Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 463
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 3 135
Валери е толкова демоде, че ми прилича на девойче от 90-те, което току-що се е видяло в малко пари за гримове и дрехи, та сега не може да спре да маже и да купува боклуци.
Никакво развитие при една почти 30-годишна (?) жена от години насам. Даже май деградира. Може ли да имаш толкова клипове за дрехи, а за толкова много време да не измислиш как да ги снимаш малко по-професионално, а не клечейки и кривейки се?

# 3 136
От снимките и коментарите ви за Валеринда, разбирам, че пак е избухнала с фешън попадения 😂😂😂 Преди няколко месеца ни убеждаваше, че шапките идиотки-рибарки-кофички щели да са топ тренд и носени от всички и беше купила няколко...май все пак осъзна, че изглеждат потресаващо (освен, ако не си тръгнал за риба, или си на 3 годинки) и не ги носи.
И на мен ми изглежда покачена на нещо, за да се снима. Другият вариант е да са взели идея от Полина за ниско до земята легло Монтесори, било полезно за децата. 😂😂😂.
Тия чехълчета са симпатични, но просто не мога да се отърва от мисълта, че са евтино копие на тренди чехлите на Ботега Венета. В момента е пълно и с копия на чантите им...тия преплетените и едни като бохчи.
Отивам да гледам въпросното видео, да се позабавлявам още 🤣.

# 3 137
На Гергана много и се иска да го играе фатална жена, но не знам не се ли намира някой близък да и каже, че в друга нейна черта и е чарът. С такива снимки сама се докарва да изглежда нелепа.

Ама тя и чар ли имала? Не съм забелязала 😳

Мен Джаферка ми е симпатична, само да не се гримира като траверс и там разните ѝ инфлу изцепки. Иначе ми е ок, вкл на вид и женственост.

На Попова май само аз ѝ харесах изсветлената коса. Преди ми беше като лелка, с тая тъмна, скучна и на черта. Пък и сега сигурно ще спре да ѝ се омазнява за 1 ден, нали се оплакваше от това😀

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 01:46 от tuali

# 3 138
На Гергана много и се иска да го играе фатална жена, но не знам не се ли намира някой близък да и каже, че в друга нейна черта и е чарът. С такива снимки сама се докарва да изглежда нелепа.
Ама тя и чар ли имала? Не съм забелязала 😳
Ако е моя близка и се прави на посмешище пред 100 000 човека, бих се опитала да насоча вниманието и в някоя нейна позитивна черта. Не бих казала "Гергано, спри да се правиш на секси мадама, защото си грозна/недоразвита/плоска/смешна", защото не мисля, че някой би приел подобна обидна критика. Бих я посъветвала да заложи на момичешкото си излъчване и естественост. Всеки човек има все нещо поне малко , което да е приятно и може да го подчертае. На Гергана треските за дялане не са толкова във външния вид, а на друго място. Това е моето мнение.

# 3 139
Не мисля, че ще спре да ѝ се омазнява за един. Ден скалпа на Попова. Мисля, че ще ѝ е трудно да поддържа тази прическа.

# 3 140
Welt, сега те разбрах. Да, съгласна съм.
Определено всякакви намеци за секси, фаталност и имитиране на какичките от инста при нея стоят нелепо и безвкусно.
Трябва да насочи стилистиката на снимките другаде. Виждам я в образ тип психо зубъра на класа, който натрива носовете на "готините" от класа, но е доста неграмотна за зубър, та не знам.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 02:31 от tuali

# 3 141
Абе... Yoko-то направо пълна промяна е преживяла от преди (има няква снимка в ИГ когато е прясна майка), аз не я познах въобще.

# 3 142
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Попова й давам макс 2-3м преди отново да се върне към брюнетка.Очевидно видеото е направо с цел кликове и "ето мили фенове,аз ви чета и правя това,което кажете" бла бла.Съмнявам се,че се харесва в този й вид(на мен не ми пречи,намирам цвета за ок),но като се е хванала за хорото,ще го играе..

Деса Пеева е 82-ри набор.

# 3 143
Мими, бивша Сладкиш, сменя ламинат вкъщи. Ако търсите идеи или съвети - не си губете времето. Не ми хареса. Скучно и безполезно. И определено предпочитам да гледам дома на дамата с вечното чистене, отколкото натуриите на "приятелите".

Мичето ни е била на гости тези дни, как сме изпуснали да се срещнем с таз влогАрска звИздъ 😄😄😄
Скрит текст:

# 3 144
Баш на пъпа на града е била. 😜 Току пред молЪТ.

# 3 145
Прическата на Мъци е най-грозната, която съм виждала, а наскоро в едно видео се подиграваше поне 5 пъти на един от героите, че имал две прически, а той все едно не е с две.

А за Крис и Азов ето линк, интересно е видеото, най-долното за мен е, че Азов публикува номера на момиченцето, за да я тормозят последователите му:
https://youtu.be/1Cn9aicVm4Y
Въобще не знаех за този скандал ...Харесвам Азов ,гледам му видеата ,но тази история е доста неприятна. Confused Не му прави чест така да злепоставя момичето ,за да си измие ръцете..

# 3 146
  • София
Като оставим настрани боклучките на ВалериЕ, мен ме издразни как отново я мързи зверски! Ей диадеми и ластички пусна, домързя я даже да ги сложи и да покаже завършена "визия" с тях, само ги хвърляше по леглото... И да, купува само тренди неща, ето онази розовата блузка, призна си че я е взела само защото е била хит. Такъв хит с доместос и белина имаше началото 2000-та, аз си бях правила много дрехи с доместос Joy

# 3 147
Нямам желание да си причиня Валери, но по принцип видеа с дрехи могат да бъдат доста интересни. Например сравнение между качеството на дрехи от различни марки в една ценова категория - материи, вид, форма и т.н. Но повечето разчитат на ПР пратки и едва ли биха инвестирали много във видеата си. Антоанет Попова май води в това отношение, но и тя не ми допада напоследък - струват ми се като правени насила последните видеа.

# 3 148
Някой назад в темата бе споделил линк към профила на мъж, който показва рецепти в  тубата. Може ли да го споделите отново, тъй като не го намирам.

# 3 149
Някой назад в темата бе споделил линк към профила на мъж, който показва рецепти в  тубата. Може ли да го споделите отново, тъй като не го намирам.
https://youtu.be/Sn4-9F4iEyc

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 10:49 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт