Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 553
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 255
Мартин прилича на криминално проявен?
На ме ми прилича на Захари Бахаров, свързвайки го с ролята му в "Под критие",наистина напомня по-скоро на лошо момче.

# 256
Аз се изморих, докато ѝ изчета списъка. Това е ужасно! Ако наистина го прави всеки ден. Да робуваш на къща, а не да си през това време с детето си

# 257
Препаратите на Сано също показва постоянно. Мисля, че даже имаше ПР пратка от тях. Полезна е доста препарати съм купила, които е показала също и техники за почистване.

# 258
На ме ми прилича на Захари Бахаров, свързвайки го с ролята му в "Под критие",наистина напомня по-скоро на лошо момче.
На Захари Бахаров, ама от Националната лотария.

# 259
В/блогърите сами показват къде живеят, все някой ще познае от къде е гледката. Явно изобщо не се замислят какви психопати има.
Скрит текст:

# 260
Лошо момче ли? Прилича си на класически смотаняк.

Много ми е любопитно, какво мислите за тази мома с инстъграма за почистване?
Добри идеи и трикове дава, въпреки че копира от Хинч, но да чистиш почти денонощно и да пишеш, че си много щастлива, че къщата ти свети и чакаш с нетърпение утре пак да чистиш.
Вчера пишеше, че детето и бащата играят и тя има половин час да лъсне всичко, защото малкия си играе с тати.
Много странно ми се струва, най голямата ти радост в живота да е чистенето. И в случая не казвам, че трябва да пренебрегва домашните задължения и да е мръсно, но това чак ми се струва прекалено.
Кой е този канал?

Иначе и аз изгледах видеото на Ева Лонгория и ми се струва доста фейк. Има твърде резки граници между "побелялата" коса и боядисаната.

# 261
  • Някъде там
Аз се изморих, докато ѝ изчета списъка. Това е ужасно! Ако наистина го прави всеки ден. Да робуваш на къща, а не да си през това време с детето си
Да абсолютно всеки ден това което е написала като първа точка всеки ден.
А другото го прави един път в седмица.
За това казах че ми се струва изключително странно.

Прасенцето ме изкефи.
Уейв не е канал. Иг профил е.
По горе дадох линк.

# 262
Намирам чистенето на тоалетната и мивките всеки ден за малко преувеличено, но останалото в реда на нещата, ако човек има малко дете. Оправяне на легло даже ми се струва странна точка в списък, нещо като безброй пъти иронизираното "да се изкъпя" в дневника на Валери.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 00:10 от Welt

# 263
Мда, легло, съдомиялна, пералня, прахосмукачка аз не го имам за чистене 😄 това са си ежедневни дейности

Мрънтин и лош момче? 😒 за мен си е съвсем обикновен, дори леко задръстен.

# 264
  • Някъде там
Мда, легло, съдомиялна, пералня, прахосмукачка аз не го имам за чистене 😄 това са си ежедневни дейности

Мрънтин и лош момче? 😒 за мен си е съвсем обикновен, дори леко задръстен.
Е то това всеки го прави, но пък всяка седмица основно почистване на прозорци,шкафове отвътре,хладилник и всеки ден търкане на няколко мивки и тоалетни, прекалено ми е, но тя си знае.

# 265
не мисля, че всеки си оправя леглото всеки ден. По-вероятно е повече хора да с екъпят, отколкото да си оправят леглото.
Аз съм от оправящите леглото Simple Smile

# 266
Да ви питам какво стана с Оксана и Джиган. Нали уж щяха да се развеждат, още ли са заедно ?
Развеждат се, Оксана подаде молба за развод 😕Тъжни неща споделя в инстаграм. Джиган написа песен за рождения й ден миналата седмица, а днес пак пуска глупости в story-тата си, много е зле.

# 267
И за мен е непонятно как си споделят локацията, лесно може да се намери, България е малка.

Качвам видео сега, отивайте!

# 268
Това, че Теа е в добра форма и спортува, не значи, че изяжда само едно парче пица, как стигате до такива зключения, все се чудя 😁
Аз съм 46кг., спортувам ежедневно и от време на време си хапвам цяла(😱) пица. Ключът е в баланса, от едно видео няма как да се прецени как някой се храни през цялото време.

Не ми пречи, че рекламират марети, дори често да засягат здравословното хранене като тематика, каналът им е предимно в посока lifestyle. Ако някой като Памела Райф или Руми рекламира марети, съм против, дори да си хапват зад камера, няма лошо,просто не се връзва с имиджа им.

# 269
  • София
Видях, че Сладкиша също е започнала да рисува. Повече харесвам нейните творения. Казах си, че големи таланти има сред нашите инфлуенсъри.
Но днес  забелязах, че дъщеря ми също е започнала да рисува много красиво, а на нея природата не й е дала художествени заложби. И какво се оказа...детето следва някаква програма за рисуване в you tube. Картините й се доближават до тези на Инстаграм звездите ни.

Общи условия

Активация на акаунт