Всяка вечер не,защото от раждането и я къпем през вечер.Само сега лятото в горещините я къпем всяка вечер,и косата мия,че тя главичката и най-много се поти.
0898 50 30 10 това е gsm-a на Драганов,най-добре се обади да не се разкарвате напразно.

.Ето я 

като го види и почва ДАЙ-ДАЙ.Чакаме да почне ме кухнята да види ме как ще се справяме ,защото заспиваме точно около този час когато се взима.Това е от нас целувки и лек ден.
Дано се покаже вече това зъбче.А как сте след сока от грозде?Аз още не съм давала,иначе ни разхлабва диня и тиква. 
Чакам сега нещата да се нормализират и я караме по познатия начин. Смятам за 2-3 дни постепенно да се опитам да върна стария хранителен режим, без да насилствам детето да яде всичко, което приемаше преди да се разстроим. Днес ще е на картофено пюре с морков, утре каша, вдругиден може би местно пюре, соковете ще поизчакат или греша. Някой ако е минал по пътечката, да дава насоки. 
Де да можехме да се трампим...
Малко ще ми е "весело", ама...

вчера мъжа ми води малкия при хирург в Пирогов за прословутата ни пъпка - хемангиом си е но много бързо расте. за един месец стана 1/2 см
доктора препоръча да го оперираме сега, защото почти нямало да му остане белег. ако чакаме, ще стане по-голямо и белега ще е по-голям. общо взето операцията била козметъчна и нямало никакъв риск и нищо сложно. ще е с упойка (и аз мисля че ще е на маска) ще изрежат малко кожа около пъпката и самата нея и ще го зашият. в понеделник вечерта ще ни приемат в болница за изследвания и във вторник ще го оперират. въпреки, че доктора каза че не е сложна операция аз много се притеснявам. направо ще полудея, цяла нощ го мислих. така ме е страх за малкия, въпреки че всеки ми казва, че няма нищо страшно

Много
на дупещата се сладурка!
Да разкажеш как е на Рибарица после,ходих за последно преди няколко години,но чувам че сега е станало още по-хубаво!Хотели,басейни,чевермета и други благинки..
Хайде, може там да ви се покаже зъбчето! 

от нас

Понякога сълзи ми изскачат
Ами като изкрат и другите как ли ще бъде 
Спортистка ще е тя казвам ти 

Татито ще бъде мама за известно време 
Дано се покаже вече това зъбче.А как сте след сока от грозде?Аз още не съм давала,иначе ни разхлабва диня и тиква.
Следващите ви пожелавам съвсем да не ги усетите!