Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 565
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 45
Агнесана, а на мен пастета много ми върви с майонезка отгоре 😸

# 46
Вчера и ние взехме от пуешките бутчета и   тази вечер ще ги пека в плик. Отворих ги, но не миришат и срока им е до утре. Ще взема обаче да ги сваря преди това, щом казвате че са жилави.

Взехме и от агнешкото, миналият път много ни хареса.

ММ си хареса някакви обувки, явно останали от предни седмици.

# 47
Аз сега готвя моите, след час ще ви кажа как е месото.

# 48
Аз искам специално да благодаря на So Lucky, защото купих и чилийския, и южноафриканския совиньон блан и много ми харесаха. На вкус са като двойно и тройно по-скъпи вина Simple Smile
Върнах се назад, но не ги намерих. Показвани ли са или са само един вид?

# 49
Аз искам специално да благодаря на So Lucky, защото купих и чилийския, и южноафриканския совиньон блан и много ми харесаха. На вкус са като двойно и тройно по-скъпи вина Simple Smile

Лесно се намират при белите вина. Чилийскито е с лилав етикет и е 6 лв. Южноафриканското е със зелен етикет и е изобразено някакво животно от семейство котки. То е 6.5 лв. И двете са Совиньон Блан

# 50
Здравейте! Къде в София има останали повече от дрехите за бременни?

# 51
  • Пловдив
Уискито, 8г за 14 и нещо мисля не е на промо Simple Smile май редовната цена си му е толкоз, а на 3г е 11 и нещо. Взимала съм и от двете, разлика не видях. Може би не разбирам...

# 52
Пуешките бутчета се сготвиха нормално, не са жилави, но се усеща във вкуса, че са от малко по-старо животно, или поне аз така си мисля.
Ей тази грузинска яхнийка правих, по принцип не обичам такъв тип ястия, но тази ми открадна сърцето:
http://pep-4o.blogspot.com/2018/07/blog-post_18.html?m=1

# 53
Така си е. Лъки много ги разбира вината...хаха
Аз ходих и снимах на Леми уискито

# 54
  • Пловдив
Казах ви аз за цените Simple Smile
Мерси за снимката, Лъки.

# 55
В старата тема качих снимки на италианското пино гриджо (страхотно за цената си) и лилавия совиньон блан от Чили (най доброто чилийско което съм пила в този ценови клас).

# 56
И аз взех моцарелка и пастетчета, аз отдавна си ги взимам, сега нещо са сменили картинката ми се струва, преди имаше и боровинка, сега не видях, може би е свършила, на за мен патешкия и гъшия са най-вкусни. Взех и пири-пири, нещо като хамон,  мляко прясно 3,6 /1,85 лв/ - най-много го харесвам от всички пресни млека на пазара. Обаче това ведраре овче, е ужасно, има някаква миризма, направо те лъха и не се яде, така за мен са данон-ите, не мога да ги ям-предполагам че е от сухото мляко. Взех и джинджър, сирене в синята кутия - промоционалното. Отворих скоро това от кръглата висока кутия- много ми хареса. Исках да взема агнешко, задно, но при нас днес имаше само предно и ребра- за великден взехме от лидл и беше много хубаво.
Искам да помоля Марчева да снима/покаже шунката, която взима, всичко което е препоръчала е супер и по моя вкус.

# 57
Тенкю Лъки!

# 58
Здравейте, някой може ли да ми каже колко тог-а са бебешките чувалчета от тази седмица?

# 59
  • Варна
Аз не пазарувам сега, ама се цопвам в темата да съм в час с вълненията Grinning

Тирамисуту, направено с лидълските продукти на промо, почти замина. Червената сметана Пилос 30% този път бързо се разби, но поне час я държах във фризера.
Другата седмица май ще се пазарува другаде, нищо от брошурата не ме грабна.

Общи условия

Активация на акаунт