Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

• 198 475
  • 3 261
  •   1
Отговори
# 3 150
Успях да видя снимката на Тоца преди да я махнете от тук, но честно казано останах потресена!

Не успях да намеря снимка на Йоккото, за която споменава съфорумка горе, че много се е променила.

Гледах видеото на Любо, допадна ми, скоро да очакваме видеото за Чоко Grinning. Аз се надявам да пусне и такова видео за Юли Тонкин, ама да видим.

Полина в стори е показала банските на Теа. Интересно като се има предвид, че тя в toptrends също продава бански. Да видим дали ще си поръча от тези на Теа или само ги хвали, тъй като и Теа хвалеше bloom by polina в клипа си за грижа за косата.

# 3 151
Гергана пак е е Шмекси!
Топ аутфит!

# 3 152
Става ми жал направо за Валери. Цялото видео изгледах за новите дрехи. През цялот време ми изглеждаше супер безжизнена и в кофти настроение, но с насилена усмивка и опит да е весела, позитивна и сууупер развълнувана за джапанките. И май абсолютно нищо не й хареса. Защо продължава да се мъчи с YT ... да се хване с нещо сериозно и да си намери приятели/подходяща среда.

# 3 153
  • Варна
Сссссс, изгледах видеото на Валери. Змии, честно си признавам, че преди ми харесваше какво показва като дрехи, но сега..... тотал шета. Нищо не ми хареса, освен чехлите и сандалите с връзки от НМ. Отделно тея диадемки и ластичета поне да ги беше извадила от опаковките да се виждат. А как само ги хвърляше на леглото..... нямам думи! Имам чувството, че грам не цени вещите. Също мисля, че е загубена кауза всичко при нея. Да очакваме нещо смислено, все едно да чакаме да се подмладим. Като копира Елица поне да беше видяла втората как обработва, снима и показва както посуда, така и тоалети. Валчето я интересуват само маркови неща, грим, Сефора, снимки за инстаграм и нищо друго. Да е актуална, а дали харесва тоалетите, не е от значение. В началото на видеото каза за шарения тоалет от пола и топ, че много й допада, после като го облече не го хареса. А и друго ми е интересно, Мартинчо не е ясно тази година дали ще я води по почивки, къде ще ги носи всичките тези придобивки....

# 3 154
  • HH
Валери си купува неща, защото :
1. са били модерни преди два месеца в инстаграм
2. са имитации от Шийн на Виктория Сикрет или от Манго на Bottega Veneta.

Тя няма собствен стил. Цялата е една инстаграм манджа с грозде.

Това на база изказвания от последното видео.
Направо се чудя как не я вързи да диша. Даже не иска да се напрегне да си измисли собствен стил. Не съм фен на бързата мода, но много хора съумяват да изглеждат повече от прилично в такава.

Отделно ми прави впечатление, че Валери някак не се облича спрямо формата на тялото си. Тук искам да вметна, че с късите дънкови панталонки и белият потник ми хареса. Останалото беше абсурдно. Бяло оранжевото ансамбълче от типа с гол гръб и без предница ще го облече един път да се снима как яде сладолед с него и ще замине на кино. Лилавото нещо, ако имаше и малко мозък, нямаше и да го извади от плика, а направо да го върне. А тя седна да се жалва как и мъчно, щото бил изглеждал супер на снимките.

# 3 155
Гергана чорапогащник ли има или нещо си е бутнала краката? Изглеждат много матови и безцветни...

Гергана пак е е Шмекси!
Топ аутфит!

# 3 156
  • Варна
И забравих да кажа, че Валката е спечелила от качването на килограми, защото ми се стори, че гърдите са пораснали. Да се радва. А тези дънкови къси гащи, въобще не ми харесват.

# 3 157
Валери ме изумява! Не я следя, защото ми е много противно това лигавене, което е неприсъщо за почти 30 годишна жена. Млада е, хубава е, защо не се вземе в ръце и не се стегне. Ясно, че сега лесно изкарва пари с нищоправене, но както се казва няма винаги да е хубава, а и не знам дали още дълго това с инфлуенсърството би било доходоносно.
Има толкова възможности пред нея, за да тръгне нагоре (тук имам предвид в личен и духовен план, защото има огромна нужда), а тя се прави на маймуна всяка седмица. Честно казано по-добре да не качва видеа (не само тя, а всички) ако го правят на сила, ако нямат какво да покажат и качват глупости, които изглеждат нелепо само и само да си спазят видео всяка сряда...

# 3 158
  • Варна/Амстердам
И на мен ми направи много грозно впечатление, когато Валката с пренебрежение хвърляше аксесоарите за коса на леглото. Откакто няма възможност за влог от пътувания с Мартин, съдържанието й е изсмукано от пръстите, а от клиповете излъчва отегчение и липса на желание.
В случаите, в които Мартин я придружава на пътуванията, се получават малко по-интересни влоговете, защото добре, че е той да я заведе да посети някой музей или културен паметник. Въпреки дразнещия фалцетен говор, признавам, че благодарение на него травел съдържанието й е долу-горе разнообразно. Ако зависи от Валката, ще гледаме само инстаграмабъл кафета с рози по стените и снимки пред врати и храсти. Няма да забравя влогът й от Амстердам, в който не посети нито музея на Ван Гог, нито някой от отворените музеи с вятърни мелници в околностите на града, нито къщата на Ане Франк (задължителни места, които всеки трябва да посети на първа визита). Вместо това се фръцка с нейната приятелка по кафенета и ресторанти с букет лалета в ръка, не пропускайки развълнувано да посети и Праймарк. Потресаваща ограниченост демонстрира това момиче, обсебено от инстаграм, снимки и парцали.

# 3 159
  • HH
И на мен ми направи много грозно впечатление, когато Валката с пренебрежение хвърляше аксесоарите за коса на леглото. Откакто няма възможност за влог от пътувания с Мартин, съдържанието й е изсмукано от пръстите, а от клиповете излъчва отегчение и липса на желание.
В случаите, в които Мартин я придружава на пътуванията, се получават малко по-интересни влоговете, защото добре, че е той да я заведе да посети някой музей или културен паметник. Въпреки дразнещия фалцетен говор, признавам, че благодарение на него травел съдържанието й е долу-горе разнообразно. Ако зависи от Валката, ще гледаме само инстаграмабъл кафета с рози по стените и снимки пред врати и храсти. Няма да забравя влогът й от Амстердам, в който не посети нито музея на Ван Гог, нито някой от отворените музеи с вятърни мелници в околностите на града, нито къщата на Ане Франк (задължителни места, които всеки трябва да посети на първа визита). Вместо това се фръцка с нейната приятелка по кафенета и ресторанти с букет лалета в ръка, не пропускайки развълнувано да посети и Праймарк. Потресаваща ограниченост демонстрира това момиче, обсебено от инстаграм, снимки и парцали.

Защо си изненадана? 13 годишната и публика си няма идея нито кой е Ван Гог, нито коя е Ане Франк. Те знаят за Зара и Шийн. Следя една германка, която е травъл влогърка. Няма база за сравнение. Валири не зацепва, че докато само копира другите ще е само бегло тяхно подобие.

# 3 160
Масовото изпращане на ПР пратки, заливането с продукти, дрехи и аксесоари обезцениха вълнението от чисто новата рокля, която си гледала и мислила с дни, онова червило, което тайничко си следяла в магазина и най-накрая си си го купила... тези малки моменти на гъделичкане на самочувствието вече са загърбени и почти всички с отворени ръце приемат всякакви пратки, пък дали им харесват, дали ще имат изобщо време да ги ползват, преди да е изтекъл срока, няма никакво значение, тъй като имат още безброй отворени кремове, спирали... важна е марката и количеството... колкото повече, толкова повече. Това небрежно и консуматорско отношение към всичко ме побърква.. цели шкафове с гримове, c шампоани е просто откачено... сред тях не откривам никоя, която приема малко, но качествени продукти от марките и с чисто сърце може да изкаже похвала и препоръка към клиента...

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 11:32 от Emilie_

# 3 161
Йоана Йоко е качила много гадна снимка на две змии на стори Confounded Направо се стреснах като я видях Satisfied Валерито също беше сложила супер гнусни кадри на змия в алкохол във влога от Виетнам. Само аз ли мисля, че трябва да се съобразяват малко с тия неща? Разбирам ексхибиционичните  им напъни да заснемат и покажат всяка секунда от битието си, но да се сещат малко от малко поне, че не всичко е ок да се показва. Също като сторито на Ели с мишката. Да, това са нормални неща от живота, но не на всеки му е приятно да ги гледа и някак си не очаквам да виждам National Geographic в бюти инстаграм/канал.

Някой питаше за трансформацията на Йокото, ето я:
Скрит текст:

# 3 162
  • Варна/Амстердам
Не ме кефи тази Йоко. Сегашното й излъчване е на надменна жена, показваща тялото си на всяка цена.

P.S. Очаквам линч в следващото видео заради този коментар.😅

# 3 163
"бати аз и herbalife-a Grinning Какви чудеса прави...

# 3 164
Възможно е да е бременна на тази снимка. Децата са и с много малка разлика.

Тялото и е страхотно в момента, но надменният поглед отблъсква. И не спря да повтаря, че е на 34 години и с две деца, сякаш голямо геройство е направила. Аз си мисля, че ако тепърва трябваше да ражда две деца, щеше да и е много по-трудно да свали кг и да е в добра форма след няколко години. Все пак по-лесно се гледат деца, когато си по-млад и имаш повече енергия.

Общи условия

Активация на акаунт