Любители на Котки - Тема 145

• 32 184
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Познато ли ви е?! 😂🤣

# 496
Злобният поглед на Ади

# 497
Познато ли ви е?! 😂🤣

Един ден слизах по джапанки до пред блока, прибрах се и ги събух пред вратата.Еее два часа ходи по мен Марсел , дебне ме и ми скача на бой на петите .. какво беше това чудо🤣

От както малкия му бърка в купичките иска пак да пие на чешмата. А след всяко бъркане му ги мия и сменям водата 🙄

Скрит текст:

# 498
Вземете му фонтан. Simple Smile

# 499
  • Варна
Една заспала рожденичка Кетя Laughing Не знаем със сигурност кога е родена, но по паспорт днес става на 12 години:

И една полузаспала Ленка:

# 500

Да е жива и здрава,Кетя! Heart
И аз да почерпя-остарявам днес Joy

# 501
  • София
Да е жива и здрава Кетя! Поне още 12 години да ви радва!

Лисичке, и на теб честито! Много здраве, щастие и късмет!

Сега си дадох сметка, че и Наско е майско коте. Навършил е 5 години. Колко бързо минава времето!

# 502
Честити да сте Наско, Кетя, Лисичке! 🎂🎂🎂
Amy_nka, мислех за фонтан , но там водата пак застоява, принцът обича прясна 😁

# 503
На фонтана му е трудно обслужването и ако не се сменя всеки ден водата и ако не се почиства отдолу се образува лигав слой. Аз моя го хвърлих.

# 504
  • на брега на морето
Милата ми Кетя, да е жива и здрава много, много години!

# 505
Ооо, честита да е Кетя. Жива, здрава и обичлива да ви е. Месечинке, още много години да се радвате взаимно. Animal Heart Eyes Cat

Танче, честит да ви е майския котак Наско. Жив, здрав и игрив. Animal Kissing Cat

Лисичке, жива и здрава да си. Бъди много щастлива. Flowers Four Leaf Clover Весел празник. Tada Balloon Flowers Rose

# 506
  • София
Хехе, честити да сте, Кетя и Лисичке! Много здраве и приятни емоции ви желая!
(И аз си имам рожденик днес. Blush)

# 507
  • София
Честита да си, Малка лисичка! 🎂🎂🎉🎁🍾🥂⚘⚘⚘
От всички хубави нещица по много да има в живота ти!

И на майските котета (Кетя, Наско)- честит рожден ден/ месец! 🐈🐈

Тази вечер метнах едни скумрийки на скарата и като седнахме да вечеряме Блеко полудя- метна се на масата и като ми задърпа ръката... изяде ми половината рибок (аз му го дадох де, внимателно почиствайки от кости), откачи и от тати рибешка кожа (беше похапнал малко  преди това третия си пауч за деня). Дори не успях да го фотна как лапа, като че ли не е ял от 3 дни 😂
Явно в студа има нужда от повече храна.
Лека, космата и мъркаща нощ!

# 508
Здравейте!
Господ не иска да ме дари с деца, но ме дари с едно котенце, което е на 6 години и 2 месеца.
От една седмица откачм, дадоха и диагноза остра бъбречна недостатъчнос. не яде, не пие вода, всичко на сила. 
Моля ви, знаете ли някакъв трик за да накрам котето си да яде хранта която трябва. сега само яде краставицз смлчна от пръста ми. Клати се като ходи, казаха ми че ако не прояде в близките 4 дни трябва да го умъртвим, щяло много да го боли и това било хоманно.....Крещя.... Ужас,... не мога, моля ви мли ДАМИ, ПОМОГНЕТЕ. Как да го принудя да яде тази спецялна храна...–моля пишете................

# 509
  • София
Ако е остра бъбречна недостатъчност, състоянието е обратимо, но трябва да се лекува незабавно. Всяко отлагане намалява шансовете да се възстанови. Рижко беше получил вследствие на спукания пикочен мехур. След операцията на мехура, успя да се оправи и бъбреците заработиха нормално. Страшното е хроничната бъбречна недостатъчност. Какво казват лекарите? От какво се е получила? Само с ядене едва ли ще се оправи, макар и да е много важно. Рижко го хранехме с разреден човешки пастет в спринцовка. По-добре е да е котешки, защото в човешкия има сол и подправки, но човешкия е по-гладък и не запушва спринцовката. Дава се глътка от кашичката, след 5-10 минути пак и така 24 часа в денонощието с малки паузи за спане.

В първи пост има писано за хроничната бъбречна недостатъчност.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 03:34 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт