Януарски устнички бърборят,бързо искат те да проговорят

• 12 768
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
  • София/Овча купел 2
[desi] ме помоли да пусна новата темичка,готова е,така че давайте предложения за заглавие.На мен ми хареса едно предишно на sea woman "Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!"какво ще кажете?
И на мен много ми харесва.

# 271
Еххх тъпата ми глава забрави отчета ooooh! Простено и е не е спала скоро като хората Mr. Green Та....тъкмо се върнахме от консултация - имаме си белег от БЦЖ Grinning; 6,850кг  65см - 350гр наддаване. Докторката каза, че изследванията са ни чудесни и пращим от здраве Party

# 272
Честит рожден ден със закъснение на Дес29!  bouquet
Честит рожден ден на Доритbouquet
Зайче, стискам палци всичко да мине леко!
Да се отчетем: 7550 гр; 69 см. bowuu

# 273
  • София/Овча купел 2
Doritt.Всичко най-най ти желая!

# 274
  • Варна
Здравейте!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДОРИТ! ЛЮБОВ, ЛЮБОВ И ОЩЕ ЛЮБОВ!   bouquet

ЧЕСТИТО И НА МАЛКИТЕ НИ МИНИ РОЖДЕНИЦИ!!!
   party002

Моите юнаци спят. Големият се опъваше нещо, ама... няма такива филми. Полуразхлабени сме още. Уффф вече. Давах и оризова вода, и какво лми не. Не е в степен на супер тревожност, но си е неприятно. Днес с мойто мъж ходихме по задачки и леля им ги гледа за цели 3 часа!!!  #Crazy  

Сега се притеснявам малко какво ще стане с майчинските ми, че едно положгението... Бях на временен трудов договор до 31.08 и не го подновиха. Оказа се, че трябва да имам по-малко от 200 лева на член от семейството месечно, за да получавам 100 лева от социалните до навършване на 1 годинка на детето. А моят мъж е с по-висока заплата и като сложиш моите пари за 12 месеца назад...отиде. Карай. Сега проверяваме друга възможност дали има и така.

Отивам да си направя 1 кафе, нали и аз съм хор (както се казва)!  hahaha

# 275
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
И, аз  подкрепям заглавието!

Бодливата - на Дари включи ли в менюто грах? Алекс пробва малко, но обривът пак тръгна, така че по осторожно с него. Знам, че си знаеш, ама все пак и аз да подсетя с моя скромен опит. Дано, на куклата да и се усладят нектарините!
 hahaha Това за фризьора ми хареса! И, аз бях на разкрасяване с компания, но в неделя! Беше много забавно и добре, че малкия кротува, че иначе сигурно щях да съм с половин фризура!

sea woman - не се ядосвай! Всяко зло за добро, както са казали старите хора!

# 276
lika давах вече два пъти грах и да чукна на дърво,ок си е.Другата седмица ще пробвам с домат(по точно каша домат+ морков на "Слънчо") пък да видим.
Хе-хе,как ли щях да изглеждам с половин фризура.. hahaha Дари иначе във фриз.салон много слушкаше,по едно време дори взе да зяпа с отворена уста.Каква ли кипра ще стане? pletka

Des браво за белега!
nenepygka а при вас как е положението с БЦЖ-то?
Nellina и вие вървите длъжки като нас. Wink
niunia изчисти ли се обрива на Мими?

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 17:24 от БОДЛИВАТА

# 277
Честит Рожден Ден Дорит!Бъди много щастлива и обградена с любов  нежност!
[desi] ме помоли да пусна новата темичка,готова е,така че давайте предложения за заглавие.На мен ми хареса едно предишно на sea woman "Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!"какво ще кажете?
Това заглавие е чудно Peace ПОДКРЕПЯМ Grinning

Хубаво е но не е ли дългичо?? но много готинко звучи иначе и аз подкрепям.

# 278
Това заглавие е чудно Peace ПОДКРЕПЯМ Grinning

Хубаво е но не е ли дългичо?? но много готинко звучи иначе и аз подкрепям.

Ок,засега остава.Пускам темата,че запръска и нета ми прави номера.

# 279
Благодаря ви момичета, че така приятно ме изненадахте.  Hug
Вчера цял ден бяхме на вън. Ходихме с детето на басейн и после на шопинг и не ми остана време да надникна,
но тайничко се надявах, че не сте ме забравили.  Grinning
Празника го изкарахме с готова лазаня от супера и замразена торта, но по-хубав подарък от усмивката на дъщеря ми не получих.  Heart Eyes
Нека хубавите пожелания ви се връщат многократно.
Целувки за вас и вашите бебоци

Зоя и Мирабел

П.П Въртележката е в мен и затова после ще се отчета подробно, като я метна да спи.
За протокола, ние сме 8400 г и 71 см.

# 280
Благодаря ви момичета, че така приятно ме изненадахте.  Hug
Вчера цял ден бяхме на вън. Ходихме с детето на басейн и после на шопинг и не ми остана време да надникна,
но тайничко се надявах, че не сте ме забравили.  Grinning
Празника го изкарахме с готова лазаня от супера и замразена торта, но по-хубав подарък от усмивката на дъщеря ми не получих.  Heart Eyes
Нека хубавите пожелания ви се връщат многократно.
Целувки за вас и вашите бебоци

Зоя и Мирабел

П.П Въртележката е в мен и затова после ще се отчета подробно, като я метна да спи.
За протокола, ние сме 8400 г и 71 см.

с какво го храниш това дете бре жена ние  сме  има няма7 кила #Crazy newsm78 smile3518 smile3518 smile3511

# 281
Добро утро мамчета !  bouquet
Честити мини рожденици от вчера и днес !Да са ви живи и здрави и да ви радват много с новите си постижения !  bouquet  bouquet  bouquet
Вчера си беше в къщи съкровището и нямах много време да ви навестя , но днес съм на линия .
Фатима , сега се е скрила под масата и прави някакви гимнастически упражнения от които ми се изправят правите коси .
Като я викна ми се смее и се покаже да я видя , но не иска да излезе .
Като е доволна сумти или грухти като прасенце  Joy , а като я гъделичкам се смее .Тоя смях  Joy Joy Joy ме зарежда с положителна енергия и ми действа много добре на опънатите нерви .
Самира , сутринта видях , че е счупила ДВД-то  #Cussing out , та сега ще трябва  да купуваме ново .

# 282
Здравейте мами и сладки бебчета Hug
Ние сме си вече удома, по скоро малчо  Crazy
Операцията беше тази сутрин, но по обяд го изписаха. Всичко мина добре, в понеделник ни махат конците и ще кажат как зараства раната. Събудил се е доста неспокоен след упойката, но баба се е справила желязно с положението Mr. Green Направо съм потресена от отношението в Пирогов, но няма да ви занимавам с това Wink
Ех, вече ми е по-спокойно и ще ви следя изкъсо Crazy

# 283
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Зайче, радвам се, че всичко е минало! Да нацелуваш малкия герой!!!

МОМИЧЕТА, ИМАМЕ НОВА ТЕМИЧКА!!!

Общи условия

Активация на акаунт