Януарски устнички бърборят,бързо искат те да проговорят

• 12 770
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Благодар ви мили мами за поздравите:) Hug
И моят номер с попарата май не се увенчава с успех.Първият ден ми се стори че и хареса.Вчера хапна съвсем малко,а днес хич не искаше и да я близне Rolling Eyes Може и да свикне,няма да я насилвам - ще пробвам още някой ден и ако не ще - здраве да е Grinning
Честито ти християнче,дива орхидея!Да ти е жива и здрава. Много е сладка на снимките Heart Eyes

# 256
Здравейте днес си похапнахме сухарче с мляко.Много го хареса,направих и така за да не и писне попарката.благодаря за поздравитееее bowuu bowuu Embarassed Heart Eyes кръщенето наистина беше голям цирк Joy ЧЕСТИТО на днешно празнуващите сладурковци  bouquet Имаме си от вчера торта така че купона ни продължава Joy Blush Mr. Green Heart Eyes Laughing.Почти миханме на обща храна,папаме всичко и от средата на новия месец почваме кухня  chef  chef

# 257

Des,честита кръгла годишнина! Бъди много щастлива и обичана навсякъде!Здраве и късмет!

# 258
Des,честита кръгла годишнина! Бъди много щастлива и обичана навсякъде!Здраве и късмет!
Благодаря от сърце Hug
Ето нещо от  мен за всички:

# 259
Честит 7-ми месец на куклички Мирабел и Диана!Много щастливо детство и весел смях който да изпълва сърцата на мама и тати им пожелавам!

Ние също се сдобихме със втори зъъъъъъб (отгоре).Вече си имам перфораторче Mr. Green

Вчера пропуснах да честитя и втората придобивка на морското човече Александър - ха да са ви здрави и белички и бързо и безболезнено да изкачат и другите Hug

# 260
  • София
Des29,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  bouquet Hug
Да си здрава, весела, обичана!
(ние сме набори с теб)
Честита годишнина (от онзи ден) - още много години любов и уважение! Hug
Ето ти нещо за хапането: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=80240.0
Хее, виждам, че имате 2-ри зъб - честито! Тези горните са много гадни. Ние имаме 2 долу и 1 горе, още 3 са се подули (горе) и ги чакаме всеки момент, но е голям рев!  Cry
И при нас това е на дневен ред. Вики си пробва зъбките на 2 пъти, но лекичко, първият път извиках повече от уплаха  Simple Smile Това е поредния период, през който трябва да минем.  Grinning Да кажеш как е при вас. При мен голям проблем от месеци насам е мачкането, щипането и драскането на гърдите (докато суче). Направо ме е яд като се погледна на какво приличам - синини, червени петна и драскотини в различни стадии на заздравяване. Слагам ръкавички, но хитрушата веднага си ги сваля, държа ръцете, но все намери момент та се изскубне да ме стисне  Sick
Дива Орхидея, честито християнче! Да расте здраво и с късмет!
Да ви попитам, давали ли сте коприва?  Аз съм поръчала на село да ми берат и сушат (после на прах) за есента (зимата). Ще слагам по малко в пюрета и каши.
Между другото, тиквата ни подейства добре  Mr. Green Laughing Утре ще въвеждам карфиол (готово пюре).

# 261
  • София
но не си разбрала, не сме недоволни от промените (нали ние ги искахме Mr. Green), а от това, че искат да прецакат майките в заварено положение да не могат да се възползват. #Cussing out
А, това ясно, че сме (сте) доволни, ама журналистката спомена и за недоволства, та си мислех да не би затова да сте се събирали.
Между другото, Алекс е много сладък с новата прическа - добре сте го подстригали да му е лекичко сега в жегите.

0898 50 30 10  това е gsm-a на Драганов,най-добре се обади да не се разкарвате напразно. Peace
Мерси, на този номер звънях миналата седмица и се включваше секретар, та затова питах дали е отпуска, ако знаете.

Отивам, че ме вика след поредната си 30-минутна дрямка.

# 262
  • София/Овча купел 2
Des29,честита годишнина  married и честит рожден ден nbirthday  Gift!Много любов и щастие желая на цялото семейство!

Честито християнче DIVA_ORHIDEQ!

Честити мини рожден ден  Tadaна Диана и Мирабел.Да растат весели и безгрижни  love001!

Честити зъбчета на ново озъбилите се.

Мария вече няма Т,но и зъб няма.Появи и се някакъв ситен обрив по цялото телце,който започна да отшумява  #Crazy  newsm78.Предполагам,че е от Panadola,но не съм сигурна.Утре сутрин сме при доки,че днес валеше следобед и не можахме да идем.Снощи се събуди със страхотен рев и едвам я успокоихме.Милото дете Sad,много ми е мъчно да го гледам така.Днес беше по-добре и в настроението.Надявам се да нямаме вече такива дни Praynig.Иначе лази вече доста добре и все се пъха под бюрото да ми дърпа кабелите Mr. Green.

Des29,Vili4ka,може и да проядат попара.Мария в началото не я ядеше,а после се оглеждаше за още Simple Smile.

galita,дано Вики скоро се усети че не си гризалка.Сигурно никак не ти е леко.

# 263
Здравейте момичета, аз имах някакъв проблем с форума и 3 дни не мога да вляза Shocked
Честит рожден ден на Дес  bouquet
да си жива и здрава, много обичана и да те слушка принцеската с новото зъбче Heart Eyes
Честито на днешните и от предишните дни мини рожденници, които съм пропуснала  bouquet
ние да ви се похвалим, бяхме днес на басейн с Алекс, решихме да го заведем, че тази седмица заминаваме на море.
Алекс беше супер доволен, много му хареса в басейна, откарахме половин час Mr. Green
Освен това, пу да не му е уроки, но от 3 дни наобяд яде като змей, каквото му предложиш гълта без проблеми и отваря човчицата за още hahaha
Щом днес яде броколи, само броколи (доат са гаднички)Laughing
И да ви се оплачем, от 3 дни е просто невъзможен, не знам от зъбите ли е, но днес следобяд бях пред нервна криза ви казвам.
като му се доспи започва да мрънка, не иска да спи. Днес за цял ден е спал 30 мин #Crazy
Направо луда станах, накрая излязох навън въпреки, че валеше, че вече ми идеше да го метна някъде Embarassed Сложих му дъждобрана на количката и айде навънка. Ужас, при някоя от вас да има такъв проблем newsm78

# 264
Здравейте и от нас май ще се подготвяме за есен #Crazy newsm78 #2gunfire #Cussing out краи на разходките по цял ден.Клео не се притеснявай Диана и тя е така явно не им се седи в къщи вчера заспа към19ч до към19.30 добре ,че успях да изпържа рибата че направо и аз незнам какво щех да я направа #Crazy.Какво да ги правим сега  въпреки дъжда и ние излязохме.,поне при нас поспря.За коприва не съм опитала ,но спанака е единственото нещо което не ЯДЕ Sick Mr. Green

# 265
kleo_80  , много добре те разбирам. Ние от самото начало сме така. Или рев, или мрън-мрън с редки просветления и спокойни моменти.

А броколито си е вкусно. Само на цвят малко стряскащо. Grinning  Поне ние с Борил го ядем с удоволствие. А дано му се отрази  и на нашия младеж добре плуването. Трябваше от миналия петък да ходим, но поради ред причини ни се размина.

# 266
И да ви се оплачем, от 3 дни е просто невъзможен, не знам от зъбите ли е, но днес следобяд бях пред нервна криза ви казвам.
като му се доспи започва да мрънка, не иска да спи. Днес за цял ден е спал 30 мин #Crazy
Направо луда станах, накрая излязох навън въпреки, че валеше, че вече ми идеше да го метна някъде Embarassed. Ужас, при някоя от вас да има такъв проблем newsm78
Същата работа,направо и аз луда станах.При нас обаче ексцесиите се проявват предимно нощем.Със затворени очи реве, спи и се а се мята.Тъкмо утихне и аз затворя очи и се почва пак наново.Та при нас я слагах,друсах, пях и не и не.Имам чуството, че тия зъбища ще изскочат всичките наведнъж #Cussing out
И нестига че цяла нощ не спахме ами и сутринта в 7:30 беше на линия.Оставих я да лежи между нас обаче на зерчето му омръзна или по-точно му се доспа - търка очи и реве.Какво ли си казва "Тая пък иска само да спя.Ми няма да спя,спи ми се ама няма" Mr. Green И така станахме и преди 1ч е заспала и още си кърти.Е тва е живот - когато ми е кеф си спя,кво ме интересуват че тези около мен немогат hahaha Joy Всичко в кръга нашегата естесвено,бебето си иска своето Heart Eyes
галита, абе тя не ме хапе както преди когато нямаше зъби.Исках да кажа че просто когато зъба опре направо ми иде да подскачам.И при нас е същото с драскането и щипането,обаче до синини и рани не се е стигнало щото аз усетя ли набезите и хващам пакостливите ръчици или направо я вдигам Joy Joy Joy За копривата не съм мислила, а и кой да я бере Thinking
Ха честито на днес навършващите 7 месеца сладури!
На всички желая весел и усмихнат ден  bouquet

# 267
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здрвейте момичета!

Честит рожден ден doritt!
Да си ни жива и здрава, мила и много да слушкаш малката принцеса! Да си вечно обичана и всекидневно зачитана! Весело да си отпразнуваш празника! Целувкиииии!

клео_80 - айде приятно изкарване на моренцето!
7of9 - и на вас с Борката също!

И при нас, като и при вас!
И моя хубостник прави същите набези върху маминия буст - хапане, щипане, дращене ... пълна програма, а от няколко дни и по цял ден не спи, с изключение на следобедния сън.
Вчера купих паста за зъби за малки дечица, която е с напръстник и мисля днес да я изтестваме!

По този повод ето нещо интересно за четене
http://www.zabolekar.info/pochistvane%20na%20detskite%20zybi.htm
само, че аз смятам да си ги мием направо с паста, че тая кислиродна вода, нещо не ми е по вкуса.

От вчера давам на Алекс да си похапва сухари и пада голяма игра, но маймунката се усеща и си чупи големи парчета, и най-лошото е че не дава да му се извадят от устата, а ако случайно взема, че успея, то бивам оплюта с покъртителен рев!

За прорастващите зъбки - вчера се загледах, че при нас от горе са побелели 6 на брой! Просто не ми се мисли, ако тръгнат накуп - ще е някакъв ад и за мен и за детенце. Четох за някакъв гел за облекчаване на зъбоникненето - Gengigel baby - някой да го е ползвал?

клео_80 -  И, наш адаш Алекс е същия случай, не се притеснявай, не сте единствени! От няколко дни е просто нетърпим, ама какво да се прави - ще се мине и този период!

# 268

doritt желая ти много здраве,любов и късмет!

lika как сте ги подкарали зъбките на юруш..!Дано да излязат безпроблемно!  Praynig И май е по-добре така,а не на всеки зъб да са кисели бебчовците!
И при нас като дам нещо за джвакане и като го взема после настава кански рев,чак се подрусва!Подозирам,че ако можеше да говори,щеше да ми тегли една.. Mr. Green Мноого обичаме краставица.А днес и купих геврек,ще падне голямо лигавене.. Simple SmileСлед обяд ще пасирам нектарини,че досега праскови не е яла,да видим дали ще и харесат. Rolling Eyes

kleo споко-нали ти казах че от няколко дни ходя и до WC-то с Дари!Ще си закупя и за мен памперси,да си реша проблема. Joy На моменти е,но е най-зле положението,когато и се доспи и не се сеща да си затвори очите.А днес ходих да се подстрижа пак с бебка-направо сме като скачени съдове,ама така ще е от тук на татък..

[desi] ме помоли да пусна новата темичка,готова е,така че давайте предложения за заглавие.На мен ми хареса едно предишно на sea woman "Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!"какво ще кажете?

# 269
Честит Рожден Ден Дорит!Бъди много щастлива и обградена с любов  нежност!
[desi] ме помоли да пусна новата темичка,готова е,така че давайте предложения за заглавие.На мен ми хареса едно предишно на sea woman "Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!"какво ще кажете?
Това заглавие е чудно Peace ПОДКРЕПЯМ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт