Късно ли е да започна сама на 30 ?

• 11 725
  • 257
  •   1
Отговори
# 60
Те може да си очакват всичко,но едва ли мъж без дете ще се утрепе от обгрижване на чуждо.Друг е въпроса,ако и двамата са с деца,тогава за да изискваш от партньора си отношение към твоето,трябва и ти да имаш отношение към неговото.И колкото и да се правят на семейство на всеки неговото си ще му е по-мило от чуждото и ще гледа да отдели за него.Не че няма и изключения,някои заради единия секс да си пренебрегват децата,за сметка на партньора.
Ама свободен човек,да се обвърже с някой с деца си е направо глупост.Тези деца ще са част от живота ти и ще трябва да се съобразяваш с тях.

# 61
Те може да си очакват всичко,но едва ли мъж без дете ще се утрепе от обгрижване на чуждо.Друг е въпроса,ако и двамата са с деца,тогава за да изискваш от партньора си отношение към твоето,трябва и ти да имаш отношение към неговото.И колкото и да се правят на семейство на всеки неговото си ще му е по-мило от чуждото и ще гледа да отдели за него.Не че няма и изключения,някои заради единия секс да си пренебрегват децата,за сметка на партньора.
Ама свободен човек,да се обвърже с някой с деца си е направо глупост.Тези деца ще са част от живота ти и ще трябва да се съобразяваш с тях.

+1000.

# 62
Не, не е късно, щом се чувстваш зле в тази ситуация. Аз стартирах всичко отначало на 35 и не мисля, че ми е късно. Чух приказки от сорта на " Ама ти луда ли си на 35 да оставаш сама? Нямаш никакво време. Съученичките ти вече имат по две деца." и прочие. Аз пък смятам, че имам цялото време оставащ ми живот, че детето не е точка от списък със задачи, че партньорът трябва да е партньор, а не донор на сперматозоид и заради едното дете трябва да седиш и да преглъщаш неща, които те карат да се чувстваш зле. Лично аз не бих се обвързала с човек с дете и си го казвам директно. Не желая някой да влиза в живота ми и да ме вкарва в подобни ситуации с бивши, деца и прочие. Щом някой има вече дете от друга жена, тя винаги ще е в живота му, което не ме бърка, стига да не е в моя. За един родител детето е най-важното нещо и така е редно, но аз не желая да влизам в смешни съревнования с дете за свободното ни време. Децата са радост, но и отговорност, само че отговорност на родителите, не моя, а когато си с човек, който има дете от друга, автоматично и ти започваш да се съобразяваш с това дете. Може да звучи егоистично и незряло, но хората са различни и по-добре човек да е наясно с позицията си по тези въпроси, вместо в един момент да се окаже, че е загубил не само своето, но и времето на още един човек.
В случая господинът е постъпил като цървул, защото вместо да застане като мъж още в началото и да каже " Виж какво, аз вече имам дете и не искам друго", той е правил егати пируетите.

# 63
Мила, на Запад много жени си живеят живота до 30 години и създават семейство след 30. Никога не е късно за едно ново начало- Никога! Трябва само да си подредиш приоритетите.
Аз лично познавам жени, създали семейство след 34-35 години и се чувстват по-зрели и по-щастливи от всякога.  Успех и дано нещата се оправят по възможно най-добрия за теб начин.

# 64
Никога не е късно да започнеш отначало, щом в сегашното си положение не си ок! Човек цял живот си търси щастието! Не се примирявай с живот, в който не се чувстваш добре😊

# 65
Не съм чел темата, само заглавния първи пост на Кремчето.
Слушай сега, маце, казвам какво ми е направило впечатление и десетте ми цента.
За късно, в никакъв случай, идеална си си, тъкмо приключила с унито, поработила, даже живяла навън, подредила приоритети, знаеща какво иска. Има един проблем, и той е, че не си попаднала на твоя човек, и като личност, и като "семейна конфигурация".
Аз съм също свободолюбив, като теб, и твърдо в такава връзка не бих седял, даже не бих започвал.
Доизчисти си какъв човек искаш, за да не си губиш времето само. Всичко, каквото описваш за детето, майка му, бабата и т.н., е повече от подразбиращо се още в началото на познанството, и просто е трябвало да го прекратиш, разбирайки, че не е твоето. Ти искаш дете сега, той - не. Отново разминаване. Какви 4 м..., или си "затиктакала" бързо. Аз дете бих направил най-рано след 1-2 г. от реална връзка - опознаване, живеене заедно самостоятелно, без минали багажи - деца, бракове, постоянно висене на роднини на главата (да си седят на село, или там в къща, там апартамента, далеч), да си поживеете малко, обикаляния, пътувания, естествено.
Не е достатъчно само да си готов емоционално, психически и финансово.

# 66
Аз също както разбирам проблема на авторката не е, че мъжът и има дете, а това, че не иска да имат свое общо. Въпреки, че част от проблемите им се дължат на факта, че има дете, това не е основния такъв. Той обаче вместо да застане мъжки да каже, че не иска друго дете, си измисля всевъзможни оправдания. В резултат на което може да я върти още няколко години, докато пак стигне до раздяла.
За новото начало никога не е късно, но за авторката ще става по-трудно да срещне подходящия партньор с течение на времето. Каквото и да се говори, избора намалява след началото на 30-те.

# 67
Скрит текст:
Аз също както разбирам проблема на авторката не е, че мъжът и има дете, а това, че не иска да имат свое общо. Въпреки, че част от проблемите им се дължат на факта, че има дете, това не е основния такъв. Той обаче вместо да застане мъжки да каже, че не иска друго дете, си измисля всевъзможни оправдания. В резултат на което може да я върти още няколко години, докато пак стигне до раздяла.
За новото начало никога не е късно, но за авторката ще става по-трудно да срещне подходящия партньор с течение на времето. Каквото и да се говори, изборЪТ намалява след началото на 30-те.
Съгласен, за жените.
За мъжете 35-45, "стабилни" от всякакво естество, особено знаещите как да се позиционират и държат, имайки вече и опит, винаги ще им се лепят 25-30 годишни жени, поради много фактори. Sunglasses
Да, отчитаме и факта, че вече повечето са с деца, семейства, или разведени с проблемите си и т.н.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 12:29 от FragranceFanatic

# 68
Какви са тия смешни самовнушения, драги господа?
На някои ще се лепят, някои така и ще си я откарат, самоуспокоявайки се.

# 69
Какви са тия смешни самовнушения, драги господа?
На някои ще се лепят, някои така и ще си я откарат, самоуспокоявайки се.
Пак че не казаха 18 годишни да се лепят на 45 годишни... 😀
Аз пък не разбирам защо толкова много от вас не биха били с човек с дете? 🤔
По тази логика разведените/самотните с деца, ще си стоят сами завинаги. И подобни изказвания, като "каруци", "опашки", "товари" и прочие са невероятно грозни, особено пък изказани от интелигентни хора. Родител/човек с дете е достатъчно...

# 70

Аз пък не разбирам защо толкова много от вас не биха били с човек с дете? 🤔
По тази логика разведените/самотните с деца, ще си стоят сами завинаги.
А защо да стоят сами? Разведен мъж с дете защо да не е с разведена жена с дете? За всяка група хора си има подходящи кандидати.
Аз мога да говоря лично за себе си, не и за другите. Аз съм без деца и съответно искам човек също без подобни ангажименти.
Има и хора без деца, които нямат против да се обвържат с човек с деца. Ама като го правят трябва да са с ясното съзнание, че ще трябва да се съобразяват с този факт.

# 71
Не си губи времето с тоя "прекрасник" !!! Следвай мечтите си и промени живота си. Ти трябва да си номер 1 за твоя избранник, а не тая на опашката !!! Времето лети и не чака. Ти ще успееш сама и ще бъдеш щастлива.
Любовта те чака някъде таммм... намери я Heart

# 72
Скрит текст:
За новото начало никога не е късно, но за авторката ще става по-трудно да срещне подходящия партньор с течение на времето. Каквото и да се говори, изборЪТ намалява след началото на 30-те.
Съгласен, за жените.
За мъжете 35-45, "стабилни" от всякакво естество, особено знаещите как да се позиционират и държат, имайки вече и опит, винаги ще им се лепят 25-30 годишни жени, поради много фактори. Sunglasses
Да, отчитаме и факта, че вече повечето са с деца, семейства, или разведени с проблемите си и т.н.
Правилно уточнение, същото имах предвид и аз. За мъжете по ред причини нещата стоят малко по-различно, няма да ги изброявам
И неоспорим факт е, каквото и друго да се говори, че 20-25 годишните момичета са изключително лесни за опитен и обигран мъж на около 35. Да не говорим, че някои сами си предлагат или ясно демострират симпатиите си, на мен ми се е случвало няколко пъти последните години, въпреки че отдавна не съм на свободния пазар и не съм демонстрирал някакъв интерес.

# 73
Не толкова годините,а семейното положение,социалния статус,финансовото състояние са по-важни.Аз имам съученички и приятелки на които децата им са набори с внучето ми.Тогава са преценили,че са срещнали подходящ човек,тогавa са създали семейство.Но никоя не е с мъж с деца от предишна връзка.И семействата им са стабилни.

# 74
  • Най-красивата страна
На 30 години си. Млада,свободна жена и можеш да започнеш отначало.
За какво ти е мъж с дете и ангажименти,който те мотае и не иска повече деца?
Но дори и да имате свое дете,пак ще имате проблеми.
И разликата ще е,че вече няма да излизате четиримата,а ще сте петима.Свеки и другото дете винаги ще са част от вашето семейство,а на теб явно това не ти харесва.

Със сигурност има мъже на 30-35години,които нямат ангажименти и търсят своята половинка.

Общи условия

Активация на акаунт