"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 192
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте 10 дни след акт, започнаха доста да ме болят гърдите, но и чакам да ми дойде М. Възможно ли е 10 дни след акта да има симпроми на бременност ?
Здравей, ако смяташ, че е рано за тест, то следователно е и рано за симптоми.

# 406
Добро утро на всички! Simple Smile
Момичета, това е тестът от тази сутрин. Втори ден от закъснението, а цикъл още няма, но за сметка на това, сякаш ми се гадеше тази сутрин. Събудих се в 3:55 и едва дочаках да ми се допишка. Изчаках за по-сигурно 10 минути и тогава го снимах. Мисля, че няма как да е по-категоричен...

# 407
  • Пловдив
За жалост е така Sad
Следващия месец ! Горе главата !

# 408
Последно искам да попитам нещо, с риск да бъда вече досадна Grinning
Понеже тестът от тази сутрин го направих много рано, не ми се ставаше до кухнята да го изхвърля и го прибрах в нощното си шкафче, докато поспя още малко, а и за да не го намери дъщеря ми. Преди малко го извадих да го изхвърля, но пак се е появила изпарителна черта, която е бяла, но в дясно от нея има розовееща линия. Случвало ли ви се е? Според мен няма логика преди това да е съвършено отрицателен, а като изсъхва да се промени, но... Не ми се е случвало подобно нещо и затова питам.

# 409
Не си бременна. Производителят е указал време в което теста е валиден.

# 410
Понеже тестът от тази сутрин го направих много рано, не ми се ставаше до кухнята да го изхвърля и го прибрах в нощното си шкафче, докато поспя още малко, а и за да не го намери дъщеря ми. Преди малко го извадих да го изхвърля, но пак се е появила изпарителна черта, която е бяла, но в дясно от нея има розовееща линия. Случвало ли ви се е? Според мен няма логика преди това да е съвършено отрицателен, а като изсъхва да се промени, но... Не ми се е случвало подобно нещо и затова питам.

Направи си кръвен Simple Smile ако мислиш че нещо не е както трябва, става бързо

Или изчакай още няколко днни закъснение
И спри да гледаш тестовете след 1 час

# 411

Направи си кръвен Simple Smile ако мислиш че нещо не е както трябва, става бързо

ddnn96, направих си кръвен, но го пуснах вчера и ще е готов чак в понеделник Confused Честно казано си мисля, че може и киста на яйчника да е, защото като върна лентата назад, миналата седмица всеки ден толкова ме болеше левия яйчник, че една сутрин чак извика в тоалетната от болка Confused
Когато правим секс също е болезнено и неприятно, но ще видим. Не възлагам големи надежди точно заради това... Ако има нещо такова, то по добре да не е този месец, а когато знам, че всичко ми е наред...

# 412

ddnn96, направих си кръвен, но го пуснах вчера и ще е готов чак в понеделник Confused Честно казано си мисля, че може и киста на яйчника да е, защото като върна лентата назад, миналата седмица всеки ден толкова ме болеше левия яйчник, че една сутрин чак извика в тоалетната от болка Confused
Когато правим секс също е болезнено и неприятно, но ще видим. Не възлагам големи надежди точно заради това... Ако има нещо такова, то по добре да не е този месец, а когато знам, че всичко ми е наред...

Запиши час за Аг тогава, всеки месец при всяка жена е различен, не се притеснявай

# 413
Здравейте на всички мами ! Тук съм от съвсем скоро и научавам доста интересни и полезни неща.
Бих искала да споделя с вас вълнението ми за  нашите първи опити с моя съпруг за да имаме детенце.
И тъй като колкото и да чета информация около това,което ме очаква съм притеснена и леко объркана. В момента  сме в трепетно очакване преди цикъла и за да видим дали той ще е налице този месец и ако е това значи,че ще продължим с опитите следващият месец ако закъснее значи сърцето ми ще е пълно с още повече любов.
Като цяло имам наличните симптоми преди цикъл и те са подут корем,повишен апетит и висока раздразнителност,но най-голямо притеснение от снощи са гърдите ми.И по специално дясната ми гърда.Докато се събличах вчера за да вляза в банята за вечерният тоалет когато хвърлих сутиена в коша за пране забелязах на дясната чашка жълто петънце.Имах малка капка като водичка по гърдата.Никога не ми се е случвало и съм много притеснена дори мога да кажа,че ме е страх.После до късно четох в интернет,че това е възможен признак за бременност,но бяха изброени и други фактори при които това се случва.И ме е страх от тези "други фактори".
Ако до ден два нещата ми изглеждат съмнителни ще отида на доктор,но моля ви кажете ми като жени с много опит дали все пак това би могло да е признак за бременност.Благодаря ви искренно !

# 414
Благодаря за подкрепата, ddnn96! Hug Може ли в понеделник, ако не мога да разчета резултата от Бета ЧХГ-то да помоля за помощ тук? При първата ми бременност нямаше нужда от такъв тест, защото веднага Шуър Чек ми отчете резултатът... Сега май се моля да не бърза втория бебок, защото като гледам сякаш ще трябва да пия малко лекарства. Тези неща няма как да се предвидят, но... Confused Като тийнейджърка имах проблеми с кисти и знам какви лекарства се пият Pensive

# 415
Pepi1992, тестовете са отрицателни. Размазването на теста след указаното време е нормално. Тестовете не се гледат по-късно от 10тата минута, а направо се изхвърлят. Кръвен тест е бил абсолютно излишен. Ако беше бременна, Шуърчек-ът щеше да е положителен, след като вече имаш закъснение. Не разбирам защо си го причиняваш това с кръвния тест, гледането на тестовете след указаното време и подхранването на напразни надежди.

# 416
  • Пловдив
Моят тест Sure Check беше отрицателен 7 дни след закъснението. Тъй като се притесних да не би да има друга причина за закъснение, направих и кръвен, който се оказа положителен. Така че не винаги Sure Check дава коректен резултат, в моя случай поне даде грешен резултат.
Но разбира се няма никакъв смисъл да се гледа теста след изтичането на указаното време!

# 417
Happy_mommy, благодаря за отговора! Hug Ами, какво да ти кажа...такава съм била винаги-трябва да съм сигурна във всичко на 100%, иначе място не мога да си намеря. Дори при първата ми бременност като ходихме с мъжът ми докторката да потвърди няколко пъти я попитах дали е сигурна Grinning Тази нощ, понеже ми стана лошо и имах малко киселини, бях започнала да се "доубеждавам" в съмненията си, въпреки, че тестът в началото беше категорично отрицателен. Знам, че това може да се дължи на много фактори, включително и гадна киста, но нали знаете...
Още веднъж ви благодаря, момичета! Има неща, които не можеш да споделиш пред кого да е, затова се радвам, че ве има! Hug Heart

# 418
Моят тест Sure Check беше отрицателен 7 дни след закъснението. Тъй като се притесних да не би да има друга причина за закъснение, направих и кръвен, който се оказа положителен. Така че не винаги Sure Check дава коректен резултат, в моя случай поне даде грешен резултат.
Но разбира се няма никакъв смисъл да се гледа теста след изтичането на указаното време!
А кръвният с какви стойности беше?

# 419
Pepi1992, тестовете са отрицателни. Размазването на теста след указаното време е нормално. Тестовете не се гледат по-късно от 10тата минута, а направо се изхвърлят. Кръвен тест е бил абсолютно излишен. Ако беше бременна, Шуърчек-ът щеше да е положителен, след като вече имаш закъснение. Не разбирам защо си го причиняваш това с кръвния тест, гледането на тестовете след указаното време и подхранването на напразни надежди.

Според мен все пак е хубаво да направи кръвен, а и закъснението й е само 3 или 4 дни, лично на мен тестът за Б ми отчете на 10ден закъснение, за това няма как да гарантираме че няма Б, все пак не сме Аг специалисти, а говорим само от лични опити и информация, която знаем🦋

Общи условия

Активация на акаунт