Хитринки за всякакъв случай - 23

• 46 633
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Аз си казах мнението, от личен опит. Нека боядиса със спрей необработена ронеща се боя и да видим ефекта. Аз не мога да убедя никого, само споделям опит, от там нататък всеки си решава.

# 616
Боята не е ронеща се, тя се е превърнала в прах, изгоряла от слънцето, ако сушилникът е стоял на тераса. Боядисва като тебешир. Със сребрист спрей съм пръскала сушилка за чинии, която се беше излющила от влагата и в работата я ползваме и до днес. Мислиш ли, че аз отговарям без личен опит, ей така просто да си чешам клавиатурата?!

# 617
Момичета, с втори чифт бански ми се случва нещо много дразнещо. Ползвам го лятото на море, изпирам го на 40 градуса и го прибирам. Вадя го за следващия сезон и гледам, че презрамките на сутиена лепнат... Какво му е станало и има ли почистване??

# 618
  • Асеновград
Момичета с какво да почистя фон-дьо-тен от бял чаршаф? С нищо не излиза (една капка е директно от шишенцето капна докато се гримирах) със спот пробвах и с вениш турски.. на 60 градуса вече два пъти го пускам. Седи си така и няма махане. Мисля да пробвам с белина, той чаршафа е бял предполагам нищо няма да му стане??

# 619
С крем за бръснене се чисти фдт или с обезмаслител.

# 620
  • В страната на мечтите
С мицеларна вода опитай...

# 621
  • Асеновград
Благодаря ще пробвам!

# 622
Ако има успех- сподели за чаршафа. Моята щерка си накапа бели дънки и бая зор видях. Поне за следващия път да съм подготвена.

# 623
Излиза с всякакво премахващо грим, но не трябва да е третирано преди това с други неща.

# 624
  • София
Здравейте, имам проблем с верижката на едни часовници. От долната й страна се образува някакво покритие, което често се опитвам да премахна с фина шкурка, но не успявам навсякъде да го изчистя. Дали има начин да го махна трайно това нещо? Благодаря! Слагам в скрит текст и снимки.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 625
Как да почистя кана за вода от Аквафор.Решетката на капачето винаги има бели налепи и следи които ме вбесяват.Пробвах да е кисна и в оцет остават си следи.Идеи ,вие как ги поддържате ?

# 626
Как да почистя кана за вода от Аквафор.Решетката на капачето винаги има бели налепи и следи които ме вбесяват.Пробвах да е кисна и в оцет остават си следи.Идеи ,вие как ги поддържате ?
Наливам вода без капачето. Иначе все си има налепи.

# 627
Да ужасни са,така ме дразнят!Тези дни мисля да опитам да накисна капака в лимонтузу и така да опитам.И с четка четкам и все си има бял налеп в ъглите.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 08:53 от Morkovel99

# 628
Завирате вода и изсипвате 1 пакетче лимонтузу, пускате капачето вътре и  така да стои една нощ. Изпробвано!

# 629
Нямам точно такава кана и не съм наясно с устройството и, но обикновена кана за стопляне на вода чистя както Велинова е писала - само пропорциите да уточня - 1 литър вода се завира и се сипват вътре пет пакетчета лимонтузу. Това е по инструкциите от книжката към каната. Може да се намали водата и съответно лимонтузуто.
Да питам аз нещо. По съвет от тук към праха за бяло пране слагах сода бикарбонат. После прането ми мирише гадно. Никаква следа от аромата на праха или омекотителя. След това вече няколко пъти пера без сода, миризмата стои. Чак не ми се обличат едни памучни потничета, с които спя. Идеи какво да ги правя?

Общи условия

Активация на акаунт