Януарски устнички бърборят,бързо искат те да проговорят

• 12 781
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Добър вечер, преди да пожелая лека нощ!

Днес брисахме улиците, защото така времето по-бързо минава. У дома малкият човек иска забавления, големият от време на време ми образува нерви и става страшно...  Rolling Eyes Днес подкарах пак старото мляко (Фризо), утре ще сме на пюрето.

Благодаря VIVKA, така ще направя с пюретата.
zaicheto, много неприятно и при вас положението, но знаеш, че това е за добре. Стискаме палци и на вас!!! Кураж дружина!!!
Gushanka newsm45 искам и аз на почивкаааааааааааааааааааааааааааааа.  newsm26 Дано си почиваш и ти, а на Криско съм сигурна, че ще му се отрази много добре! Моят топчо също не сяда стабилно, мързеланковци малки са ни те, но това да ни е проблема...  tooth
Des29 , няма лошо татковците да са мами понякога. След това има "Аууууу, винаги съм знаел, че не е леко, ама то било даже трудно!".  newsm53
niunia, дано не вдига повече Т малката принцеска!
Оооооооо, nenepygka, вихрила си се снощи, колко хубавоооооооооооооо! Хайде, да релаксираш тази нощ!  smile3521

Ох, отлитам, че утре пак на въртележката!   love001

# 241
Зайче, и Йоана е с хемангиом, но не са ни казвали такова нещо. (Друг е въпросът, че това съм го чела в нет-а.) Rolling Eyes
А изследванията сигурно ще се състоят в това, да изследват всички вътрешни органи на ехограф. newsm78

# 242
Момичета почерпете се.На този ден преди една годинастанах Госпожа Grinning

Весел ден на всички! Hug

# 243
  • Варна
Des29, ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИШНИНА! Пожелавам ти много романтични мигове заедно, любов и разберателство!  

# 244
  • Варна
ИМАМЕ СИ И ВТОРИ ЗЪБ!!! Ех, че хубаво!

# 245
ИМАМЕ СИ И ВТОРИ ЗЪБ!!! Ех, че хубаво!
Хубаво е само да не хапе с тях докато пие мляко от мама ! #Crazy
Честито !!! Hug

# 246
Дес29, честита годишнина!  bouquet
Sea woman, честит ви втори зъб! tooth

# 247
  • Варна
Аааааа, няма страшно makaui daniela , моят ресторант затвори след 5-я месец!  Joy

# 248
Аааааа, няма страшно makaui daniela , моят ресторант затвори след 5-я месец!  Joy
Ето като не съм много редовна  в четенето и писането при вас та не знаех това ! Embarassed

# 249
Здравейте и от нас всичко мина тип топ без проблеми на кръщенето.Белка не искаше да излиза от купела много се ядоса,през цялото време дърпаше на попа книгата голям смях
 като се лепна за него и край.Ето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57818 снимките от кръщенето.Черпя ви за двоен повод утре навършваме  7 месеца  newsm38 beer2 cheers Wine Glass cook cookЧестито на тези които имат второ зъбче и на празнуващите 7 мия месец.И ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ГОДИШНИНА СЪЩО нека живота ви подари само хубави мигове  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 27 авг 2006, 15:17 от DIVA_ORHIDEQ

# 250
Дива Орхидея , Чистито ти християнче !
Снимките не излизат виж сигурно нещо си пропуснала !!!

# 251
Дива Орхидея , Чистито ти християнче !
Снимките не излизат виж сигурно нещо си пропуснала !!!
благодаря ти туку що ги оправях Embarassed Rolling Eyes Embarassed Heart Eyes Blush

# 252
Много сте хубави ! Party
Чудесна бебка , да ти е жива и здрава !  bouquet

# 253
Здравейте, мили4ки!

пеперудка, честито диско! Гот е малко да разпусне човек, нали Simple Smile

Дива Орхидея, честито християнче   bouquet

sea woman, честито второ зъбче!

Мацки, да ви се похваля - Али днес яде попара  bowuu Забърках й 2 сухара, малко сиренце, малко масло и малко захар с чайче - изяде 7-8 лъжички и то предимно от водичката, така опознавателно.После започна едно потрисане, плюене и прекратихме опита  JoyУтре пак .

Ами това е от нас!

Гушки на всички!  Hug

# 254
Който блее-повтаря!

Дес29, Честита Годишнина!Пожелавам ви още 100 години да се радвате един на друг и на плодовете на вашата любов! Весел празник и да се нацелувате хубаво !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт