🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 063
  • 735
  •   1
Отговори
# 405

От сторито на Толга - По FOX tv и  SHOW tv излъчват филмите "ESKİ SEVGİLİ"/„Бившата ми Любов“  и  "Aşk Tutulması"/"Мач за двама".

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 23:17 от Emiliya

# 406
Оффф ,Толга с Фахрието на Бурак изобщо не ми харесват на плаката . Нали е тя или греша? Не ми допада  и това си е . Не говора само външно.
Баде Ишчил са готини двамата. Не съм гледала филма . Дали го има с бг субки?

Ще нашляпам каквото измисля за момента . Набрала съм доста на шаманката и ша фърчи перушина у сценария ,поне тогава да я сложи на мястото и Joy
Не миряса да напомня за себе си ,така само дразни!

Купона в Еда свърши ,но това не е последния път в който ще се събират .
Очакват ги още изненади.
Емма се прибра мислейки за съдбовното запознанство. Трябваше да посети и Джан и откаже защитата. Мислеше си да разкаже на Кемал ,но се отказа да го замесва.Знаеше че Джан ще се оправи и без тях и ще се измъкне.
Кемал прибирайки се също си спомни за момичето с което се запозна и хареса от пръв поглед Heart Eyes
Толга остана при Еда още малко,но обеща да се реваншира ,че не може да остане през нощта.

Красавеца изпращеше Мариса и се чу глас . Значи с тази ме замени ?
Той се обърна , не прави скандали моля те. Мариса се досети че това е бившата му Айше.
Ще ви оставя да си поговорите .
Не,идвам с теб ,няма за какво да говорим!
Няма да се откажа така лесно измърмори тя.
Двамата се прибраха и се гушнаха Мариса не искаше да слуша за неприятни неща. Искам само теб да чувствам пулса ти  прошепна й ,тя го погледна нежно и каза аз също .
Последва дълга и страстна целувка, роклята падна и се озова на пода ,ризата също яваш се разкопча и стана горещо.
Ръцете им се преплетоха,нощта ухае на любов!:Sleeping

Еп.11
Чачо стана рано ,не искаше да буди любимата си. Имаше работа.
Искаше да говори с леля си ,но го остави за по -късно.
Емма посети Джан . Разказа й за срещата си с баща си Яман ,ще му помогне да намери Рая . Нямаше да позволи тази голяма любов да свърши така.
Емма се зарадва ,но му каза да не се сърди че няма да го защитава . Ако иска ще му намери адвокат и обясни случая.
Ще се опита да говори с Толга.

# 407
# 408
Здравейте, момичета!

Всеки нов ден ни дава нещо ценно!
Възможността да живеем, да се усмихваме, да започнем отначало..

Добро утро и прекрасен ден!

Феми, Фахрие и аз не я понасям и заради нея не изгледах филма "Мач за двама". 
ESKİ SEVGİLİ"/„Бившата ми Любов“  с Толга и Баде Ишчил е приятен за гледане. Ето ти го с бг. субтитри:
https://www.vbox7.com/play:befed1df3c
    Ехаа, ти си довършила 10 епизод и си започнала новия! Браво! Днес ще се постарая да го онагледя и да го пусна в темата.

хареса ми този колаж - от barboros.dizi

Софи, хайде подскажи какво ще правим с куфара, подхвърли идея, за да продължим историята.

# 409
Емии , да редувам да пишеш и почерпим подобаващо Yum
Започваме с Шампиона в бокса

Албатроса :stuck_out_tongue_closed_eyes

двойно удоволствие сладолед плюс Аполона .  Разтопих саааа , така сладко си яде сладоледа Yum
Пицата , кято Софи си поръча доставена от Сарп
Скрит текст:

Гизем Караджа вероятно ще е с нов имидж в Шампион с Толгахан . Променила е цвета на косата , дължината май е същата

Гизем Караджа последовала примеру многих звёзд и после карантина решила сменить имидж.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 15:41 от femmi2

# 410

Феми, как добре си подредила красавците! Благодаря ти! Аз не успях да намеря снощи гифката с пицата, но сега си я копирах.
     Не съм готова още с редакцията на 10 епизод, затова пускам отново статията за "Шампион".

Страхотно решение за сериала Champion на TRT!

TelevizyonGazetesi.com / Detay -  Поради пандемията от коронавируса снимките на сериала „Шампион” бяха преустановени  с 25-и епизод. Съдбата на поредицата, която включва известни имена като Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy и Gizem Karaca, беше обект на любопитство.
Толгахан Сайъшман по-рано заяви в изявление, че сериалът ще продължи 33-34 епизода. В дните на пандемията, феновете на сериала "Шампион" се притесниха дали той няма да бъде финализиран. Новината зарадва феновете на сериала.
TRT1 ще продължи сериала Champion, както е планирано. Според новината на Birsen Altuntaş от TV100 започва снимането на 26-и епизод на поредицата. Оказа се, че сериалът ще продължи нормално през цялото лято.
В шампионската серия проблемът с плащането на екипа от BSK Yapım също беше решен и плащанията към всички приключиха.
Тези положителни новини от шампионската серия направиха много щастлива публиката. Както може би си спомняте, в предишния епизод на поредицата учителят Яман, изигран от Erdal Özyağcılar, почина и се сбогува със сериала.
Емии, Гизем Караджа вероятно ще е с нов имидж в Шампион с Толгахан . Променила си е цвета на косата , дължината май е същата

Гизем Караджа последовала примеру многих звёзд и после карантина решила сменить имидж.
   Най-после Гизем е оправила косата си! Сега  е по-добре! Ще бъде достойна съперничка на докторката. Любопитно ми е как ще се развият отношенията между Фърат и Елиф. Искам да прехвърчат искри между тях, но не зная сценаристите какво искат. Да не си остана само с изваяното тяло на Кафкас и световната му титла по бокс. Joy

# 411
Емии , на мен Гизем ми харесва  и преди с косата . Рядка и тънка , ама всеки не може да има каквато иска .
Моята, като расте става на никъде , сега не е дълга, намислила съм и аз да  я мацам  да не се каня че може да промена решението си. Не се боядисвам сама , а при фризьор .
Сега Гизем е по - добре наистина с цвета и леко на чупки.
Твоята мацаш ли я  или ?

Серкан ни черпи с торта  и виртуално е вкусна .

Емии , ще се радваме Ча в такава форма , като маминия . Такова любопитство ме гризе  и не само мен , това чакане да се появи ме изнервя !:imp: Нашия не мисли за нас или наистина го прави  да е изненада , пада си  по тях.
 Емиии Flowers Tulip
Скрит текст:
[ една молба имам да пратиш линковете на нашия сценарии на Марги на съобщение , както и колажа с маргаритката.  Марги само първи епозод е чела , иска и още .
/spoiler]

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 17:07 от femmi2

# 412
Серкан ни черпи с торта  и виртуално е вкусна.
    Да сложа и Толга с тортата за Ефехан. Снимали са го в сладкарницата и той е написал: "Здраве на ръцете ви!" Много мило ми звучи!

Тези дни феновете пускат стари снимки на Толга, но с много добро качество, без надписи и драсканици и това ме изкушава да ги редя отново в темата.

Скрит текст:
Феми, косата ми побеля на 43 години. Оттогава непрекъснато я боядисвам. Гледам да е светъл кестен (това беше естественият ми цвят), но си правя и експерименти - лятото обикновено съм много руса, а зимата тъмна. Не мога да се похваля с буйна коса, затова обожавам дамите с красиви, дълги коси.
Ще изпратя на Марги линковете по-късно, че нещо съм се оплела в ангажименти! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 413
Емии , като добра фея ще те натоварим , няма да е скучно .Blush
 Ето материал за гифки
Чачо не бил кулинар а гледайте как върти скарата , нареждам се първа за кебапи и кюфтета от шеф ЧУ Joy
От онова време има чок интересни репортажи , сега никакви спомениу едвам излиза.
https://www.youtube.com/watch?v=d54H8XatI_w
2О12 год.

кадър от Черната перла ли е  ?  Харесва ми бялото му отива
Ефехан са поръчали торта с Междузведни войни. Класика в жанра.

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 14:30 от femmi2

# 414

Flowers Bouquet ЕМИ* ФЕМИ** много хубави и интересни неща сте пуснали
за което ви благодаря!
Flowers Cherry Blossom

Nature Sparkles..пица,сладолед и торта,невероятни са красавците,
всичко което правят ни доставя удоволствие..ей така,гледам и се наслаждавам,
действат ми релаксиращо и не ми омръзват..
Kissing Heart
..Харесвам жените с дълги коси,но само ако са гъсти и лъскави,
това си е ген* и когато е в комбинация с хубаво лице вече е Божи дар..
как се поддържа обаче е друг въпрос..имах дълга коса като студентка но последната
година я намалих до раменете и надали някога ще я пусна пак..а и не е толкава гъста като на
нашите красавици,средна работа..
Sleeping

Скрит текст:

..ще се опитам по-късно да напиша и аз нещо към
нашия сценарии *Червена експлозия* че двете много напреднахте
а аз още се чудя какво да пиша..идеята за куфара е добра,ще продължим
като Шампиона, Пирата и Грешния Мистър..време е!!
Joy

# 415
Еми ,ще донесе и кебапите и кюфтета от Мастър шеф Чачо .
Може да използваме за нашия сценарии братчедите да спретнат барбекю някъде.
За екшъна ти измисли ,ако ми хрумне нещо ще пиша.

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 15:56 от femmi2

# 416

Фемиии, при този красавец на скарата Kissing Heart и аз ще се редя, даже със зъби и нокти ще го браня от шаманката! Направих много гифки, искаш ли другите на лични или да ги пусна и тях тук?

# 417
Привет момичета : ))

Нося ви първата снимка на Джан от сета днес..
Навлякъл се е докато почива, цял ден валяло..и явно е студено
Махнал е брадата, вирнал е перчема, скъсена му е косата още Grinning абе грее като слънце : )) Съвсем различен е от Джан Дивит Simple Smile

ето и видео Joy
https://twitter.com/canyamanheart/status/1267878485651009543

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 21:07 от grozdence.

# 418
Привет момичета : ))

Нося ви първата снимка на Джан от сета днес..
Навлякъл се е докато почива, цял ден валяло..и явно е студено
Махнал е брадата, вирнал е перчема, скъсена му е косата още Grinning абе грее като слънце : )) Съвсем различен е от Джан Дивит Simple Smile
    grozdence, тази снимка още повече възбужда любопитството ми. Не си падам по вирнати перчеми, ама аз не си падах и по дълги коси и бради, но Джан с визията си в "Ранобудната птичка" ме спечели. А двойката Джан и Демет ми достави истинско удоволствие - харизма, химия, красота - невероятни са!
Надявам се и с Йозге Гюрел да се получи такава химия. Не съм гледала предишния им сериал и сега ще ми бъде интересно да ги видя като екранна двойка.
    И ... не ни забравяй, пускай и при нас новите кадри!

тази снимка си я откраднах от вашата тема

Много харесвам Толга и Амине на тези фотографии:

# 419
Ето я и Йозге от днес, еми много е сладка и тя, дребосъчка : ))

А Джан и Демет са огън заедно! Nature Fire

Общи условия

Активация на акаунт