Любители на Котки - Тема 145

• 32 172
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Perunikova, първото клипче е супер кратко именно, защото не искам да натъжавам никой, а просто да покажа разликата. Дай Боже да е здрав, за това се борим 🙂
Сигурна съм,че е така,но наистина предпочитам да ги виждам жизнени и игриви,с часове мога да гледам клипчета на забавни и красиви пухкави слакиши

# 541
  • София
Пинко, съжалявам ! Дано се появи надежда, дано се оправи. Рижият разбойник Blue Heart на Бубалеса е прекрасен пример, че понякога и в най-тежките случаи може да се намери изход. Много се надявам и при вас да се случат добре нещата!

# 542
Пинко,

Дано цялата тази положителна енергия тук помогне!
Стискаме силно палци. Прегръдки и за теб, и за децата. Не си представям дори те как са.

Моля се да се появят повече положителни котешки новини.

# 543
Пинко , дано има надежда.
Стискаме силно палци и лапички с Тути.

# 544
  • София
И от нас палци и три лапички (Блеки, Маци, Сивко) за котинката ти, Pinko.

# 545
Pinko, с Маца те прегръщаме и се надяваме да има решение за тази гадост!

# 546
Пинко, винаги има надежда докато е живо котенцето и се борите. Задължително потърсете второ и след това трето мнение, без да им казвате за първата диагноза. На мен така един доктор-идиот преди 15 години ми каза, че имам тумор в мозъка колкото яйце. Дори ми го показа. Ей на, още съм жива и няма такова нещо. Силно ви прегръщам и ще се моля за вас.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 15:48 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 547
  • София
Pinko, стискаме палци с Клео! Дано има надежда за оздравяване! 💕

# 548
  • София
Пинко, сигурна ли е диагнозата? Дано пък да има грешка... Желаем ви да се оправи котето и това да остане само един кошмар зад гърба ви!!!

# 549
Пинко, драсни някой ред, пиши как сте. Мислим ви - теб, котанка, а и Шони. Той как е. Ти как си. Котанка как е. Потърсете и второ мнение, както са писали момичетата преди мен. Не се предавай, бъди силна. Hug

# 550
  • Light of Zartha
Бях една от първите прочели поста на Пинко. Не знам какво да кажа, стискаме палци и лапички. Heart пишете какво се случва и ако можем да помогнем с нещо, не се колебайте да кажете!

# 551
Пинко, дано диагнозата се окаже грешна.
И ние стискаме палци.

# 552
Пинко... прегръщаме те и ние с Марсел 💙 дано има надежда..

# 553
  • Велико Търново
И аз чакам новини от pinko. Знам какво чувства, през какво минава, ей така стоварило и се от никъде, какво са и казали лекарите...  Затова още снощи и писах, искам да и кажа, че има и друг вариант, различен от този, за който ще и казват всички лекари, че този вариант е възможен, но просто трябва да се действа бързо. Чакаме новини и стискаме лапички с Рижко💕
Снощи amy_nka писа за котката си кърмачка. Аз и още една дама от темата влязохме във фейсгрупа за новородени само, за да пуснем поста и да помогнем. С мен късно снощи се свърза една жена с новородени бебета, днес ми писа друга жена за бебета, чиято майка е починала сутринта. Снощи и днес писах лични съобщения на amy_nka с данни на жените, нямам нито аз отговор, нито жените позвънявания. Не искам да влизаме в обяснителен режим, само искам да кажа, че според мен не е коректно това, което се случва. За бебетата всеки час може да е фатален, и двете жени са ги намерили на улицата, грижат се за тях да оцелеят и видяха надежда в този пост. Мисля, че е редно когато предложиш/ започнеш нещо, да го довършиш до край. ✌

# 554
  • София
И на мен ми писа жена от Пловдив, която може утре да закара 2 котенца в Кърджали. Но amy_nka не е влизала във форума от 17 часа вчера.

Общи условия

Активация на акаунт