Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 491
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 3 090
Дори да оставим настрана трагичните правопис и пунктуация, самата идея да сложи такава снимка като илюстрация на подобно послание говори за някакъв ментален дефицит.

# 3 091
Дори да оставим настрана трагичните правопис и пунктуация, самата идея да сложи такава снимка като илюстрация на подобно послание говори за някакъв ментален дефицит.
Интересно ми е какво символизира динята? 🤔
Защо не - пъпеш, или ананас например? 😜

# 3 092
Е как какво? Гергана открива сезона на дините. 😁

# 3 093
Всъщност тази концепция противоречи на посланието, като се замисля. Оставям настрана колко е неподходяща за възрастта на последователите й, но реално тя сама сексуализира и придава допълнителна „важност” на размера на гърдите за нещо друго. Не е само динята и голотата, а и позата,  пръстът в устата, ясно какви асоциации създава. Една непринудена снимка по бански, например, намирам за много по-подходяща и отговаряща на описанието.

# 3 094
Офффф, Гера в образа на многострадалната Геновева отново. Все нещо се жалва, все някой е против нея, все вдъхва кураж и се бие в гърдите колко е важно да бъдем себе си. Време е да смени репертоара. И концепцията си за снимки най-вече... 😬

# 3 095
  • Варна/Амстердам
Гледах новото видео на Валката с последните партакеши, с които се е сдобила. 30 минути, в които нашата героиня е поставена пред жестока житейска дилема-с кой чифт пътъци да хлопа из столичните улици. Само забележете неестественото изкривяване на крачето при пробата на дрехите. Като не може да си сложи ръката под брадичката, то ще си криви кокилите. Освен това посудата, която показва накрая, най-нахално напомня за клипа на Елица. То е ясно, че всеки плагиатства идеи в днешно време, но някак при Валката е  видна липсата на вдъхновение и дори излъчва досада във видеата си. Чудя се дали приключи с четенето на книгата на Мишел Обама, че от една година е из ръцете й.

Гергуца отново е нелепа. Толкова ли няма някой топ от Меркари? Тръгнала да се излага с парче диня. Или може би иска да се състезава с Галена за Сезона на дините. Ако имаше медийна популярност, щяха да завалят гръмки заглавия в клюкарските вестници от тип "Гергана Димитрова лъсна гола в интернет!" или "Гергана Димитрова показа дините!". Както при нейната горепосочена от мен колежка, така и при нея творческият застой е очевиден. Не че някога е била креативна. Нейните "фешън" фотосесии са ми на ниво брошура на Лидъл, макар и понякога да е с дрехи, чанти и обувки за хиляди левове.

# 3 096
Гледах Бурле-то, която обяснява как нейната пица е по- добра от тази на Домино.
И пак ще се изкажа като Монк , но...да сложиш телефона директно на плота/ дъската, където до сега меси тесто и не си изчистил още ... сори! Не ми е хигиенично. Не съм маниак , но това ме дразни.

# 3 097
След толкова коментари за банските на Теа, прегледах видеото и колекцията - ами като за клип на Папи Ханс са, особено долнищата 😁Първо изключително несериозно към собствената си аудитория е да пускаш "капсулна колекция" в роден сайт, който е на английски, валутата не е българска дори, но наблягаш няколко пъти на факта колко месеца е била подготовката, която не включва най-елементарен превод. Елементарни са и моделите, подходящи за слаба, напомпана със силикон мацка, която не си и помисля да припари до морето, защото при първото вълнение банския ще бъде разместен - липсва всякаква структура в горната част (поддържащи силиконови ленти, подплънки, които повдигат и придават форма, регулиращи презрамки и тн). Материята също не е качествена-тези нишки се издърпват моментално при досег с нещо неравно, цветовете са подходящи само на вече придобило тен тяло, тотално се губят на фона на пуканка, каквито сме в първите дни на плажа 😉 Неоправдано високи цени за ниското качество, което предлага "една сбъдната мечта"... Ако беше пуснала бебешки бански или шорти, вместо да показва как детето също било част от целия процес, щеше да има доста повече позитиви и асоциации с образа й на грижовна работеща майка.

# 3 098
Гането явно се е инфлуенснала за посланието си от фб страницата "Не ми се обиждай, но...". Няма да се учудя ако се набута и там. Ама там историйките са кратки и не знам дали ще й стигне мястото да разкаже цялата история на живота си - за живота в сиропиталището, за подигравките в училище, за рака на гърдата, за наркоманията и за това как са й откраднали парите в мола Sob Ама нищо, нали ще издава книга, там ще има достатъчно поле за изява - от драматични истории до съвети как да работим на 4 работи едновременно и да живеем в "закупен" апартамент със спестени 20к. на година.

# 3 099
Зорница е качила нов клип на тема домашно насилие.

# 3 100
Зорница е качила нов клип на тема домашно насилие.
И от това разбира жената.

# 3 101
Гледах видеото на Антоанет Попова за грим поръчан през Foodpanda. Струва ми се, че не осъзнава, че поръчката й е от ДМ и се подготвя и обработва от техни служители, а Foodpanda само я доставят. Не беше готино да започва видеото с обвинение към доставчика, че й е бъркал в палитрата. Както китайското ти се носи от определен ресторант, така и този грим е от магазина, а не от някой склад на FP, те не носят отговорност за качеството на стоката.

Странно ми беше Violeta Burele да сравнява пица Маргарита от Domino`s с домашна с прошуто, моцарела, рукола и т.н. Пределно ясно е коя ще изглежда по-добре и ще е по-вкусна.

# 3 102
Да отбелязвам ли, че тази дама е живяла в Англия? Поредната ѝ правописна грешка на английски. Защо въобще трябва  да пише на английски???
Скрит текст:

# 3 103
Темата за косата ми е адски интересна и полезна. Изгледах видеото на Пепе без да го превъртам нито минутка, което между другото никога не ми се е случвало. Хареса ми много. Определено част от съветите почти всички ги знаем, но беше много приятно и интересно видео. Писах й с един въпрос, за пръв път ми отговори и беше много мила.

Видеото на Тони също ми беше интересно. Най-много всъщност, защото и аз исках същата сивкава коса, но и при мен се получи жълто. Дано на нея й харесва де, но от опит мога да кажа, че най-вероятно ще има проблеми с косата след това. Моята и съм я обецветявала преди години, но като след това жълто (което трябваше да е сивкаво) по-суха и изтощена никога не ми е била косата. Иначе Тони си ми е приятна и много сладка, но тъмната коса определено повече й ходи. 😊

Банските на Теа не са лоши, но определено не са мой стил, но цветовете са супер приятни.

# 3 104
Знааачи всички дрехи от видеото на ВалерИ ми се струват безекусни боклуци... Лилав супееер ретро костюм, цикламени шляпки с огромни камъни. УжасТ! Аз не мога да разбера едно - няма ли си свой стил и вкус. Ясно не. Супер АКТУАЛНА винаги! Хаха

Едит: и се е качила на нощното шкафче, за да снима!? Сериозно ли ахахай

Общи условия

Активация на акаунт