Януарски устнички бърборят,бързо искат те да проговорят

• 12 765
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ И ДИЯНА!
[/color]   

zaicheto, колкото толкова! Пак си е постижение толкова време на кърма. Мина още един период. И аз като теб бях минала само на сутрешно и вечерно кърмене, после само на вечерно и накрая ресторанта затвори.  Joy
Белега от БЦЖ-то - нашият никакъв го няма и на 8 септември трябва да ходим за проба. И със Светлин беше така и го боцкаха детето.  Cry
За миенето на лицето - сутрин специално не. По скоро по преценка и задължително след хранене с пюре (защото може да си представите) и вечер по време на баня. Процедурата се извършва в банята на чешмата.
За инатенето - ооооооо, характерът се проявява отсега. Особено ако реша да го оставя сам.  smile3514 Не обича да си играе сам и повече от 3-4 минути най-много. И аз съм  #Crazy...
БОДЛИВАТА, браво на вас! А мама да намира време за почивки, че е едничка!  Two Hearts
surfline, ха добре си ни дошла! Дано леко мине пътуването!!!
nenepygka, brambar4e, lika, заповядайте!!! Ще ми е мноооооого приятно да се видим на варненска земя... и море!  smile3503

Приятен ден на всички и карайте по по-дебелите сенки!  1stroller

# 61
Доколкото зная от лелите ми те са си правили много стегната превръзка на гърдите , но аз и без такива превръзки пак си спрях кърмата без проблеми след първото кърмене .
Много ясно съм го написала , не карам никой да прави каквото и да било просто предавам думите на хора с опит с по 3-4 деца - двете ми лели , и с по 8 внучета

При мен от само себе си не стана, с превръзка също не стана, гърдите ми ставаха на бучки и накрая пих достинекс, изцедих си гърдите до край, после пих половин хапче, на сутринта още половин и след 3 дни пак по половин, без да пипам гърдите и се оправих без превръзки и други екстри. Пред това пих бромокриптин, но ми стана много лошо от него и затова го смених с достинекс, по съвет на мами от форума и на гинеколожката ми. От достинекса нито ми беше лошо, нито нищо и спря за нула време.

И аз да ви се похваля, вчера правихме изследвания от вената на кръвта на малките,, защото предния път/на 6-тия месец/ на Ели хемоглобина й беше 100, а на Ники 109, хем се захранихме рано и ядем и меса и жълтъци и каша от елда вече купих. Отидохме в частна лаборатория и резултатите бяха 115 за Ели и 123 за Ники и лаборантката каза, че хемоглобина може да е коректен само ако се изследва кръв от вената, а не от пръста. Така че да не се шашкат тези, чиито деца са като моите. Ако искате коректно изследване да го вземат от вената.

Ние с мъжа ми също си направихме изследвания и всичко е наред. И ние покрай децата се вредихме Mr. Green

Децата вече яко хапват попарка, редувам им я със каша от елда. Също вече въведох киселото мляко и им правя плазмонки с кисело мляко и пъпеш или с банан. Много им харесва. Давах им няколко пъти да си близнат по малко сладолед и направо им плющят ушите от кеф Mr. Green

За сефте тази седмица ядоха спанак със сметана и грах на Алете също добре им пасна. Вчера въведох телешкото, ометоха всичко. Купила съм им и по едно бурканче черен дроб със зеленчуци, дано да им хареса. Беше заради желязото, иначе не съм убедена, че с това трябва да ги храня. Рибата ще я оставя за другия месец. Тези, които вече са захранили с риба, моля, споделете опит, каква риба, кое е харесало на вашите мишки и кое не.

Моите вече и двете дават боц и казват баба, мама, Ели казва и дай и айде Joy Всъщност първата й дума беше дай Joy Ориентирано е детето в живота.

И ние обикаляме из кошарата. Още не можем да се изправяме, но го отдавам на факта, че сме в сгъваемите кошарки и няма къде да се хванат. Иначе Ники като се разхожда така клати кошарата, че скоро май ще започне да я обръща. Много е силно това дете. Вече едвам се оправям с него, особено като сменям памперс е кошмар, по половин час се борим ooooh! Също така Ники кляка и се изправя в кошарата, естествено хванат за пречката.

Онзи ден им купих дрънкащи книжки на Калпол и много им харесаха. Също им взех една от тези гъсеници за количка, шарените, защото само се бият за играчки, а тази не дрънка толкова и не се плашат от нея.

Взехме още една количка, пак е втора употреба, но съм много доволна. На Инглесина е, с 2 коша и е тип влакче, защото със старата вече не се издържаше, бой за биберони, за играчки, всеки все в съседния кош гледа и се дърпаха ужасно и само рев по разходките. Сега е мир и спокойствие, само дето задния кош е малко по-закрит и не се вижда нищо напред, но Ели ми е по-спокойна и си се занимава добре отзад и виси настрани от коша като маймуна и наблюдава Joy

# 62
  • София/Овча купел 2
Доколкото зная от лелите ми те са си правили много стегната превръзка на гърдите , но аз и без такива превръзки пак си спрях кърмата без проблеми след първото кърмене .
Имаше едно момиче в родилното,което точно така се опитваше да си спре кърмата.Овиваше се много стегнато с бинт.
mishlentze,ние хапваме рибка.Взимам на Ганчев-от бяла риба са.Мария ги харесва.

Последна редакция: сб, 19 авг 2006, 13:17 от niunia

# 63
Много ясно съм го написала , не карам никой да прави каквото и да било просто предавам думите на хора с опит с по 3-4 деца - двете ми лели , и с по 8 внучета

Не се засягай,не съм искала да те обидя.Просто за мен е нелепо в 21 век жената да се омотава като мумия с бинтове за да и спре кърмата,рискувайки да си докара сериозни проблеми.Ще прочете някоя мама и после ще се чуди от къде и е дошло.  ooooh!

# 64
Здравейте, милички!

Отбивам се набързо да честитя на днешните мини рожденници!!! Да са  здрави и палави малките маймунки   bouquet

За стягането с бинт мисля, че в 21 век би трябвало да не стигаме до подобни методи, но всеки сам си преценява  Whistling

За ината - по-голям инат от дъщеря ми не съм срещала, честно  Joy То е такъв характер, че едва удържам фронта да стане каквото трябва, а не каквото тя си е наумила.Е, не че не я лигавкам по малко, но се опитваме и да се възпитаваме  Joy

mishlentze, честита ви количка! Да се возите и да си играете много в нея  Flutter

niunia, изпълненията на твойта принцеска направо ми пълнят душата  Joy Браво на нея!

Лика, благодаря за пожеланията  Hug

Бодливка, ма много сте пораснали Simple Smile Браво браво само така  Peace

При нас е лудница - текат пригитивления, свеки и майка ми дават акъли една през друга, суетнята е пълна!  Joy А аз единствено се притеснявам като запее попа детето дали няма да се изплаши и да се разплачка  newsm78 Ще видим, стискайте палци всичко да мине по мед и масло ( или по каша и пюре  Joy) а утре ще разказвам  Flutter

Гушки на всички и весел уикенд! Hug

# 65
Пускам специално за Дес 29 линк към снимки от миналия месец на моите мишки. Извинявайте, момичета, че не съм ги качила в общия албум, но за това не ми остава време. Линка е: http://community.webshots.com/album/552053374HSwyoF Ако ви интересува можете да видите и останалите ни предходни албумчета, те са вляво на страницата в едно квадратче са линковете.

Дес29, забравих да ви честитя зъбчето, да са ви много здрави и бели всичките.

И моята Ели се бори с първия зъб, подава се вече, ама само я мъчи от 3 дни, а нищо отгоре не се вижда, само се напипва Mr. Green

# 66
Ooo , като се заговорихте за зъбки - Али има ВТОРОООО!!!!!  Party

# 67
Хайде честито второ зъбче на Али! Heart EyesИ всичко да мине лесно и приятно около кръщенето  bouquet
мишленце,много са ти хубавки бебенцата пу пу пу-май доста височки вървят да са ти живи и здрави.Много да ги нагушкаш и нацелуваш от нас.На Вяра ще и ги покажа по-късно че се излъга нещо и заспа Mr. Green Joy
Та като казахме зъби и при нас май е тръгнало второ,че се държи по същият начин както преди да избие първото, и сополите уж бяха спрели сега пак текат от време на време ooooh! Нали казахте че хремата се дължи от части на зъбоникненето,та не се притеснявам толкова и не съм я водила на доктор.
И днес е голям пек,крийте се по сенките и това е,а който си има море да му се радва и заради нас Hug
Целувки на всички Heart Eyes

# 68
хех, това с бинтовите и свеки ми го предложи, ама нали съм си "твърдоглава"  Mr. Green
много се радвам, че леко ми спира кърмата, че и без това имам да се боря с една топка отпреди бременността Rolling Eyes като забременях мамоложката ми каза, че най-вероятно бучката ще се разсее от кърменето, но уви ... сега ще трябва да изчакам малко и пак да хващам направленията. чесно казано се притеснявам малко, щото си расте, бавно но славно. а как мразя мамографията #Cussing out
Виличка, хайде леко и безаварийно  bouquet после чакаме снимки и разкажчета Hug дано много да слушка малката Али baby_neutral
Мишленце, много са сладки малките мошонковци Hug да са ви живи и здрави, пу-пу  bouquet ау, как им се радвам ...
Бодливке, радвай се мила, че иначе ако е като нашия дивак #Crazy за секунда се не спира и никога неможе сам да стои ooooh!
Вивка, ела ни на гости да ти покажем какво е инат hahaha почва се с мрънкане, викане, рев и така до истерия докато нестане по неговото ooooh!
една случка: като се прибират от разходка с баба си, купуват винаги хляб от едно и също място. баба го е научила да му чупи коричка, която той дъвче като невидял докато се приберат вкъщи. един ден баба решава да не купи хляб, щот да не разваля храненето на бебе, т.е. да яде после уж по-добре. но уви, заставайки на светофара да чакат зеления човек, една жена с хляб в ръката се спира точно до тях. Никола протяга две ръце към хляба с писък "ЪЪЪЪъъъъ", което при нас значи "дай". жената стъписана предлага на свекито пърченце хляб, а тя милата потънала от срам. докато не задъвкал коричката наш Николчо не се успокоил. и така де, гладен няма да ми остане Joy

# 69

една случка: като се прибират от разходка с баба си, купуват винаги хляб от едно и също място. баба го е научила да му чупи коричка, която той дъвче като невидял докато се приберат вкъщи. един ден баба решава да не купи хляб, щот да не разваля храненето на бебе, т.е. да яде после уж по-добре. но уви, заставайки на светофара да чакат зеления човек, една жена с хляб в ръката се спира точно до тях. Никола протяга две ръце към хляба с писък "ЪЪЪЪъъъъ", което при нас значи "дай". жената стъписана предлага на свекито пърченце хляб, а тя милата потънала от срам. докато не задъвкал коричката наш Николчо не се успокоил. и така де, гладен няма да ми остане Joy
hahaha Joy Joy Joy
Същата мила родна картинка бих описала и аз.Направо падам от смях.
А за характера и ината има ги и при нас-ако нещо и се вземе почва да реве и да се изпъва,ако види нещо и го иска го постига със същият трик.Простооо......започва купонът, мацки - дупе а ни е яко Mr. Green

# 70
  • София
Днес имаме годишнина от сватбата!
Каня ви на едно приятно прохладно местенце:

Като се сетя,миналата година бяхме ей така: http://f3.yahoofs.com/users/424849f5za0971020/c897/__sr_/aa96.jpg?phQ925EBcNV8kaa.
А тази вечер сме: http://f3.yahoofs.com/users/424849f5za0971020/1bb5/__sr_/d474re2 … ?phot25EBx34FGXSJ ... и http://f3.yahoofs.com/users/424849f5za0971020/1bb5/__sr_/4781re2 … ?phot25EBNv6GggBg
(кажете дали ви се отварят снимките)
Утре ще ви пиша повече за нас!
Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: сб, 19 авг 2006, 22:47 от galita

# 71
galita честита ви годишнина! Да сте вечно влюбени един в друг и в живота!
Мерси за почерпката, а снимките нещо не ми се отварят Sad
Леле умряхме от жега днес! Толкова топло май не е било това лято. Добре, че сме с климатик. Излязохме към 19 ч. на разходка и нямаше ни грам полъх, толкова задушно беше.
Какво да ви кажа за нас, станали сме големи фоги. Мони постоянно се изправя, само гледа къде да се хване, за да стане и започва да се хили от кеф  Laughing А с братовчед си как играе - гони го с проходилката и се смее. Направо си умира за други деца. Само ги следи с поглед, смее им се  Grinning
А знаете ли манту-то какво трябва да стане? Да се зачерви, ли и колко? Че май ще се наложи понеделник да ни бият пак БЦЖ си мисля аз.  Sad
Да кажа и аз за стягането на гърдите, че просто е недопустимо! Гинекологът ми беше чул за една позната и направо каза, че е пълна глупост и може да си докара такъв мастит..Така, че по-добре се доверете на съвременните методи за спиране на кърмата.
mishlentze мишките ви са много сладки и ми е много смешно как от всичко имате по две  Laughing
Vili4ka успех с кръщенето! Дано всичко мине по мед и масло!  WinkЧестито ви и второ зъбче!
Аз все по нощите пиша, но в това топлото спи ли се.... Tired

# 72
Галита , Честита годишнина желая ви още 100 отгоре , много здраве , любов , щастие и пълна къща с бебета !  bouquet
Мерси за почерпката ! bowuu
Виличка , чакаме снимките от кръщенето , което сигурно е минало чудесно !
Мишленце , много сте хубави ! Party
Лека нощ !  Blush

# 73
Здравейте мамчета и сладки бебчета,пробвах се да ви изчета писанията,но няма изчитане Mr. Green
Ние се загубихме малко,но ни се случиха неприятни работи.
Честита темичка само хубави работи тук и в следващите Naughtyтеми.
Честито на всички празнували  на патерици и на днешните  bouquet
galita честита ви годишнина! Да сте вечно влюбени!
Белега от БЦЖ-то   ами да ви кажа нашия стана огромна пъпка,пълна с гной,след което сама се спука и изтече,след време пак така и сега е червена точка(мисля,че така трябва).Но между другото да си призная първия път като я видях и много се изплаших #Crazy-хич  не ми мина и през акъла,че може и да е това манту Embarassed,една приятелка ме светна Joy
За миенето на лицето сутрин се мием и след всяко ядене и прибиране от разходка
за зъбките ние още си нямаме зъбче,но се вижда,че се е надул венеца,а и доста зор и дава.И аз да кажа,че съм чула,че като излезе първото зъбче се пукат пуканки,за да излизат бързо и неусетно.
Ние вече сме неудържими и незнам как ще се справяме-Стаси вече откри ,че може от легнала да се изправи и да седне и седи доста добре,а аз се бях притеснила,че още не може  hahahaи сега даже като спи и се обърне по корем направо става и сяда и спи права Joyегати цирка.Вече се изправя в леглото и е много доволна,че гледа навсякъде-клякарката да не изпусне нещо Mr. Green
 сега ще кача снимки в албума и ще видя и вашите
лека вечер и спокойна нощ на сладките бебоци,а майките да се наспят хубаво.Целувки от нас

# 74
  • София/Овча купел 2

Честит рожден ден на makaui daniela.Много щастие и успех ти желая  bouquet.

Честита годишнина на galita и съпругът и.Много години в щастие и разбирателство желая.И при мен снимките не се отварят.

Последна редакция: нд, 20 авг 2006, 00:18 от niunia

Общи условия

Активация на акаунт