Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 494
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 3 075
Изгледах новото видео на Любо допадна ми ,въпреки че темата за биткойните ми е мнооого далечна, спонсорираната реклама отново беше направена много добре.                Новото видео на Боби ми беше интересно ,тъй като се вълнувам от грижата за кожата и по-специално алфа и бета киселините.                       Мъци както винаги беше забавен,посмях се искрено. Grinning След малко ще погледна и новото видео на Тони. Пепе не я следя,но може да хвърля едно око на видеото и' за косата ,че и тази тема ме вълнува.

# 3 076
P.S. Какво става с Филийката и Киро Брейка? Толкова ме забавляваха двамата, а историята утихна.
Филийката щеше да показва някакви изследвания за стероиди, но май още си стоят в пернишката лаборатория.

Не какви да е, а КРЪВНИ!!!
Неслучайно "неговата приятелка" се включи зад кадър в монолога му по темата с това важно уточнение.
Зад волана на колата в случая. Joy

# 3 077
orchid.xx, Герито е 93 набор.

Относно Джаферович - и мен ме учудва тренирането с грим. Аз не мога да си представя да се изпотявам през пластовете фон дьо тен и пудра. Представям си как ще цъфне кожата ми после Mask

Тя между другото се гримира отвратително. На видеото където се вижда проблемната кожа, ми направи впечатление за пръв път колко хубава жена е и какви нежни черти има на лицето. Но супер много се състарява с тоя некадърен и тежък грим и си придава лелченски вид.

# 3 078
Последвах профила за чистене да науча някое ново трикче, но вече спирам, то само сторита с бърсане и лични съобщения с възхвалявания. А пък що за "чистник" трябва да си за да се инфлуенснеш 🤭 да си изчистиш вкъщи от профил в иг.

# 3 079
Наум ще ме извинява, но актьорството и медицината са две тотално несъвместими неща. Колкото и да си гениален и да помниш всичко от раз, физически е просто невъзможно хем да ходиш на лекции и упражнения, хем на снимки и да зубриш сценария. Всеки, който учи медицина или има такива познати, знае за какво става въпрос. Всъщност не съм много наясно той сега прекъснал ли е, завършил ли е, но просто ми изглежда несериозно отстрани. Него го виждам точно като пластичен хирург след време, но от тия дето слагат силикон и филъри. За мен те двамата с Теа изглеждат толкова обсебени от външния си вид, че го са го издигнали в култ и това им е едва ли не основната ценност в живота.

В момента съм 3 курс в мед. факултет и се засякох с наум 1 година. Той взе държавните си изпити през 2018г и се дипломира 2019г. Знам че си е взел държавните с доста добри оценки. Но от колеги и преподаватели знам че не е бил много редовен на упражненията ( които са със задължителен характер ) но преподавателите са му правили много компромиси и заверки е получавал лесно без да има нужните присъствия поради снимките на сериала. Но пък всички се изказват ласкателно за него, че на изпити е показвал добри знания.
Не е започнал да специализира. Всички причини, които съм чувала ми се струват просто спекулации.

# 3 080
  • Sofia
Някой може ли да ми каже какво е това на ръката на CleanHome? 🤔
Скрит текст:
Скрит текст:
Edit: Загледах се, вода е.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 18:33 от SaturdayAfternoon

# 3 081
Приличат на капки вода

# 3 082
За какъв блясък за коса говори Пепе? Някаква процедура предполагам?

# 3 083
Хареса ми видеото на Пепе за косата. Имаше полезни неща, някои от тях си ги знаем де, но все пак. Доста бурно е минала през периода на вафлите и русото, дори на старите снимки не прилича много на сегашното си аз.

Гледах Боряна и грижата й за кожата. Беше полезно и интересно. Аз не съм толкова навътре в науката за серумите The Ordinary и съм използвала само най-обикновени хидратиращи на други марки. Така че не мога да преценя дали това, което тя прилага на кожата си с тези концентрирани съставки, ще ми се отрази добре на мен. Иначе за базовата слънцезащите и хидратация си е напълно права (аз в дни без слънце не слагам слънцезащита, а само хидратация плюс фдт с по-лек фактор 20).

Гледах Тони Попова. Ох, тази коса не е добре. Изглежда изтощена вече. Горе към корените са се получили приятни кичури, но надолу не, не. Има и нещо оранжево или поне така изглежда пред камерата. Гримът, който си направи, беше красив.

# 3 084
Гергучи с личен поздрав за БГ мамма и сие 🤣

# 3 085
Това е за всеки, който има нужда от буквар. Това тя ли го е писала!? Ако да, то майко мила.

# 3 086
Аз ще я критикувам за правописа. Ама научете се веднъж завинаги кога се пише и и кога й. 😒

# 3 087
Не искам да звуча като заядлива даскалка, но ме влудяват с това писане, честно. Не мога да проумея как работата ти е да създаваш съдържание за публичността и да пишеш по този начин.

# 3 088
Ох, не е хубаво да се критикуват хората заради физичеаките им данни, но тялото й изглежда недоразвито и въпросната снимка е като откраднат архив на педофил.

# 3 089
Не знам стилистката какви съвети е дала на Капитонова, но тренч върху сако ми изглежда кофти... Все едно е тръгнала на екскурзия, но няма място в багажа и е навлякла връхните дрехи една върху друга 😁
Скрит текст:
[spoiler/]

Общи условия

Активация на акаунт