Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 531
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 180
Ако някой ще прави пари, трябва да ги прави бързо. Разбира се, че лесните пари са хубаво нещо. Но българските влогъри едва ли ще забогатеят твърде, така че няма какво да пропускат.

# 181
Ако някой ще прави пари, трябва да ги прави бързо. Разбира се, че лесните пари са хубаво нещо. Но българските влогъри едва ли ще забогатеят твърде, така че няма какво да пропускат.
Пари не се правят бързо. За да е устойчив бизнесът и приходите -  се работи дългосрочно.

Казваш, че ненавиждаш Марети, но ако ти платят веднага би ги рекламирала. Знаейки тефтера на Коци - рекламата ще е между 500 и 1000лв. Това,мила, не е правене на пари, а е продаване и потъпкване на това, в което вярваш за едни 500лв. Да не говорим за примера, който даваш - ненавиждам нещо, ама за едни къси пари ще тръбя на целия свят колко го харесвам Simple Smile Всеки си има моралните ценности, в които иска да възпита децата си, no judging.

# 182
Боже мой... Къде видяхте добавени побелели корени?! Ясно си се виждат корените и надолу боядисаната коса... И кое е толкова трудното да покриеш побелели корени и то с натурална 4-ка?! Виж Гуен Стефани да беше казала и направила клипче как се боядисва вкъщи, нямаше да повярвам.
Скрит текст:

# 183
Ама не й стои добре на Валери този топ, гърдите й напомнят за ранната Мадона, много са изпъкнали.
Иначе съчетанието телесно - бяло като цветове е ок.
Това с познаването на цените ми е много малоуно й лишено от всякакъв смисъл?! Превъртях набързо.

Зорница явно започва отново да качва видеа редовно, с ново интро е. Изглежда по-свежа, по-красива и малко отслабнала. Бледорозовата риза и червилото й подхождат много. На мен ми липсваше, нямам търпение да видим и по-интересни неща от тока, защото за мен лично това е доста скучна тема и изобщо не ме вълнува.

Вкусната и полезна торта на Капитонова нещо не ме впечатли, предпочитам си Звездев, даже му направих някои от последните рецепти и ми се получиха супер.

Може ли линк към видеото на Ева?

# 184
Не съм фенка нито на Лореал, нито имам някакво отношение към Лонгория, но съмняващите се искам да уверя, че макар и по-млада, имам съвсем същото побелявяне. И с кестеняво, и с тъмнорусо косата ми стои на леки хайлайтс заради снопчетата бяла коса. Отделно,  след период на косопад започна да расте нова коса, но чисто бяла (няма пълно щастие) и изглеждаше точно къса бяла коса до боядисани израсли дължини. Голямо шоу. Дори да е помагано от професионалист за видеото,  както предполагам и е било, ситуацията на главата в началото е съвсем достоверна. Ще ми се да не знаех от опит,  ама ей на - ген (и проклетия) 🙈

# 185
Ей така междудругото да вметна, че Лореалските бои са най-добрите от масовите на пазара-ползвала съм ги много време, имам голям опит с бои и професионални и обикновени.Потника е готин много, на Роузи-на Вал не.Надявам се Зорница да се завърне, с интересни видеа.И като стана дума за бели коси-нейните си личат ако се вгледаш, има късмет, че е сравнително светла. Иначе досега да е хванала боята.

# 186
Ами явно ги видяхме.
Вдясно най-личи на този кадър.

Както и тук, че стърчи.

И е абсолютно резонно да е сложена, тая жена трябва с месеци да стои така, за да израсте толкова /което ме съмнява/.

# 187
https://www.instagram.com/tv/B-z7SsSJiLK/?igshid=it6gu6kz00vo
Видео от Лонгориа от 10ти април.
https://www.instagram.com/tv/B-SzY59pZOF/?igshid=178dexeiwtnxj
И от 29ти март.
Явно спрейовете на Лореал са добри. Някой пробвал ли ги е? 🤔

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 10:22 от DiDi§

# 188
Eто ви още Марети от Валери.
Триста пъти повече ме дразнят агенциите им и компаниите, които по едно и също време рекламират чрез всички, отколкото самите инфлуенсъри. В този ред на мисли, предпочитам играта на Теа и Наум, пред пльоснатия централно пакет на снимката на Валери, изглеждащ като от „по-съвременен” вариант, на католозите на магазините, които пускат в пощенските кутии.

# 189
Ами явно ги видяхме.
Вдясно най-личи на този кадър.

Както и тук, че стърчи.

И е абсолютно резонно да е сложена, тая жена трябва с месеци да стои така, за да израсте толкова /което ме съмнява/.
Косата ми е 1:1 с нейната вече 5-6 г...На никого не го пожелавам, но е напълно нормално не навсякъде да е равно бялото. И да, не е нужно да чака месеци. Вчера точно това се гледах, преди 3 дни ми беше ок, сега имам 1 пръст почти навсякъде израснало 😔

# 190
https://www.instagram.com/tv/B-z7SsSJiLK/?igshid=it6gu6kz00vo
Видео от Лонгориа от 10ти април.
https://www.instagram.com/tv/B-SzY59pZOF/?igshid=178dexeiwtnxj
И от 29ти март.
Явно спрейовете на Лореал са добри. Някой пробвал ли ги е? 🤔
Не са добри според мен.

# 191
https://www.instagram.com/p/B_t8MXFh2bg/?igshid=s3br6x8r56cq
Един тоалет от Джулката за разходка с детето. 😵

# 192
Гротеска е от глава до пети. Заприличала е на вачпир. Тоалета е отврат. Като майка никога не бих се облякла така. Харесва ми когато жената се грижи за себе си,облича се добре,дори и зо една разходка с бебето. Но това е прекалено.

# 193
Боядисвам майка ми от години, а тя се боядисва и сама. Не винаги използва продуктите на Loreal, прибягва и към други марки като например Syoss, но това не е от такова значение. Включвам се, за да кажа, че се налага да се боядисват корените й на всеки 2 седмици, защото бялото избива наистина много бързо, а освен това избива и неравномерно. Става въпрос за черна коса и съответно черна боя.
Спрейовете на loreal са добри, поне за черния, но трябва си и прецизност при нанасяне.
Силно се съмнявам, че Ева Лонгория ще седне да си слага излишно бяла коса, за да покаже какъв wow ефект се постига с продуктите на Loreal Grinning Тук не говорим за Радостинчето от Враца, която прави козунака на Звездев, а за Ева Лонгория! И да, предвид част от дамите, които пишат тук, очаквам коментар от сорта на "Е какво като е Ева Лонгория?". Е, разлика между нашите "бг-звезди", които са известни само с това, че са известни и известни личности като Ева Лонгория, определено има!

# 194
Точно пък Ева сега, ако не снима как се боядисва вкъщи сама, кой и кога?! Следя я и белите коси не са от вчера. Освен това не всички го правят по салоните и с по-скъпи бои, тази реклама е по-адекватна от много други в момента. И да, за рекламата стилист го прави, вие какво очаквате, мен ли да сложат на реклама, вместо Ева Joy

Общи условия

Активация на акаунт