Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 482
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 3 105
Накой гледа ли Азов ? Има приятен тънък хумор на моменти, но всички основно го свързват с четене на коментари. Досто често е казвал, че тези видеа вече не са му приятни, но аудиторията му от дечурлига все настояват за този гип видеа. Слушала съм го в няколко подкаста с Мъци, не е глупав, но след толкова години в ютуб не можа да развие канала си.

# 3 106
  • Някъде там
Герчето, ще участва в конкурса на Лидъл явно и понеже е много "креативна" точно диня е избрала да "облече".
🤦

# 3 107
  • Варна/Амстердам
Знаех си, че черпи вдъхновение от брошурите на Лидъл Grinning

# 3 108
  • София
Накой гледа ли Азов ? Има приятен тънък хумор на моменти, но всички основно го свързват с четене на коментари. Досто често е казвал, че тези видеа вече не са му приятни, но аудиторията му от дечурлига все настояват за този гип видеа. Слушала съм го в няколко подкаста с Мъци, не е глупав, но след толкова години в ютуб не можа да развие канала си.
Азов много загуби след едни видеа от миналата година на Чарли Танев, в които показа чатове, че Азов кани на срещи малки момичета и го обвини, че е педофил.

# 3 109
Мими, бивша Сладкиш, сменя ламинат вкъщи. Ако търсите идеи или съвети - не си губете времето. Не ми хареса. Скучно и безполезно. И определено предпочитам да гледам дома на дамата с вечното чистене, отколкото натуриите на "приятелите".

# 3 110
Леле , какви са тия ретро боклуци на Валери ?!На битака ли е ходила да ги купува ? Ужасно грозни са.Какъв стил е това , нямам думи.Чехличките са топ. Satisfied

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 23:00 от HollywoodGirl

# 3 111
Валката пак напазарувала боклучки и се радва като дете на сладолед.
Явно това поне не я изморява.

Аз по принцип съм против слагането на силикон и съм съгласна от части с мнението на ГерчИтУ, че това не е нужно. Обаче снимката наистина е нелепа. Все едно да си снимам целулита на задните части, за да докажа, че съм против липосукцията.
Снимката на Герчи малко ми прилича и на пародия на рекламата на мастика Пещера, страст на кристали. Ако я помните с каките с големите дини.

Да беше сложила една естествена снимка с една нежна лятна блузка например. Да беше писала грамотно...

# 3 112
Според мен нелепия резултат от Гергуцините снимки идва от това, че е винаги нахилена като дете, а позите са еротични и уж предизвикателни. За едни еротични или секси снимки, трябва съвсем друго изражение, а не нахилена като зелка.

# 3 113
Знааачи всички дрехи от видеото на ВалерИ ми се струват безекусни боклуци... Лилав супееер ретро костюм, цикламени шляпки с огромни камъни. УжасТ! Аз не мога да разбера едно - няма ли си свой стил и вкус. Ясно не. Супер АКТУАЛНА винаги! Хаха

Едит: и се е качила на нощното шкафче, за да снима!? Сериозно ли ахахай

Не се е качила на нощното. На моменти се вижда как ходи към ъгъла за снимане.

Секунди преди този момент.
Иначе всичко е ужасно грозно. Само кутийката за бижута ми се стори доста практична за тези, които носят. Аз лично изобщо не слагам такива джунджурийки, иначе бих си я поръчала.

# 3 114
  • Варна/Амстердам
Кралицата на мързела (Валери) прекарва голяма част от ежедневието си в инстаграм и ми изглежда обсебена от идеята да е "тренди". Далеч съм от мисълта, че харесва всичко, което облича. Важното е да е модерно, па дали е смешно, няма значение. В следващата си фотосесия я очаквам с тесни бермуди, виолетов чехъл на ток, дълго сако и малки очилца (popular insta girl starter pack).

# 3 115
  • Варна
На мен придобивките на Валери ми харесаха, най-вече чехличките. Направо си се зарибих... И то за трите модела Sweat Smile

# 3 116
Бреххх, как пък тазът и е на нивото на облегалката на леглото.
И как стъпалата са и на нивото на възглавницата?! Мога почти да се обзаложа, че се е качила на шкафа. Продължавам да го твърдя.
Тя затова и залита толкова Simple Smile

# 3 117
Връщам се към клипа на Теа и Наум,новия. Моя линия(заглавие). Четс коментарите и всеки втори,да не кажа всеки казва,че са адски скъпи и може би непрсктични. Не знам точно Теа как е решила да ги създава,но нищо особено не видях,като модел и идея цялостно.
Още повече тя каза как има сребръни нишки и дрън дрън,че пляс.
Аз си купих бански от Кроп за 20лв ами вече трето лято ги ползвам с принт на дини са и не са избелели.
Опитвали се да скрият несъвършенствата на женското тяло ама и да ги подчертаят.
Ами сори ама вся жена е красива по свой си начин. Не мисля,че жените имат несъвършенства в крайна сметка не вскчки са колнинги с цици до сливиците и талия колкото бутилка от вода.
Много си повярваха отново

# 3 118
Посланието на Ганка е донякъде добро. Снимката е ужасна, но ще се въздържа от критики.

Аз гледам понякога Азов и ми харесва хуморът му. Но нещо ми се струва изчерпан откъм съдържание. Гледала съм с превъртане драмата с Чарли, но понеже не беше точно в разгара й, ме мога да преценя последствията за Азов.

# 3 119
Кралицата на чехлите Grinning Сериозно, тези неща удобни ли са за ходене и не се ли изхлузват? Представям си пък и как шляпат Joy Нищо де, важното е да стават за снимки!
Скрит текст:
Тука пък е като кралицата на бала от 86-та с рязани панталони. Как й е хрумнало въобще да го поръчва това шушляково чудо?
Скрит текст:
Този коментар пък ме разби. Че и чак сърчице му сложила.
Скрит текст:
И аз мисля като little.madness, че се е покачила върху нощното шкафче или си е подложила някаква масичка. Сигурно иска да докаже, че краката са и наистина толкова дълги, че достигат дъската на леглото JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт