И моят номер с попарата май не се увенчава с успех.Първият ден ми се стори че и хареса.Вчера хапна съвсем малко,а днес хич не искаше и да я близне

Честито ти християнче,дива орхидея!Да ти е жива и здрава. Много е сладка на снимките

кръщенето наистина беше голям цирк
ЧЕСТИТО на днешно празнуващите сладурковци
Имаме си от вчера торта така че купона ни продължава

Това е поредния период, през който трябва да минем.
Да кажеш как е при вас. При мен голям проблем от месеци насам е мачкането, щипането и драскането на гърдите (докато суче). Направо ме е яд като се погледна на какво приличам - синини, червени петна и драскотини в различни стадии на заздравяване. Слагам ръкавички, но хитрушата веднага си ги сваля, държа ръцете, но все намери момент та се изскубне да ме стисне 

и честит рожден ден
!Много любов и щастие желая на цялото семейство!
на Диана и Мирабел.Да растат весели и безгрижни
!
.Предполагам,че е от Panadola,но не съм сигурна.Утре сутрин сме при доки,че днес валеше следобед и не можахме да идем.Снощи се събуди със страхотен рев и едвам я успокоихме.Милото дете
,много ми е мъчно да го гледам така.Днес беше по-добре и в настроението.Надявам се да нямаме вече такива дни
.Иначе лази вече доста добре и все се пъха под бюрото да ми дърпа кабелите
.

краи на разходките по цял ден.Клео не се притеснявай Диана и тя е така явно не им се седи в къщи вчера заспа към19ч до към19.30 добре ,че успях да изпържа рибата че направо и аз незнам какво щех да я направа
.Какво да ги правим сега въпреки дъжда и ние излязохме.,поне при нас поспря.За коприва не съм опитала ,но спанака е единственото нещо което не ЯДЕ
Поне ние с Борил го ядем с удоволствие. А дано му се отрази и на нашия младеж добре плуването. Трябваше от миналия петък да ходим, но поради ред причини ни се размина.

Всичко в кръга нашегата естесвено,бебето си иска своето 
За копривата не съм мислила, а и кой да я бере 

И май е по-добре така,а не на всеки зъб да са кисели бебчовците!
След обяд ще пасирам нектарини,че досега праскови не е яла,да видим дали ще и харесат.
На моменти е,но е най-зле положението,когато и се доспи и не се сеща да си затвори очите.А днес ходих да се подстрижа пак с бебка-направо сме като скачени съдове,ама така ще е от тук на татък..
ПОДКРЕПЯМ