Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 614
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 860
При нас следващата седмица ще има продукти от Полша и Русия - харесала съм си кефир, сметана, пелмени и още нещо май. От регионалните промоции евентуално някое сирене и масло, другото ми е meh. От нехранителните си харесах купи за съхранение на храна (ще ги ползвам за работа) и евентуално намален с 60% апарат за кръвно.
Надявам се да няма проблеми, че се включвам в темата след като съм в чужбина.

Какво не ми харесва? Ами еднообразието от месни и рибни продукти, рядко си харесвам нещо. В дълбоката провинция съм и нямам голям избор.

# 1 861
  • София

Има такава сметана
Скрит текст:
В руските магазини(сливки пише на нея).Само стерилизирана,............
Има ама е със захар в Берьозка. Няма без като лидлската.
Не, не е вярно, руската е без захар, и е огромно удоволствие да се разбие.
Сирене Пекорино - много ми харесва като аромат, обаче ми идва твърде солено, чак ми горчи. Чудя се, ако го сложа във вода да се обезсоли малко дали няма да го съсипя. 🤔
Недей, ще го съсипеш окончателно.

Взех изварата в кофата.... ми... оставам си на рикотата и нищо друго.

# 1 862
  • София
Soul, аз специално брашно от нахут купих да правя питки на дъщеря ми.
След един тест за хр.непоносимост се оказа ,че 6 м не трябва да яде,нищо пшеничено и яйца, и тъй като има и кг да сваля задачата ми е сложна.
Единствено с това брашно намерих питка ,която да е с горе -долу поносими въглехидрати, щото другите брашна са с много.
Тя не яде всеки ден хляб, но все пак и се приисква понякога, ако искаш рецептата ,пиши ще ти пратя линк.

# 1 863
Видях,че коментирате цените.
Това, което мен искрено ме впечатли беше цената на Нес Кафе крема (.или нещо подобно се води). Миналата седмица беше намалено в Лидл от 5.99 на 5.79.
Онези ден от Метро го взех без намаление на 3.90.
Което си е... Доста голяма разлика!

# 1 864
Би трябвало да е с някакво намаление в Метро. Аз го купувам от години от къде ли не, но такава цена само по намаления хващам. Редовната му цена по масовите магазини е около 5-6лв.

# 1 865
Не беше с намаление. Етикетът му не беше червен:

За това кафе говоря
https://www.pazaruvaj.com/kafe-raztvorimo-kafe-c3450/nescafe/cla … 100gr-p394004195/

# 1 866
Ще взема да се заглеждам и аз по-сериозно в цените, че накрая сметката ми излиза, да не казвам през къде. Яд ме е, че изпуснах голямата промоция с филе от сьомга за 11,99 € за килограм. Преди около две-три седмици имаше шотландска пушена половин кило за 7,79 €, сега 100 грама е 2,99 €... еми, няма как да стане тая работа.

# 1 867
Не беше с намаление. Етикетът му не беше червен:

За това кафе говоря
https://www.pazaruvaj.com/kafe-raztvorimo-kafe-c3450/nescafe/cla … 100gr-p394004195/

Аз също за него говоря.

# 1 868
Да, Миленски, моля те за рецептата❣

# 1 869
Миленски бих ти препоръчала кокосово брашно. Става и за солени и за сладки печива, вчера правих фокача, изядохме си пръстите. Брашното от нахут също не е лошо но и то не е много ниско въглехидратно.
Марчева, не съм се и съмнявала, че ще оставиш рикотата заради изварата : ))
Аз вчера ходих да пазарувам от малко магазинче, резултата-не особено пресни яйца, вмирисани пилешки пържоли с годност до днес, домати като зелена тиква, даже тиквата сигурно щеше да е по-мека и вкусна, и някакви пилешки бутчета, които не знам дали да ги пробвам, след като изхвърлих пилешките пържоли. Ами, следващия път ще пазарувам в lidl.
В kaufland пазарувам само тоалетна хартия зехтин и кафе, друго каквото и да съм взела, не ми харесва. Била и Фантастико съм ги отписала, в Метро само за нещо нехранително и то рядко.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 17:59 от Lemy

# 1 870
Я шушнете за брашната

# 1 871
  • Mediterraneo
Преди около две-три седмици имаше шотландска пушена половин кило за 7,79 €, сега 100 грама е 2,99 €... еми, няма как да стане тая работа.

Балкай, къде са тези цени? В Испания пушена сьомга 100 г  е на цена между 4 и 7 евро. Рядко, на промоция, може да падне за около 2,50- 3 евро/100г.

# 1 872
Цената на шоколада и нес кафето са вдигнати последните седмица, две. До скоро купувах Милка под 2 лв. (на промоция). Вчера, в К., на промоция шоколада беше 2.49… намален от 2.69.

# 1 873
Lemy, и аз искам да знам къде има изгодно кокосово брашно, може и на лично. Дебна все Dragon на промоция и взимам тогава по много, като ползвам и кокосови стърготини като заместител в много неща. Иначе аз винаги гледам да имам вкъщи още - ленено брашно, сусамено, конопено, бадемово, от тиквени семки, от кайсиеви ядки, лупина, коприва, хуск.. А в сладките неща понякога слагам и шипково, ябълково, тапиока, рожков..

Навсякъде цените са скочили, ако не на всичко, то на почти всичко.. Sad Дано не продължават да вървят още нагоре..

# 1 874
Има течен перилен за черни дрехи..някой пита вчера. Та има си поне при нас.

Кокосово брашно има и в Берьозка..пак е на Драгон.

Сметана, поне в нашата Берьозка, няма.

Общи условия

Активация на акаунт