Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 529
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 165
  • Light of Zartha
На мен ми харесва потникът на Валери, добре ѝ стои,но не и изборът на сутиен. Според мен е сложила от онези без презрамки и затова изглежда така странно. Лично аз сложа ли такъв, изглеждам точно така.

# 166
На мен ми харесва потника на Валери, имам подобни потник и кроптоп - не стават за всеки сутиен, понеже са плътно прилепнали.
Харесва ми грима й, но аз бих сложила мат червило, вместо толкова глос.

# 167
Не ми харесва потника на Валката, точно оформящо бельо, материята ми е бррр дори само на снимка. Ама нали и тя е по трендовете, пък сега Ким К много нашумя с нейните skims, как няма Валче да не изкопира модата на телесните презервативно изглеждащи дрешки.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 20:05 от tuali

# 168
Благодаря за пожеланията. Ще взема да погледам тия дни разни видеа, че напослвдък нищо не съм. Може пък да се размърдам.

# 169
На мен за пръв път от доста време Валери ми хареса . Само този сутиен ми избоде очите . Мартинчо няма да го коментирам по флегматичен мъж от него  не съм срещала .

# 170
Май единственото, което ми харесва във Валери е правилното й произнасяне на "л". Инфантилна лигла!

# 171
Оххх Валката няма да се промени и това си е .. само пръска пари по парцалки. Дългата, бяла рокля беше 100 лв.. Лошо ми стана! Мартин я търпи , но съм сигурна, че понякога си мисли - о колко е лигава..
Добре изглеждаше, без сутиена де..
Сега като няма брънчове, ресторанти и молчета, вероятно с Ивана са в депресия..

# 172
Маретите са нещо много нашумяла тема... мисля, че се захващате за най-малкото в случая. Едва ли Александра или Теа ядат всеки ден Марети, но пък едва ли никоя от тях не залита от време на време по вредни храни. Не виждам лошо, ако обичат брускетите и партньорството им се е сторило окей, никоя от тях няма ясна и конкретна ниша, в която се развива, затова не бих го нарекла и като “подвеждане” на аудиторията. Simple Smile

# 173
Ева Лонгория си остави косата Бяла, че да я боядиса сама с Лореал. Горката Ева. Първо, косата й побеляла като на средностатистическа жена. Второ, боядисва се сама. И трето, с Лореал!
И като се уж боядиса, косата й една такава на леки кичури.
Дали Лонгория се боядисва с Лореал? Друг път! Но е взела една хубава сумичка от Лореал.
Същото е и с тези Марети. Какво лошо има да си рекламно лице и да печелиш?
Аз ненавиждам Марети. Но, ако ми почукат на вратата дали ще ги върна? И дали някой от тук ще ги върне? Парите ще са ми най-лесно изкараните. Да си лежа на дивана и да се щракам с Марети.
Първият майчински съвет, който съм дала на децата си е: гонят ли те-бягай, дават ли ти-вземай.

# 174
Потникът е от Зара, имам същия и стои много яко, но не и с такъв сутиен какъвто е сложило селското Валери. Ето го и на Роузи:

П.п Видеото на Валериана е да си кажем коя рокля колко ни струва. Нелепо същество. И все по-нелепо става.

# 175
  • Мюнхен
Ева Лонгория си остави косата Бяла, че да я боядиса сама с Лореал. Горката Ева. Първо, косата й побеляла като на средностатистическа жена. Второ, боядисва се сама. И трето, с Лореал!
Дали Лонгория се боядисва с Лореал? Друг път! Но е взела една хубава сумичка от Лореал.

О, напълно е възможно косата й да стои на кичури след боядисване, моята по същия начин поема боя, да не говорим какъв кошмар е като оправям корени, натуралната ми коса поема цвета по различен начин от боядисаната. А и невинаги успяваш да разнесеш равномерно навсякъде.

А дали наистина се е боядисала с Лореал за рекламата, може би да, винаги е правила впечатление на земна личност, със сигурност може да преживее едно боядисване с боя за 9-10 долара. Ще си викне професионалист после и е готова. 😂

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 11:17 от Jinnafee

# 176
Да , със сигурност ползва Лореал , не се съмнявам 😀

# 177
И сама се боядисва.

# 178
Същото е и с тези Марети. Какво лошо има да си рекламно лице и да печелиш?
Аз ненавиждам Марети. Но, ако ми почукат на вратата дали ще ги върна? И дали някой от тук ще ги върне? Парите ще са ми най-лесно изкараните. Да си лежа на дивана и да се щракам с Марети.
Първият майчински съвет, който съм дала на децата си е: гонят ли те-бягай, дават ли ти-вземай.

Ева от години е лице на Лореал, стилистите й правят косата с продукти на марката, на видеото се вижда, че се боядисва с Лореал. От години рекламира skincare, makeup продуктите им също. Разбира се, че сама се е боядисала и после стилистът й и представител на Лореал е оправил положението.

Това за бързите и лесни пари е жалко. Много по-важно е да имаш интегритет и ценности и желая на децата ти никога да не им се налага да правят компромис с тях. Както и на всички, разбира се

# 179
Видеото на Лонгория го пуснах няколко пъти и го паузирах на няколко места. Много фейк изпълнение. “Бялата и’ коса” си личи, че е сложена и само тя е късичка като на момченце, вместо да е израснало бялото и надолу да си е боядисано, така че спорът дали сама си я прави или не е излишен Grinning

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 01:53 от VanillaPumpkin

Общи условия

Активация на акаунт