Януарски устнички бърборят,бързо искат те да проговорят

• 12 775
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Едно въпросче - вие къпете ли с шампоан всяка вечер косите на бебоците ви?

Всяка вечер не,защото от раждането и я къпем през вечер.Само сега лятото в горещините я къпем всяка вечер,и косата мия,че тя главичката и най-много се поти.

0898 50 30 10  това е gsm-a на Драганов,най-добре се обади да не се разкарвате напразно. Peace

# 226
To това нещо като брашно ли изглежда или е на ядки като овесените примерно newsm78

Бебешка каша е - готова. За приготвяне с мляко. Затова казах, че може да се слага направо в шишето. Но ако я правиш домашна трябва да я киснеш една нощ и на ситринта да я подваряваш. Иначе елда е малки черни топченца, които трябва да смилаш с кафелемачка, или да я купуваш смелена на брашно.

# 227
  • София/Овча купел 2
sea woman,честито ви зъбче.Кога ли и нашето ще излезе,че вече 2ри ден е с Т.

За миенето на косата - и ние от началото я миехме през ден с шампоан.Сега на 2 дни.

galita и аз смятам по това време да я пусна на ясла и да си потърся работа.Тя ще е на 1,9г,няма да е толкова малка.Вярно,че ще ми е мъчно,но все някога ще стане.

Моето лудо бебе от снощи спи по колене.Паднах да се смея.Аз се опитвам да и опъна крачетата да легне,а тя пак коленичва hahaha.Ето я

# 228
Честит мини рожден ден на всички, които съм пропуснала  bouquet
Честито и на теб Бон Тоно,да са живи и здрави мъниците, ти сега ще  даваш компетентни съвети Mr. Green
Съжалявам, ама докато ви изчета вече забравих кой какво е писал Embarassed
Ние днес давахме пресконференция, Галита, затова си ме видяла, но не си разбрала, не сме недоволни от промените (нали ние ги искахме Mr. Green), а от това, че искат да прецакат майките в заварено положение да не могат да се възползват. #Cussing out
Деси За елдата първо да ви кажа, че при нас има малко запичащ ефект. Аз давам на ХИП, не е с мляко и не е със захар. Има и елда с плодове, която вече е със захар.
За разхлабване, на Алекс му действат добре сливи. Да се похваля, много хареса това с което го захранвам тези дни - пюре картоф и царевица на Семпер. Heart Eyes
Пеперудка, много кофти за работата, аз докато бях за един месец, хем от вкъщи и направо се побърквах Sick
БОДЛИВАТА, не се притеснвай толкова за Дарето, ще мине, нали не е сложна интервенцията, а наистина ли се прави с пълна упойка?
Sea woman - честито ви зъбче  bouquet

# 229
Здравейте и от нас  честито зъбче на ново озъбилите се и Честит мини рожден ден на тези които сме пропуснали.Виличка  благодаря ти приготвих всички документи за всеки случаи взех и акта за брак.За попарката не се притеснявай ние я хапваме отдавна слагам 3 сухар чета малко сиренце и масло някои мами слагат и захар но аз не,давам и даже и козунак с мляко.Яде ме си всичко без спанак,вече иска и зрънчо #Crazy като го види и почва ДАЙ-ДАЙ.Чакаме да почне ме кухнята да види ме как  ще се справяме ,защото заспиваме точно около този час когато се взима.Това е от нас целувки и лек ден.  bouquet

# 230
БОДЛИВАТА, не се притеснвай толкова за Дарето, ще мине, нали не е сложна интервенцията, а наистина ли се прави с пълна упойка?

Не точно,ще е с маска.Не бил райски газ,а някакъв Хеотан мисля че казаха.Успиват я за 10-15 минути само.После ще бъде адекватна.Незнам обаче как ще издържи 4 часа преди това да е гладна и жадна. Confused

niunia много смешна поза сте заели,и на нас понякога ни се случва така надупена да спи,ама щом им е удобно така,ок. Simple Smile Дано се покаже вече това зъбче.А как сте след сока от грозде?Аз още не съм давала,иначе ни разхлабва диня и тиква.

# 231
  • Варна
Добрютрю!

Ох, БОДЛИВАТА, само като чета и лощо ми става, а като си помисля и незнам. Обаче знам, че ти и Дарето сте мъжки момичета и ще преминете и през това изпитание.  newsm10
Благодаря на всичси, които ни поздравиха за новата придобивка!  Grinning Чакам сега нещата да се нормализират и я караме по познатия начин. Смятам за 2-3 дни постепенно да се опитам да върна стария хранителен режим, без да насилствам детето да яде всичко, което приемаше  преди да се разстроим. Днес ще е на картофено пюре с морков, утре каша, вдругиден може би местно пюре, соковете ще поизчакат или греша. Някой ако е минал по пътечката, да дава насоки.   tongue
Аз днес и утре съм сам саминка с двамата юнака. Мъжът идва при вас в Софето (че и другия уикенд също).  football Де да можехме да се трампим...  Turn-l  Малко ще ми е "весело", ама...
За миенето на косата - мия я през 2-3 дни, а се къпим още всяка вечер, че в тези жеги...  Използвам гела на Бюбхен, вече 2-ри брой и съм доволна. Че даже и баткото от време на време го къпя с него.
niunia, голяма сладурана Мария. Светлин така спеше. Даже забиваше гравата почти на челна стойка.  Joy

Хайде засега. Приятен ден и ще гледам да се включвам по-често този уикенд.  smile3540

# 232
Нюня и мие така спим, само че със забит във възглавницата нос Joy
Клео и аз те гледах снощи Peace
Елда съм виждала на диетичните щандове в големите супермаркети, в пакет е на зрънца, както ги показва деси.
Бодливке, кураж мила, ще мине и това. А за работата да ти кажа аз хич не съжалявам, че стана така. Тази си ми е супер - няма напрежение, спокойно си ми е, пък и фирмата е готина - шефовете са много свестни.
Ами, накрая и аз да ви поплача на раменцето - и на нас ни предстои операция Cry вчера мъжа ми води малкия при хирург в Пирогов за прословутата ни пъпка - хемангиом си е но много бързо расте. за един месец стана 1/2 см  Sad доктора препоръча да го оперираме сега, защото почти нямало да му остане белег. ако чакаме, ще стане по-голямо и белега ще е по-голям. общо взето операцията била козметъчна и нямало никакъв риск и нищо сложно. ще е с упойка (и аз мисля че ще е на маска) ще изрежат малко кожа около пъпката и самата нея и ще го зашият. в понеделник вечерта ще ни приемат в болница за изследвания и във вторник ще го оперират. въпреки, че доктора каза че не е сложна операция аз много се притеснявам. направо ще полудея, цяла нощ го мислих. така ме е страх за малкия, въпреки че всеки ми казва, че няма нищо страшно Cry

# 233
  • Пловдив
Здравейте от нас! sohappy sohappy sohappy
Докато ви изчета снощи, стана един часа, тъкмо започнах да пиша и връзката се разпадна. newsm61
Виждам, че не сте скучали много! yes
7of9, lika, благодаря, че сте се сетили за мен.

БОДЛИВАТА , много съжалявам за Даре.  Дано минава бързо и успешно! Hug
zaicheto , стискам палци и на вас!  Hands Thumbsup
Много са пораснали всички януарчета, разгледах албумчето! И всички са големи сладури! Grinning

Ние бяхме на планина за 9 дни. Бяхме с майка ми. Прекарахме добре, бяхме там точно в големите жеги. На Криско много му хареса. Спеше повечко. Но пък ни напънаха зъбите. Добре, че една мама ни даде Хамомила, та спасихме положението. Но още си нямаме зъбче. Също така ми отказваше твърда храна и вода, та бяхме почти само на кърма. Откакто сме се върнали, също не яде повече от 5-6 лъжички пюре или каша. Вече яде оризова каша, каша от елда, тиквичка, морков, картоф, тиква, ябълка, банан, круша, чушка. Все още не стои стабилно, като гледам някои бебоци са доста напреднали в това отношение, браво!   Hands Clap
В понеделник пък заминаваме за Рибарица за една седмица, този път с татито.  Laughing
Поздрави от нас!    love001

# 234
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит седми месец на Александър!!
                Да е здрав,умен и щастлив малкия чаровник!

sea woman, честито ви първо зъбче!Калоян като беше с разтройство педито ме посъветва 2-3дни след като се нормализират нещата да сме на щадяща диета -картофи ,моркови ,ориз ,ябълки+моркови(пюре) и тогава да въвеждам други храни(с месото аз обаче бих поизчакала- дори при възрастни на  диета се въвежда след 7ден от захранването) .
БОДЛИВАТА, знам ,че каквото и да кажа не би те успокоило. Кураж , късмет и дано ви е последното изпитание! Praynig
zaicheto,стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно!
BON TONI, да са живи и здрави племенниците ти и много радост да носят на всички ,които ги обичат!
niunia,  JoyМного  Hugна дупещата се сладурка!
За миенето на косата- аз му я мия всяка вечер ,защото много се поти малкото ми тигърче, но шампоан слагам през 2дни!
Много усмивки ви пожелаваме ! Laughing

Последна редакция: сб, 26 авг 2006, 12:23 от VIVKA

# 235
zaiche нистина е по-добре сега да направите интервенцията,щом толкова бързо се разраства хемангиома.И при нас процедурата не е никак сложна,ама си е доста притеснително,напълно те разбирам!  Confused За упойката-сигурно ще е маска,обясниха ми,че на толкова малки бебета при такива леки(за тях) манипулаций не се поставя друга упойка,щом не се работи в/у мускул или кост.Както прочетох във форума,след това са за кратко замаяни,но бързо се съвземат мъниците.Анестезиолога до час след операцията идва да ви види и като се убеди че детето е адекватно и жизнено ви изписват.На нас обаче ще ни правят тест за упойките,нали сме с алергия и е задължително.А изследванията(кръв и урина) ще ги правим в поликлиниката и направо с тях влизаме ден по-рано.Стискам палци,и дано сме по-спокойни,че мъниците всичко усещат... добре че няма да си спомнят нищо!

Gushanka големи преходи правите,браво!Добре си ни дошла,макар и за кратко. Wink Да разкажеш как е на Рибарица после,ходих за последно преди няколко години,но чувам че сега е станало още по-хубаво!Хотели,басейни,чевермета и други благинки.. Party Хайде, може там да ви се покаже зъбчето! Peace

Днес тъкмо излязохме в парка,и започна да пръска.А аз като една голяма бяла птица,забравих да взема дъждобрана,та се прибрахме,пфу!

# 236
Бодливке, на нас ще ни правят изследвания на вътрешните органи, т.к. хемангиоми могат да се развият и по тях. незнам какво точно ще представляват изследванията, в понеделник ще разпитам по-подробно. Моля се всичко да мине без проблеми Praynig

# 237
Здравейте на всички wavey
зайче,по-спокойничка бъди за да е спокоен и малкият.Всичко ще бъде наред,стискам много палци.Много Kissing Heart от нас
Честито на поредният зъбатко,Александър newsm51
Мами които кърмите озъбени човчета,как е положението?При нас понякога все едно някакво шило ми се забие докато суче  малката и чак викам(без да искам разбира се)  breastfeedingsmile3555Понякога сълзи ми изскачат cry Ами като изкрат и другите как ли ще бъде newsm12
нюня , тя Мария за старт се готви,щото като се събуди направо да стартира-няма време за губене  love001 Спортистка ще е тя казвам ти smile3521
Косицата аз мия всеки ден с шампоанчето за коса и тяло на Мустела - нямаме оплаквания.А и нали косата ни е избуяла та има нужда всеки ден да се мие 4470
Ехххх работната седмица свърши но за мен сега започва - намериха ми работа и тия дни трябва да се понапрегна atwork smile3529 Татито ще бъде мама за известно време newsm62
Лек ден на всички smile3503

# 238
  • София/Овча купел 2

niunia много смешна поза сте заели,и на нас понякога ни се случва така надупена да спи,ама щом им е удобно така,ок. Simple Smile Дано се покаже вече това зъбче.А как сте след сока от грозде?Аз още не съм давала,иначе ни разхлабва диня и тиква.
Ами добре сме.Само дето днес акото беше едно зелено и доста миризливо,но го отдавам и на сиропите за сваляне на Т.Снощи се борихме около 30мин със спането.Дори седна по едно време.Аз я слагам да легне,тя става и всичкото това спейки.

# 239
Здравейте!
Благодаря на всички за съветите за запека! Какво ли не пробвах - сини сливи, круши, овесена вода, овесени ядки, сок от диня, сок от грозде и няма и няма. Днес сложих малко Дуфалак в млякото и стана работата.  Whistling
sea woman честито ви първо зъбче, дошло с рождения ден!  Wink Следващите ви пожелавам съвсем да не ги усетите!
zaicheto стискам палци всичко да мине много лесно и бързо! И аз знам, че тези интервенции не са толкова страшни Wink
За косичката мием я на 2 дена с шампоан. Къпем се всяка вечер.
Аз да ви кажа днес как ми се спииии. Снощи излизах на диско, представяте ли си  Laughing Моя мъж е на лов, и аз викам защо да не изляза пък. Грабнахме се с етървата и хайде. Пийнахме 2 Мартини-та, потанцувахме и в къщи. Днес само използвах моментите когато Мони спи, че и аз да спя, толкова ми е отпаднало Laughing
Лека нощ отивам да се наспя поне тазинощ, дано малкото ми детенце спи спокойно и то Wink

Общи условия

Активация на акаунт