Няма радост по-голяма, от това да бъдеш ФЕВРУАРСКА мама!

• 15 518
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Супер е Радостче!  bouquet

# 271
Тук съм и събирам предложенията! Simple Smile
Пиша ги на първа страница и ще ги пускам всичките поред да няма никой сърдит! Simple Smile
Чакам само да станем 15 страници и веднага пускам новата тема! Simple Smile

# 272
И на мен много ми харесва темичката.
А сега да кажа за пазара- ходих до магазин МАМИ- на Гладстон и Борис. Нямаше голям избор от панталони, но имаше горни ризки, блузки и за по- официални случаи. Много ми допаднаха бели ризки с орнаменти отпред- много сладурски. Панталоните бяха дебели към 45-50лв. Аз понеже исках нещо ако евентуално застудее и момичето ми предложи намалени бройки по 10лв. От 10 пробвани избрахме един за "черни дни"- модел и плат-супер, удобен, ама десена е един...не е за разправяне (бледи червено и кафяво райе)-, та за това е крайно резервен спасителен вариант.Но съм доволна засега.
Гледах, че в реклама на магазин Мама Дона, ако си купиш дрешка за бременни, после правят корекция за небременни. Ще трябва и до там да отскоча да проуча въпроса.
А на Илиенци няма никакви дънки за бременни, освен гащеризони. Питах на всички възможни щандове за дънки.
Засега това е от мен.

# 273
Моето предложение за темата е:

Времето отминава,февруари приближава и коремче наедрява!

# 274
Ако приемете предложение от една мартенка.....
Снежинки февруарски ще хвърчат и бебчета ще зареват!!!

# 275
Добро ви утро!
Днес отново сънувах някакви луди неща и съм като един парцал. Вчера се премерих на един друг кантар (не този, който се следя в Шейново) и показа от 21.08 до 04.09- +6/7 кг. отгоре. Много се подтиснах честно казано. Не че съм си мислела, че няма да кача, но съм си големичка и от началото като не качвах някак си бях спокойна. Успокояват ме ,че можело кантара да не е верен... дано. Много ми е криво и кисело тази сутрин- и дето не спах и за кг. Не, че има какво да направя, явно ще трябва да се примиря, но се почуствах много лошо.
Благодаря, че мога да се оплача тук.
Желая ви хубав ден и усмивки, пък аз като се събудя, сигурно ще съм с 50% по добре.

# 276
  • София
Привет и от мен,

Cvetelinka, и аз имам проблеми със съня - много неприятна работа, нощем се въртя като луда в леглото, половинката и той не може да спи от мен. Една мама от януарките разправяше, че първият й спокоен сън след началото на бременността бил след като направила феталната и й казали, че всичко с бебето е ок. Да се надяваме, че и при нас ще е така:)

# 277
И аз сънувам щуротии в малкото време, в което мога да спя. През другото време се мятам като риба на сухо и после цял ден ми се спи и нервнича SadSad . За килограмите няма за какво да се тревожиш - трябва да се мериш на един и същи кантар и в едно и също време на деня - най-добре сутрин. Аз например вечер винаги съм с 1-2 кг повече от сутрин. Това е заради храненето през деня или заради задържането на течности ... Така че не си разваляй насторението без причина.

# 278
Аз пък така искам да започвам да качавам вече ... И корема искам да започва да ми личи. Искам вече всички да виждат, че съм бременна! Simple Smile
Преди да забременея бях 62 кг. сега съм се закотвила на 55 и не мърдам ...

Момичета, мисля да пусна новата тема ама хайде да не пишем там докато не заключат тази!

# 279
  • София
Wish, радвай се че още не си качила килограми. А за коремчето много бързо ще порасне.  Simple Smile 

# 280
Да де ама друго си е да вървиш по улиците с гордо изпъчен тумбак и съвсем друго е да казваш, че си бременна и да получаваш "комплименти" от рода на "Колко си отслабнала, стопила си се, оле то дупе не ти е останало!"
Много хубаво, ама да изглеждах така миналото лято. Сега искам да съм дебела! Simple Smile

# 281
  • София
Една моя позната казваше, че и в 5 и 9 месец никой няма да ти отстъпи място, така че...  smile3521

# 282
Ами то кой каквото си няма това иска. Аз се поуспокоих малко, ще го преживея няма как. А и имам добри новини- обадих се за резултатите от БХС и секрет- всичко е в норма казаха. Много съм щастлива.  Grinning Записах си вече часа за МЦ Фемина за 11.10, че на 26.09 съм на консултация в Шейново, та да има време м/у двете поне.
Сетих се за нещо по повод дрехите- моя приятелка ми каза, че на нормални панталони се слагат по 2 триъгълника (предполагам от еластична материя) отстрани и те стават за носене с тумбачета. preggo Ще ходя да питам някоя шивачка, ако имате предвид някоя (лична) свиркайте- ще и направим оборот на жената. Laughing

# 283
Здравейте и от мен Simple Smile Мен днес никаква ме няма ,цял ден ми е криво ,защото съм спала само 4 часа през ноща! Имаше пълнолуние и Луната е огряла цялата ни спалня, а това ме накара да се въртя цяла нощ! На всички познати , на които кажа ,че немога да спя и те: " ама спи сега ,защото после ще ти се спи ,а няма да можеш"! Е как да спя ,като немога да заспя като не ми се спи??? ooooh!
Вчера ,момичета си купих едни дънки с платка (за бременни ,де) ,за 14лв и съм доволна! Купих ги от магазин за конфескувани стоки ! Аз въобще не очаквах там да намеря , и те бяха само един чифт ! Чист късмет!! Flutter

# 284
искам да ви питам за ритниците на бебчетата ви - всеки ден с еднаква сила ли ги чувстате, защотото при един ден рита силно, на другия ден си кротува , а като кротува аз се шашкам ?

Общи условия

Активация на акаунт