КГБ = Клуб на Готините Баби - 201.

• 59 237
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Вила Великула
Да ти отговоря за телефона на Фло-да така е.
Аз си изпратих едната част от гостите. Преди това направихме хубава разходка из селото. Запознах се с поредните софиянци, купили место и започващи да строим. Увеличаваме се главоломно.

# 136
  • София
ЯНЕ, снощи съм оставила тел. на зарядно в кухнята и съм заспала. Преди малко ходих на пазар и бях без телефон. Прибрах се, звъннах ти, защото предположих, че си ти според последните три цифри, ама беше изключена. Та сега ще чакам да се включиш и ще си поговорим. Simple Smile
Изпратихме си внучетата, сега седя на терасата и се пека. Това лято ще съм печена на пеньоар. Simple Smile
Ей, БОРЯНЧИЦЕ, ти мислиш ли да се явиш на рапорт? Много пък важна стана, откакто ти гостуваха внучетата.  Wink А мъцни малко де. Дано да си здрава!
Бих привикала и останалите да се явят на кораба майка, ама вече съм се отказала. Mask

# 137
А от мен не се отказваш викаш. Заминаха си в четвъртък, спах целия петък и вчера донякъде ,днес малко работа отхвърлих, сега почивам и  пак отивам да пипна нещо.Хубаво беше, но се чудя дали да си го причинявам пак.
Синът не ми одобрява подхода, давам им да правят каквото искат, аз копах малко  дето не може да чака,  а те си намериха пресен картоф и търсиха още, спомних си за Мими тези дни,  и то не веднъж ,как ми викаше, че и моите внуци ще копаят и ми помагат, че бе сложила снимка на нейната внучка да копае.Ми държат ги вързани тези деца, все до тях, аз съм за свободата, и разрешавам всичко.Врякам по малко ,че иначе не им е  интересно ,млъкна ли спират да се хилят и  заразват "работата " си.Внучката обели два моркова за супа и много ми помогна и каза да я викна пак като има нещо да работи.
Голямата награда бе като ми каза ,че преди много години като били бебета обичали всички ,но сега най-много мен обичат.Утре ще обичат друг ,но за момента бе  доста впечатляващо признание. Наистина си искат тук децата.
Внучо е много гальовен още ,но мацката е като баба си небутниче , зоре   за дя гушна , но говори с такава скорост ,че не схващам чак, изморява ме да слушам, тя пък се дразни ,че не я чувам,но това е бабата.Няма друга тук.
   Питах сина за компа разни неща и той се дразни ,че все глупости, мислих малко пък му рекнах ,че и аз съм чувала глупости като ме питаше едно време цялата ли азбука знам , ами сега те се нарапаха яко и  аз съм проста ,остарях , оглупях , не разбирам прости неща и питам.
Трудно ми е че седмица с апарата, зор видях, ама пих това онова та изтраях, като заминаха се наспах неподвижна да мине малко поне  натрупаното звуково нашествие. Не може и  не ща да се обяснявам че който не пати не разбира както трябва.
Та отчетох се подобаващо.Тук нещо не върви никак, здраве да е ,да ви е хубаво където си пишете ,аз не искам другаде.Опита сина да смени , със зор го накарах ,компа ми с оня изгорелия, поправен , но един клип не отваря ,видах че се минах и върна чуждия ,като се върне другия ще си го гепи  и аз оставам без комп.Здраве да е , ще си намеря занимание. Рапорт даден.

# 138
Ей мъ те.
Черпя китки Simple Smile и спокойствие на талази Simple Smile почти в Нирвана съм ...

Маммата не разрешава повече китки, големи били снимките.
Еее, ще ми дойдете на гости и ще ги видите лично.
Обещайте Simple Smile!

П.п. По грешка го бях постнала два пъти, затова изтрих едната публикация. Извинете, толкова си мога Simple Smile...

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 18:36 от Важна клечка

# 139
  • София
Борянка, хубаво сте изкарали. Дано скоро пак гостуват сладурите.
Няма как да родителите да са съгласни винаги с нашето гледане. Друго време е, не им се вярва, че и ние все нещо знаем и можем.
И ние се дразним, ама не го показваме.
Компа не го мисли. Предполагам, че ще се организират синовете и ще те снабдят с някакъв.
Янке, как е англичанката? Ще почват ли у-ще?
Фло, защо да изгориш на пеньоар? Намери някой стар бански и се опвай. То ако сме на плажа нали всичко си показваме.

# 140
  • София
Добро утро, красавици!
Никога през живота си не съм живяла по такъв "подреден" начин. Всеки ден започва кажи речи по едно и също време, с едни и същи мероприятия и завършва по едно и също време. Доволна съм от ежедневната си програма. Е, не успявам да свърша всичко запланувано, но когато, тогава. 
БОРЯНЧИЦЕ, момчетата няма да те оставят без средство за комуникация. Все ще измислят нещо. А вчера чух от Даниел Вълчев една приказка, която много ми хареса и която нашите деца би трябвало да чуят и да осмислят. Та баща му му казвал - прави нещата така, както ги правеше баба ти, няма да сгрешиш. По стара, изпитана рецепта. Някои днешни родители се превъзнасят, ама то си е за тяхна сметка. Баба ми не е била запозната с правата на детето, но е възпитала и изучила трима сина, които не са я посрамили.
Пишеш, че в темата не върви никак... Ами защо да не върви? Колкото толкова. Казват, че съединението прави силата. Ама и в държавата виждаш как са нещата, та тук при нас ли... Аз също като теб оставам тук и for ever.Heart Eyes
АЙША, какъв стар бански? Че аз на единия си крак не мога да го обуя. Simple Smile. А и ако се барна по бански, ще вземе някой съсед от отсрещния блок да се метне от терасата. Зян да иде човекът. Wink
КЛЕЧИЦЕ, стра'отни китки си ни показала. Браво, момиче! Премести ли черешата?
Хайде на работа! Кой пил, пил кафе. Запретвайте ръкавите ( и крачолите)Stuck Out Tongue Winking Eye

# 141
Привееет!

Фло, то програмата както си я под редим.По приоритет.😊
Тъй като аз съм малко хаотична особа програмата малко ми бяга,но все пак си имам задължителни дейности.Особено сутрин.
Бързам да ги приключа и да пия кафето.😊😁

Днес бърша прозорци на една така наречена от домащните веранда.
Първоначалната идея беше да е само покрив.Отворената част е север-запад.Вали дъжд и сняг според сезона.Сложихме от найлоновите ветроупорни завеси,които след 3 години от прозрачни станаха матови,започнаха да се напукват и ги изхвърлихме.
Остъклихме и рахатясахме.
Да ама не.Сдобих си с един декар стъкла за бърсане😁🤔
Днес ги излъсках.Доволна съм.
Днес не готвя.Обери хладилник винаги е в действие в понеделник😁

Борянчице, ще си имаш комп.
Все пак това е връзката на синовете ти с тебе.Едва ли ще те оставят без.

За писането тук - кой,когато реши.

Аз съм туканка.

Лек и спокоен ден за всички ни.
Ето малко красота - розите ни 😍

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 13:34 от Gabkata

# 142
  • Кубрат/ Пишурка
Добър ден от мен!
И аз си оставам тук. Най ми е уютно вече 12 години!
За правенето като баба и аз съм ЗА, но много от младите не го осъзнават! А и много тежи, когато няма признание. Нейсе! Това да са проблемите!
Гъбчее, големи хубавини си показала! Да му е драго на човек да стои в твоята градина! Е, то без труд не става, но е хубаво!
Айша, питаш за Анжела. Добре е. И там учат дистанционно и за сега не се чува да влязат в училищата. Снощи, като говорихме, ми каза че и в техния град имало доста смъртни случаи. Лоша работа!
За сега толкова.

# 143
  • София
И аз съм тук. Ама няма нищо около мен. Важно е да сме здрави.

# 144
Яне,като прочетох че си от 12 години тука погледнах аз от кога съм.
21 ноември 2005 г.😯😯
Това официално ,когато съм писала за първи път.
А поне година,че и повече само четях 😊

Яне,ти как си?

# 145
  • Кубрат/ Пишурка
Гъбче, нещо бъркаш. Темата е от октомври 2007ма. Аз се включих на 16 януари 2008. През 2005та не знам дали Мамата изобщо съществуваше. Може би, но аз имах предвид темата ни. Иначе съм добре, но ще се оправя 😄 Утре ще ходя на ЛЛ и да видим какво ще измисли.

# 146
  • София
Е  има разлика, аз съм в мамата също от 2005; В нашата тема от 23.10.2007.

# 147
Явно и аз от тогава съм в мамата😊
А за нашата къщичка ще проверя допълнително.

# 148
Явно и аз от тогава съм в мамата😊
А за нашата къщичка ще проверя допълнително.
2007 си ,проверих те

# 149
  • София
От вчера гледам в Ю-туб криминалета. Жалко, че по Агата Кристи са малко на български. Има някои на руски, но снощи заспах  и така не го догледах. От телефона гледам и Трябва да го крепя.
Има ли от другаде безплатно?

Общи условия

Активация на акаунт