КГБ = Клуб на Готините Баби - 201.

• 59 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хайде на вечерна раздумка.
ШПУНЦИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИ! ЖЕЛАЯ МУ ОТ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ПО МНОГО. 4.5 месеца е по-голям от бабин убавец.
Растат децата, а ние...Ние им се радваме и изживяваме с тях всичко от начало...Днес имахме урок по история. Темата е ясна - говорихме си за войната. Останаха много впечатлени, когато им казах, че за съветските хора тази война е продължила 1418 дни и нощи. Интересно им беше. Задаваха въпроси.
Момичета, утре ще се обадя на Дядото, да видим ще отваря ли градината. Тези дни май ще бъде хубаво времето. Ще спретнем една срещичка, па макар и да се провикваме от масите и да пазим дистанция. Да не забравите да си донесете ролетка или сгъваем дърводелски метър. Simple Smile
Лека нощ и спокойни сънища. Гушкам ви. Hug

# 91
  • Варна
Фло, поемам щафетата за раздумка!  Nerd

Шпунц, честит рожден ден на Вели! Много здраве и късмет!  Flowers Four Leaf Clover

И при мен до сега нищо особено, същото ежедневие като вашето.
От двумесечното стояне и лежане в къщи, усещам че съм качила килца.....
Идва ми да се гръмна, защото апетита си няма как да го гръмна!  Misc Gun
Откакто затвориха ЛаФките за вестници, човек няма от къде и кръстословици да си купи, поне мозъка си да напряга. Satisfied

Добре, че "разхлабиха" малко положението. Днес ходих до магазин в центъра на града, чух се с голямата щерка и тя излязла да пазари, та се видяхме, седнахме на маса на тротоара пред едно барче, "на един метър растояние", почерпихме се, наприказвахме се, та малко си разнообразих ежедневието.

Лека!

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 01:06 от tanitatania

# 92
  • София
Привет, красавици!
 Влизам при вас с питане. Някоя от вас абонат ли е на А 1 ? Бихме искали да сменим  NET 1 с другия доставчик. Внучетата искат да имаме И-нет и на вилата, та затова.
ТАНИТКА, аз от известно време са забавлявам с Безплатни онлайн пъзели. Изписваш това и ти излизат десетки пъзели. И мен ме светна на това една приятелка. Много е приятно.
От вчера имам храна за дояждане-агнешко с грах и агнешко със спанак. Е да, но внучетата си поръчаха леща. Ще готвя, няма как. За десерт - сладкиш Коронавирус. Одобрява се и от децата, и от деди.
Хайде, чао и хубав ден!

# 93
  • София
Фло, ако нета на А1 ще е само на вилата - разпитай във някоя местна ФБ група как се държи. Ако е за София - влез в групата за Дианабад да питаш. По мои наблюдения оплакванията от А1 и от Нет 1 са еднакво количество. Повечето  дианабадчани плюят по вивакомския. Но пак зависи от блока,  от частта на квартала.
Освен пъзели в Гугъл има и безплатни приложения с кръстословици и судоко. Леля ми/87 г./ редовно си ги решава.

# 94
  • София
АЙША, благодаря за инфото. HugЩе видим какво ще предприемем.
А сега относно предстоящата ни среща. Поздрави от Дядото. Във вторник - 12.май отварят заведението. Ще работи градината. Снабдили са леки одялца. Ще работи и онова помещение, дето преди беше за пушачи. В него светят кварцови лампи и е по-топло, отколкото навън. Във вторник Т е 26*, а във сряда - 27* и слънчево. Казвайте какво искате.

# 95
  • София
Някой да иска хладилник за вилата?

# 96
Фло,аз предпочитам без кварцовите лампи,но ако мнозинството реши не ми пречи където и да е!
                     Във вторник трябва да мина през работата си и решавайте часа за да отида първо на тръстиката,а след това с вас!

# 97
  • София
Някой да иска хладилник за вилата?

Искам вила към хладилника. Bowtie
Фло, и аз нямам претенци за кога и къде - както иска мнозинството.
Открих,  че в чантата си имам рулетка. Явно е останала от февруари, щях да купувам пътни чанти за при Ани.
И една лична молба - да ми донесеш здравната книжка на срещата.

# 98
# 99
  • София
ДИДИА, мислех, че ще изберете сряда, за да има повече време мацките да прочетат, да се организират. За мен също е без значение. Хайде тогава срещата ни да бъде във вторник, 12.05.  "Дядото" предлага да отидем в 15.00. Предполагам, че местата за обяд вече са ангажирани. Нали трябва да седим на дистанция и капацитетът на заведението се намалява.
АЙША, има ли проблем ако в четвъртък ти дам книжката, защото тогава ще ходя в кабинета.
РИМАРЧЕ, тази красота на твоя балкон ли е?

# 100
  • София
РИМАРЧЕ, тази красота на твоя балкон ли е?

Мдааа.

# 101
Тъкмо се чудех от къде ми е влязъл точно вторник в главата и видях,че това е първия ден,в който ще работи Дядото. Yum Мен ме устройва и деня и часа.Живи и зрави и дано повечето не се страхуват,че не сме се виждали не помня от кога.

# 102
  • София
ОК и за дядото, и за книжката.
За второто ще се разберем.

# 103
  • София
Добро утро, красавици!
Наспахте ли се, изпихте ли си кафето?
Да напомня, че ще има среща на 12.май, вторник, от 15.00 при Дядото
Спорен ден.

# 104

Общи условия