Днес брисахме улиците, защото така времето по-бързо минава. У дома малкият човек иска забавления, големият от време на време ми образува нерви и става страшно...
Благодаря VIVKA, така ще направя с пюретата.
zaicheto, много неприятно и при вас положението, но знаеш, че това е за добре. Стискаме палци и на вас!!! Кураж дружина!!!
Gushanka ,
искам и аз на почивкаааааааааааааааааааааааааааааа.
Дано си почиваш и ти, а на Криско съм сигурна, че ще му се отрази много добре! Моят топчо също не сяда стабилно, мързеланковци малки са ни те, но това да ни е проблема... 
Des29 , няма лошо татковците да са мами понякога. След това има "Аууууу, винаги съм знаел, че не е леко, ама то било даже трудно!".

niunia, дано не вдига повече Т малката принцеска!
Оооооооо, nenepygka, вихрила си се снощи, колко хубавоооооооооооооо! Хайде, да релаксираш тази нощ!

Ох, отлитам, че утре пак на въртележката!

Честито на тези които имат второ зъбче и на празнуващите 7 мия месец.И ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ГОДИШНИНА СЪЩО нека живота ви подари само хубави мигове

Забърках й 2 сухара, малко сиренце, малко масло и малко захар с чайче - изяде 7-8 лъжички и то предимно от водичката, така опознавателно.После започна едно потрисане, плюене и прекратихме опита