"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 170
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Кървене или зацапване?
Напрегнат ли е бюста?
Пуснете пак уринен тест и идете за кръвен.
И да не е този месец, ще се случи!

# 391
Момичета,

За пръв път ползвам тест на Престо.

Не се вижда много добре на снимката, но видимо долавям втора линия. Според вас теста положителен ли е?

# 392
Момичета,

Не се вижда много добре на снимката, но видимо долавям втора линия. Според вас теста положителен ли е?
Повече прилича на изпарителна черта, според мен повтори с друга марка тестове,тези не са от най-надеждните напоследък

# 393
Ето ме пак, с Шурчек...
Моля ви кажете ми според вас какъв е резултата?

# 394
  • Пловдив
Ето ме пак, с Шурчек...

Резултата е супер ! Красива втора чертичка Simple Smile
Честито ! Лека и спокойна до край Simple Smile

# 395
Ето ме пак, с Шурчек...

Резултата е супер ! Красива втора чертичка Simple Smile
Честито ! Лека и спокойна до край Simple Smile

Леле!!! Сърцето ми се разтупа и се разтреперих чак след вашия коментар, а не като видях теста! 😄
Какво следва? Кръвен? Преглед при гин?

# 396
  • Пловдив
Няма смисъл от кръвен. Преглед след около 2 седмици закъснение.

# 397

DVS28 , на Шуър чека вече ясно се вижда . Преглед към 7-8 г.с

# 398
Момичета,

Линията ми се вижда бяла .. купи си Shure Chek !!

# 399
Колко дни след ову е направен теста? Питам просто от любопитство, че тези дни и аз ще правя тест и вече нямам търпение Blush

Ето ме пак, с Шурчек...

# 400
Колко дни след ову е направен теста? Питам просто от любопитство, че тези дни и аз ще правя тест и вече нямам търпение Blush

Ето ме пак, с Шурчек...

След 2 дни закъснение го правя, около 16 след ову г/д.

# 401
Здравейте, момичета!
Много съм объркана... Този месец е първият, в който с мъжът ми не се пазихме. Последният ми цикъл дойде на 05.05. Между 20-22.05 трябва да е била овулацията ми, а на 23.05 е първият "съмнителен" контакт, който имахме. Днес е първият ми ден от закъснението, но това, което ме наведе на мисълта, че може да е станало нещо, е че по принцип симптомите ми на ПМС започват още около овулацията ми, а този месец гърдите ми и кръста започнаха да ме болят 3-4 дни преди датата на цикъла. Днес ходих да нося урина на малката и реших да си пусна ЧХГ, но ми казаха, че ще е готово чак в понеделник. Взех си и 2 теста Шуърчек от обикновените и първият го направих още като се прибрахме. Беше идеално отрицателен и го оставих настрани. След около 4 часа го взех да го изхвърля и ми се стори, че имаше някаква чертичка, но не знам дали не е изпарителна. От около 3 дни започнаха да ме пробождат леко яйчниците, но днес вече е по-осезаемо,главата също ме боля днес. Имам чувството, че сякаш всеки момент може да ми дойде. Според вас на каква чертичка ви прилича-положителна, или просто изпарителна? Благодаря Ви предварително! 🤗

# 402
Недейте да отчитате тестове след оказаното време. Не е валиден резултатът. Повторете утре.

# 403
Здравейте, момичета!
Много съм объркана... Този месец е първият, в който с мъжът ми не се пазихме. Последният ми цикъл дойде на 05.05. Между 20-22.05 трябва да е била овулацията ми, а на 23.05 е първият "съмнителен" контакт, който имахме. Днес е първият ми ден от закъснението, но това, което ме наведе на мисълта, че може да е станало нещо, е че по принцип симптомите ми на ПМС започват още около овулацията ми, а този месец гърдите ми и кръста започнаха да ме болят 3-4 дни преди датата на цикъла. Днес ходих да нося урина на малката и реших да си пусна ЧХГ, но ми казаха, че ще е готово чак в понеделник. Взех си и 2 теста Шуърчек от обикновените и първият го направих още като се прибрахме. Беше идеално отрицателен и го оставих настрани. След около 4 часа го взех да го изхвърля и ми се стори, че имаше някаква чертичка, но не знам дали не е изпарителна. От около 3 дни започнаха да ме пробождат леко яйчниците, но днес вече е по-осезаемо,главата също ме боля днес. Имам чувството, че сякаш всеки момент може да ми дойде. Според вас на каква чертичка ви прилича-положителна, или просто изпарителна? Благодаря Ви предварително! 🤗

Тестър отчита правилно до 5тата минута, и аз ако си погледна теста от преди 5месеца, бях бременна , но свга не съм.
Ако инате съмнение повторете теста, ако де наложи и кръвен.
Това го пише на поне всеки втори коментар!
Успех и дано е това което очакваш!🙏

# 404
Здравейте 10 дни след акт, започнаха доста да ме болят гърдите, но и чакам да ми дойде М. Възможно ли е 10 дни след акта да има симпроми на бременност ?

Общи условия

Активация на акаунт