм)?
Преди качваше видеа в ютуб, но от 1-2 години - не. Аз много я харесвам и като външен вид, и заради това, че е скромна, не парадира и не се прави на нещо повече от другите. С една дума, земно момиче ми е. И съм влюбена в прекрасната й прическа.
След Деси от dessytalks, Мария ми липсва най-много. Confused

# 3 048
Изгледах видеото на А.Попова. Честно казано повече ми харесва с тъмната коса.

# 3 049
Герганата има послание в поста си с динята, но според мен изобщо не е подбрала правилната снимка за целта.
Тя не само, че няма гърди(нищо лично, и аз нямам),но и изглежда недоразвита цялостно. Изглежда си като дете и това е. Поради тази причина посланието и е абсурдно..

# 3 050
От кого е спонсорирано новото видео на Пепе, че да знам дали да гледам? Ясно е, че без спонсор такова видео няма да качи.

# 3 051
От кого е спонсорирано новото видео на Пепе, че да знам дали да гледам? Ясно е, че без спонсор такова видео няма да качи.
Не е, да не повярва човек.

# 3 052
Антоанета е започнала да качва неспонсорирани видеа? Чак не ми се вярва.

# 3 053
Не е спонсорирано видеото на Пепе. Наистина приятно и полезно видео. И накрая правилно каза, че косопада може и да е от хормонален проблем. Много се забавлявах със старите й снимки. Grinning
Относно обективността- не гледам само конкретната постъпка, а цялостното поведение на човек. Ако А. Петканова беше пуснала чалга на детето си, пак щях да кажа, че е зле. Или за чайовете - тъпо е, но го прави предполагам, за да подкрепи близки хора. А тя и преди си е рекламирала чайове.

# 3 054
О, значи е за коса. Мерси, няма да го изгледам. Още помня как рекламираше Керастаз, после био серията на Лореал, след това някакви световно неизвестни безсулфатни шампоани, последно в инстаграма на Тресеме се подвизаваше...В рамките на около година. Само катранен шампоан за 2лв от аптеката не е подхванала да рекламира на тази тема, пълен абсурд.

# 3 055
Нито ще гледам нечии прически, нито шампоани (сори, ама изкъпах се и се постригах е страшен контент), но щом едно видео на човек, доказал се като ходещ билборд, е неспонсорирано, очаквам включване след няколко седмици от сорта на „Много от вас ми писаха да си споделя за грижата за коса и те, онези от грижата, се свързаха с мен и ето тези продукти...”.

# 3 056
Някой от вас следи ли Мария от beglam.girl (Инстаграм)?
Преди качваше видеа в ютуб, но от 1-2 години - не. Аз много я харесвам и като външен вид, и заради това, че е скромна, не парадира и не се прави на нещо повече от другите. С една дума, земно момиче ми е. И съм влюбена в прекрасната й прическа.
След Деси от dessytalks, Мария ми липсва най-много. Confused
Мария снимаше клипове в инстаграм и то само нови придобивки или празни опаковки, защото я е срам да снима в ютуб. Откакто се преместиха с приятеля й в Димитровград поутихна като блогър, но редовно качва сторита с пр пратки и т.н. Същата припяваше първа под поста на Полина, че не се имала за инфлуенсър пък й било досадно и се чувствала длъжна да отговаря на въпросите от последователи. С което съвсем олекна в очите ми, но преди дни роди и очаквам бум в 'мами ляйфстайл' и вероятно ще я отследвам, ако стане като Магисан.
Клипа на Пепе не успях да го изгледам, но евала, че не е спонсорирано.

# 3 057
Реших все пак да изгледам видеото, наистина беше полезно и интересно. Старите й снимки бяха... интересни. Ако й видя случайно снимка от тийн годините някъде, щях да й дам 25+, не само в лицето, но и тоалети и всичко. А сега го дава доста по-тийн откъм облекло.
Друго, което ми направи впечатление - странната обработка на видеото. На моменти звука се губи, накрая има един много странен (и бих казала аматьорски) ефект на появяване и изчезване на текст. Мислех си, че е по-добра технически или е позагубила тренинг?

# 3 058
Нямам наблюдения той да е простак, а тя жена без достойнство, но явно съм изпуснала нещо.
За мен те са такива. Проблем?

Не? Ако въобще сме се разбрали, защото аз говоря за Шопови (че нямам наблюдения да са простак и без достойнство), а надолу се говори за Петканови.

# 3 059
Мен Пепе ме инфлуенсна. Трябваше ми да видя и някой, който си е възстановил неговата, за да се заема с моята 😀 утре отивам да се подстригвам

Общи условия

Активация на акаунт