Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 559
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 270
Гергана пък се тъпче с всякакви тестени неща и сладкиши но няма грам мазнина и даже плочки изкара Grinning Познавам доста хора, които си хапват от всичко и са в страхотна форма. Ако имаш добър ген и тренираш няма да надебелееш от едно Марети, ако ще и през ден да го ядеш.

# 271
Да ви питам какво стана с Оксана и Джиган. Нали уж щяха да се развеждат, още ли са заедно ?
Развеждат се, Оксана подаде молба за развод 😕Тъжни неща споделя в инстаграм. Джиган написа песен за рождения й ден миналата седмица, а днес пак пуска глупости в story-тата си, много е зле.

Знаете ли какви са по народност?

# 272
Какъв срам, хванах ви чак на 19 страница, каква змия съм значи, никаква!

Български влогъри наскоро не съм гледала, но зяпам един американски канал, Jubilee се казва:
 https://www.youtube.com/user/jubileeProject, правят нещо като мини предавания, като любимата ми поредица е Odd man out. Събират някакви хора, примерно вегани и един не-веган, и трябва да открият кой е "къртицата". На мен лично ми е доста интересно.

# 273
Тази с ИГ за чистене... Не ми е нормално това, сори, нот сори.
Имам чувството, че само пие кафе и чисти таз госпожа.
Коментарът за двете кафета пък ми е яко слугинажен.
За ежедневната "програма" - ОКР със сигурност.
Скрит текст:

# 274
Уау, а това момиче кога се грижи за детето си, кога готви? За домакиня, която не работи, според мен е нормално всеки ден/през ден прахосмукачка, прах и под в коридора. Не броя големите ел.уреди, те си вършат сами работата. Ама всеки ден wc и мивки....

# 275
Разгледах профила на момичето с почистването и да ви кажа, на мен ми се струва абсолютно нормално ( щом не работи ). Има си го този момент с педантичното чистене в Турция, не генерализирам разбира се, но това е по-скоро нормално там, отколкото изключение.
Познавам жена, която така се успокоява, нервна е докато не си свърши работата и все не й изглежда достатъчно почистено. Тя и не дава на друг да й чисти къщата де. А този продукт Prouve го виждам по фб и май така се разпространява, с поръчка от соц. мрежи, та може и да е дистрибутор, не знам.
Като тук не говоря за окр, а за навици по-скоро може би. Чистят си хората Simple Smile

Уау, а това момиче кога се грижи за детето си, кога готви? За домакиня, която не работи, според мен е нормално всеки ден/през ден прахосмукачка, прах и под в коридора. Не броя големите ел.уреди, те си вършат сами работата. Ама всеки ден wc и мивки....

Поради варовита вода аз също съм почиствала мивки всеки ден. Според мен не отнема толкова време нито да се пусне прахосмукачка, нито да се мине пода и праха всеки ден. Когато го изоставиш за 3-4дни става по-трудно и отнема повече време. Фактор е и новото жилище разбира се, по-трудно се почистват по-стари повърхности да речем. А за тоалетната, пак същото. Въпрос на организация, по-добре за по-малко време на ден и някакво вътрешно усещане на спокойствие, отколото насъбрана работа за повече часове/ден. Ама чак инстаграм профил ми е в повече де Sweat Smile

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 09:42 от Tual 🤍

# 276
По темата с чистенето - от ежедневните ѝ навици правя почти всичко и аз - без гладенето и пералнята (тя е през ден).
На слугинаж на мен не ми прилича, аз определено не се чувствам такава.
Обичам да ми е чисто, а и се успокоявам така.
Преди да попитате как така - ами и аз не разбирам хората, които се успокояват с готвене.
Мен ме натоварва. Както и гладенето. 😜
Та, хора всякакви. 😁😬

# 277
Тази дама cleanh0me има добре обзаведен дом според мен, харесват ми повечето неща, също взех идеи за препаратите Фрош - не съм ги пробвала, аз си карам със стандартните и отровни Аче, Доместос, Циф и т.н. Grin
Уважавам избора на такива семейства - мъжът работи, а жената е домакиня и гледа децата, явно така ги устройва.

Аз не мога да си представя да търкам мивки и да бърша прах всеки ден.
Това, което правя аз ежедневно, е да оправя леглото, дезинфекцирам (откакто има COVID-19 в БГ), пускам робота да чисти навсякъде (където кучето има достъп, тъй като сега сменя козина и е ад), измивам с препарат коридора, банята, кухнята. Приятелят ми мие чинии/пуска миялна. Но всичко извън това гледаме да оставим за деня за почистване веднъж в седмицата/на 2 седмици/веднъж в месеца (не чистим всичко всяка седмица).

DiDi§, аз пък се успокоявам с готвене. Smile Готвим вкъщи почти всеки ден, доста често по няколко неща на ден.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 10:15 от pearlguacamole

# 278
  • Някъде там
Сериозно ли всички миете прозорци, врати,шкафове, хладилници и печки основно всяка седмица и това ви прави безумно щастливи ?
Да ежедневните неща и аз правя всеки ден, но хич пък не изпитвам щастие от това.
Но всички сме различни, за мен е странно това нейното и само си изразявам мнението. Но нека чисти и показва препарати и трикчета, така и ние мързеливите ще се възползваме.

# 279
Давиз, спокойно, и аз само си казах мнението. 😉
Не гледам кулинарни канали и не разбирам хората, които готвят по няколко пъти на ден С УДОВОЛСТВИЕ. 😜 😂

# 280
Хора всякакви Simple Smile С апартамент на главна улица, където има движение няма как да не почиствам и мия стъкла и прозорци всяка седмица, тя тази работа си чака. Пак казвам, въпрос на организация. На мен също гладенето и готвенето са ми любими неща, успокояват ме.

Пуснах си видеото на Зорница, но ми беше твърде..скучна. Може и да е полезна за някой информацията, но е точно като водеща, без грам емоция.
Отивам да гледам Попова с новото видео.

# 281
Недоумявам какво толкова ново маже да се покаже,та чак ИГ за чистене. Чистенето е едно и също. Прекалено ми е. За една жена с малко дете и без работа е ок и който му е добре и го успокоява-няма лошо. За мен чистенето е скучна материя. Но сега признавам,че чистя доста повече откакто сме в нас и то от скука. Пепе дано се подстриже. Ето,колко много хора са дали отговор да.
Иначе колкото и да не съм по чистенето ме успокоява и мен. Правенето на сладкиши обаче още по-добре ми действа и ме разтоварва.

# 282
Хубави трикчета дава госпожата с чистенето, но многоо не и вярвам, като така сладко, сладко пише, че чистенето щяло да изчака. Напълно съм убедена, че я сърбят пръстите, дори като го пише😂 Мисля, че всички сме по взискателни към чистотата у дома, предвид положението в момента. Дразни ме и това “годподин К.”, както представя мъжа си. Същото прави и Мария (be.glamgirl)- господин Г???? 😂

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 10:23 от Emilie_

# 283
Гледах видеото на Галя Симеонова от 27.04 - с новите й пратки на Сисли,Филорга,КоКос.......само околооч.крем на Сисли е 360 лв......Всичките й видеа показват много висок стандарт на живот.Интериор,козметика,пътувания,къща с градина. Никога не отговаря на въпроса какво работи.Винаги обвита в мистерия. Забелязвате ли много сериозна корекция на бюста? Много е очевадна.
Като цяло ми харесва стилът й на обличане и грижите,които полага за външния си вид.Просто личи ,че е поддържана от цвета на косата до педикюра.

# 284
Не знам колко отношение има националността на въпросната госпожа с чистенето,но най-голямата мърлячка/евър/,която познавам е туркиня,е и здравен работник,та...отврат.
Съчувствам на съседите и'под нея ако живее в апартамент,всеки ден да ти тътри пералня и съдомиялна на главата,плюс малко дете,е някакъв ужас.
Ако живееш в град,оживена улица и т.н,го разбирам бърсането на прах често,забелязвам,че като избърша прахта, на другия ден пак има,което хем ме нервира,хем изпадам в униние.
Едит:От шоуто на Дж.Чарлз ми харесеат чернокожата жена и момичето с логореята.
За козм.продукти,техният състав-да,никога нещата не са 2 и 2,4,на теория,сигурно,но е хубаво да си подплътен със знания.

Общи условия

Активация на акаунт