Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 813
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 710
Много се радвам че не изчезна наистина тая извара, както имаше опасения тук в темата. Любим продукт ми е и понякога и само заради нея се отбивам в Лидл, аз мога и само нея да ям с лъжицата. Нищо общо няма на консистенция с нормална извара (не че и нея не обичам но тази е друго нещо), по-скоро е като маскарпоне, но не толкова мазно разбира се. Заменяла съм в рецепти крем сирене с нея, цедено кисело мляко също - поне за моя вкус стават много добре.
Като излязоха ягодите отначало пак комбинирани с нея им се радвах, освен със заквасената сметана пак от Лидл, според мен с всякакви плодове си подхожда.

# 1 711
1 кг е множко, освен да почерпя някой с половината.
Само така звучи! Wink По-скоро ти ще си я оползотвориш. Ако се престрашиш да вземеш, след толкова агитация, пиши после.  Simple Smile

# 1 712
  • Мадрид / София
Извара със зехтин, стрит сух босилек и малко сол. Мажи после на филии и лапай ...😋

# 1 713
  • Варна
... Мажи после на филии и лапай ...😋

И купувай после дрехи ХХЛ от новата брошура JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 714
  • Варна
Ако е към мен, вероятно имаш предвид чорапите за маратонки? Wink Въобще пък не съм се сещала да търся чорапи в Декатлон, а по принцип често го посещаваме.. Мерси за идеята!
Уф, да, чела-недочела, извинявам се Embarassed За маратонките говорех, но мисля, че и чорапите им ще са на ниво.

# 1 715
1 кг е множко, освен да почерпя някой с половината.
Само така звучи! Wink По-скоро ти ще си я оползотвориш. Ако се престрашиш да вземеш, след толкова агитация, пиши после.  Simple Smile
Вярно е, а и колко пък да е много - нали  2 кофички кисело мляко са едно кило Grinning Ако ви допадне като продукт, няма да му се чудите и да ви се заседи дълго време.

# 1 716
Оле, аз будалата я лапам с лъжицата, а то тук още по-вкусни идеи намерих...
Та чак ме е яд, че купих някакви червени плодове от алпийската намалени, една кофичка...оказаха се толкова вкусни с тази въпросна "извара" смесени...мале, мале, ще чакам пак да пуснат- не е гъсто и сладко като сладко от плодове и много добре се връзва, ммм
Супер е изварата, замества цедено кисело мляко или маскарпоне много успешно и за моя вкус! Прекрасна е

# 1 717
  • Light of Zartha
Тъкмо се върнах от Лидл, любимата седмица, доволно количество сосове за паста и едно ново песто. Обикновено ядем само барила и то от буркана директно. Е моя милост се набуха с чесновото лидлско песто...ужас хора, аз ям чесън ама това ме свари неподготвена. Grinning и понеже тук разбирате нещата, да питам - в сос, въобще в ястие, усеща ли се чесъна? Много обичам ама в момента място не мога да си намеря, то ми седи едно люто на гърлото...

# 1 718
Аз пък чак днес успях да опитам фантастичните шоколадови бисквитки с корабче. Дори са без палмова мазнина. Обаче сосове за паста забравих да гледам. Ако можете да препоръчате нещо, което да не е за изпускане, ще ми е интересно.

# 1 719
Аз взех само едно бурканче сушени домати и съжалявам, че не взех повече. Много са хубави от италиянска седмица. И едни кантучини взех, но те са скрити от мен. Виното от брошурата го нямаше в лидъла, отказвам се.

# 1 720
Месечинка виторога, нищо! Грешката е вярна! Wink Защото все пак ме подсети да пробвам чорапите в Декатлон.

Аз пък чак днес успях да опитам фантастичните шоколадови бисквитки с корабче. Дори са без палмова мазнина.
Тези съм изпуснала кога сте коментирали, понеже рядко купувам сладки неща за вкъщи, само за малкия чат-пат взимам от зеления шоколад с цели лешници (за мен вископроцентните, с малини най-често) и сладоледите отскоро пробва по-малко, но пак основно той.. Може ли снимка или по-подробно описание, за да му взема щом са "фантастични" Simple Smile?

Уж ви чета, че за почерпка поне да знам какво да купувам - така съм взимала многократно, благодарение на темата от бонбоните тип "Мерси" и лимоновия кекс (много се харесва винаги)..

# 1 721
Не мисля, че са коментирани скоро. Постоянен асортимент.

Взех и Лимончело днес, дано да е хубаво.

# 1 722
Тази олигофруктоза май за първи път я  виждам. Thinking

# 1 723
Тези бискивити и в трите варианта са божествени, старателно избягвам щанда...ама купя ли, някак от шкафа ги усещат и ги намират Simple Smile Веднага изчезват

# 1 724
Екстра е, Долче - има я в плодове и зеленчуци, пребиотик е, подпомага усвояването на калций.

Общи условия

Активация на акаунт