"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 219
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
То е до организма на жената.
Благодаря все пак.
Искам да попитам и последен въпрос дано не ми се накарате.. хихих.
От вчера насам имам болки в лявата долна страна , не е толкова честа при това и търпима. Правих тест , но отрицателен , възможно ли е да се получава или получило нещо ?

# 376
Rumyanka17, имала си положителен уринен и кръвен тест, а сега вече уринният е отрицателен. Това означава, че ЧХГ е спаднало, т.е. имало е бременност за кратко, но е приключила. Това е биохимична бременност-ранна загуба на бременността.

# 377
Разбрах , че е такава и много гадно , но да попитам , имам болки долу в ляво , правим опити след приключване на менструацията , та има ли възможност да съм хванала дори и малка се вероятност ..

# 378
Болките не са симптом на бременност.

# 379
Кога? Нали на 18 май ти е дошъл новият цикъл. Сега най-вероятно си в овулация. Опитай с тест след 2 седмици и не се вманиачавай много, че може да отнеме много време. 1 месец опити не е нищо, а по-скоро чудо, че си забременяла (макар и БХ)

# 380
Здравейте ,
искам да попитам , защото до сега не ми се е случвало такова нещо , а нямам и опит в това 😁 миналият месец бях на преглед на 15 , след което имах преглед на видеозон , нищо не се видя.
Пуснаха ми ЧХГ , което отчете 95,05 mIU , на място ми направиха и уринарен тест , който също показа втора бледо розова черта.
На следващия ден отново направих тест лентичка , която показа отново 2 черти с втора по бледа.
На 18 сутринта имах бледо розово на бельото , след което започна с кафяво и малко по-късно вече беше наподобяващо на менструация.
Въпроса ми е какво се е случило , ако е имало бременност , и дали някоя от Вас е имала такава ситуация.
Отговор  може да даде само лекар да те види или кръвен тест, нищо друго, успех

# 381
Кръвен имам и резултати има "95.05 mIU" , уринарен също с бледолика розова черта. Вкъщи имам направен тест пак с бледа розова черта.
След 3 дни на 18.5 ми тръгна първо бледо , после кафяво и накрая обилна кръв.

Re-Born
Трябваше да ми дойде още на 6ти , на 15 бях на преглед , и на 18 ми дойде.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 13:05 от AnMary

# 382
Щом на 15ти си била на преглед, тогава си имала 9 дни закъснение, ако тогава си пускала кръвния, стойност на чхг 95 е била прекалено ниска за такова голямо закъснение, ако овулацията е изчислена правилно. Още тогава е било признак, че бременността не се развива добре, т.е. това трябва да е бил падащ чхг. Жалко, че толкова дълго време е продължило, човек да не смее да се зарадва Sad Но може да се получи бързо следващия път, не значи, ще има проблем, успех!

# 383
Благодаря сега очаквам менструацията си на 15 , пък после ще видим какво ще стане Simple Smile

# 384
Има ли вероятност теста да не отчете на 9-10 ден от закъснението

# 385
Николета, този въпрос го задаваш за поне трети път! Не, няма такава вероятност, ако закъснението е правилно изчислено!

# 386
Rumyanka17, няма как сега да си бременна - рано е още! Болките от едната страна вероятно се дължат на овулацията, защото сега е периодът, в който ще настъпи или е настъпила овулация. Има последователност на процесите в женското тяло. Прочети за тях!

# 387
Здравейте нова съм бих искала да ви попитам нещо сериозно с цикъла на 22 април ми дойде нормално 5 дена от тогава не се пазим и той си свършва във мен и сега този месец трябваше да ми дойде на 20ти МАЙ не ми дойде нямах нито зацапване нищичко направих си 2 теста но отрицателни изчаках още малко и сега вече сме 3ти  Юни и тази сутрин имам кървене но е много малко почти не ми идва този проблем до сега не съм го имала и бих искала да попитам дали е възможно да съм забременяла и да имам цветна или ще е нещо по сериозно тъй като до сега цикъла ми е бил редовен всеки месец понякога със 2 3 дена закъснение но сега е съвсем различно и съм много объркана ... благодаря предварително за отговорите

Също така забравих да напиша че от скоро имам симптоми отпадналост сутрешно гадене подут корем постоянно ми се спи ....

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 12:50 от AnMary

# 388
Всеми си още 2 теста различни от Престо и ги направи утре сутрин с първа урина. Може и кръвен да си пусниш за по сигурно. Ако пикливите  са отрицателни отиди на лекар, ако са положителни също си запази час. Успех

# 389
Здравей ще си направя всичко което ми каза благодаря ти много вътрешно се надявам да съм бременна но като гледам все още имам кървене но много малко.... Може това което искам да не се случи 😔

Общи условия

Активация на акаунт