Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 549
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 240
Не съм попадала на нея, но така описана е вманиачена, което може да граничи с някакво състояние. Дано просто изглежда преувеличено, защото заради фокуса на съдържанието показва само това. Не обичам крайности аз.

# 241
Да видим кой ще я познае. 😜
Дали може да рекламира Марети? 🤔 😬😁😁😁
П. П. По Клайн - а ще я познаете. 😜 😂

# 242
Да видим кой ще я познае. 😜
Дали може да рекламира Марети? 🤔 😬😁😁😁
П. П. По Клайн - а ще я познаете. 😜 😂
Гергуца няма ли да го пере това "екипче" вече, откога се въргаля из завесите с него.

# 243
  • Някъде там
Не съм попадала на нея, но така описана е вманиаченавманиачен, което може да граничи с някакво състояние. Дано просто изглежда преувеличено, защото заради фокуса на съдържанието показва само това. Не обичам крайности аз.
Не е заради фокуса. Тя постоянно повтаря, че е много щастлива да чисти.
Не мога да поставям диагнози от екрана, но си мисля че е с окр.
Но, сякаш съпруга и е този, който изисква много от нея.
Няколко пъти каза че той и казвал : Направи две кафета и тя е щастлива, че иска да пият кафе двамата..
Това са само лични наблюдения, откакто я следвам, но определено не е нормално и за това питам само на мен ли ми се струва, че това момиче има проблем ?
https://instagram.com/cleanh0me?igshid=1phvgg5hz5eza

Ганка може само френски кроасани да рекламира. 😉😀

# 244
Ясно, не звучи никак ок.

# 245
Лелееее, това момиче си почиства дистанционните като мен...🙈🙈🙈🤪 Мислех си, че само аз го правя номера с клечките...Сега сигурно ще ме определите и мен с ОКР!😁😁😁

# 246
От скоро започнах да я следвам, но не мисля, че реално чисти всеки ден, по цял ден. По-скоро предполагам, че почиства един път, но снима от различни ъгли, части от процеса и с различна подредба на вещите за да има сторита за няколко дни. По този начин има активност всеки ден в инстаграм.

# 247
  • Някъде там
Лелееее, това момиче си почиства дистанционните като мен...🙈🙈🙈🤪 Мислех си, че само аз го правя номера с клечките...Сега сигурно ще ме определите и мен с ОКР!😁😁😁
И аз така ги чистя.
Други са причините да мисля, че има проблем тя, а и не съм казала със сигурност че е така, а просто си го помислих, най вече от коментарите и.

Георгиева, чисти всеки ден.
Ето списъка, кога какво чисти основно.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 22:07 от daviz

# 248
Момичето с профила за чистене е туркиня. Т.е., напълно възможно е нейното задължение да се свежда изцяло до домакинстване и гледане на дете. В което няма нищо лошо, естествено, стига семейството да може да си позволи приходите да идват само от мъжа и най-вече стига тя да е съгласна с това да бъде единствено домакиня без да работи. Simple Smile

# 249
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма нужда да ям с нея,нито да й броя хапките,за да предположа,че една жена няма да изяде повече от 1-2 парчета пица,особено такъв тип като Теа,която не показва с нищо особен интерес/афинитет към храна и готвене,но видимо много се интересува как изглежда и в каква спортна форма е.
За Хилял и Анелия обаче спокойно мога да кажа,че 2-3 парчета пица ще ги излапат за има,няма 5 минути.

# 250
E, айде, дано!😀

# 251
Следя я и аз тази дама с чистенето, но малко ми дотяга. Всеки ден бързане, търкане. Знаете ли кои са другите, които я копирали с препаратите на Фрош?

# 252
Идвам с вдъхновение за Гръмпи...Joy
Разглеждам си и изведнъж изскача това...
https://www.instagram.com/p/B_o6QwJJAWw/
(снимка на Бояна Генова)

Пепе, айде откога те чакаме да се подстрижеш, давай.

П.п.  Ужас! Всеки ден да чистя не си го представям (каза тя, мърлячката Relaxed)

# 253
  • Някъде там
Сани в майчинство е. Работела е преди това.
Не схванах и аз за кой говори , не съм забелязала много ново почистващи профили. Но като гледам е сменила фроша с други продукти. Сега повече  набляга на prouve.

Добре ще е да се подстриже Пепа.
Отива и къса коса.

Да ви питам какво стана с Оксана и Джиган. Нали уж щяха да се развеждат, още ли са заедно ?

# 254
Кое е момичето от този профил за почистване?

Последвах я наскоро, като я споменахте, приятни снимки има.
Не я следя много внимателно, но и на мен ми се струва, че постоянно чисти, но то пък профилът си е с такава насоченост и е нормално само това да качва.

Общи условия

Активация на акаунт