Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 650
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Варна
Знаете ли дали някъде е останал от Балсамико ди Модена в тумбесто плоско шише? Това е един от моите  топ продукти и ме е яд, че го изтървах. За Варна питам.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 18:41 от LittleDream

# 1 891
Лидл винаги е бил най скъпия от веригите. Само преди година за нашата голяма спалня взиамх чарашафи с ластик за 11-13лв от доста време същите вече са над 20.Отделно тематичните стоки седмични са подобни на Кауфланд на някой качеството е по добро в Лидл, но пък кауфланд са значително по евтини.
От италианските продукти да похваля течния шоколад с лешници, и сьомгата в кори страхотни.
Полетата я опитах и сложих във фризера дали ще се запази незнам..
Изварата много ми дойде направих крем от нея със закрасена сметана шоколад и бисквити.

# 1 892
Не винаги и не за всичко - давам пример : бебешки мокри кърпи добро качество на цена 1.19 лв за 72 бр в Кауфланд например няма, нето в Била. Само в лидл...говоря за тези със слончето които за жалост напоследък липсват.
Вчера си взех и евтина паста за зъби 75мл за 1.50 лв..тяхната марка.

# 1 893
Сиси, въртеше ми се в главата, че тя има нещо такова, но не бях сигурна 👌
Идеята на Долче с авокадо също е интересна.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 08:30 от Lemy

# 1 894

То да беше само пудингът... Всичко е "яко" нагоре. Не си поставям за цел да помня цени, но знам, че купувах кренвирши на детето (от детските) на 2.69-2.79. Онзи ден ме сюрпризира цена около 3.50 - това е за 200 грама. Дали бяха объркали етикета или наистина такава им е станала цена, не знам. Но ги пропуснах в списъка за пазаруване.
Не е яко на горе, а плавно.
Ето Милдето например беше под 20 лв по време на великото запасяване, (32+8бр) сега вече е 22лв.

# 1 895
Мм вече ако е под 100 лв сметката в магазина не може да повярва.
Между другото, в малкото магазинче в което пазарувахме онзи ден, цените на яйцата, млякото, пилешкото и доматите бяха като в Лидъл.

# 1 896
Това, което ми прави впечатлеие, например, че пилешкото филе в Лидл е около 10-11 лв. В кварталния месарски багазин- 7.20. И намалено не стига тази цена.

# 1 897
  • софия
Месото, плодове, зеленчуци са по-скъпи, отколкото на пазара или в магазина за месо. И не е само това проблемът. Предпочитам да купя проверени и от производител, а в Лидл качеството е изменчиво. Единствените плодове и зеленчуци, които остана да купувам от там са био лимоните (мога да им ползвам кората) и био банани, които купувам и от Била, когато са на промоция. Просто вкусът им ни харесва повече.
От Лидл остана да купувам някои неща от тематични седмици, мъжът ми си купува инструменти, цветята са хубави, от постоянен асортимент останаха около 10-тина неща.

# 1 898
Мокри кърпи, превръзки, конци за зъби, паста за зъби, пуканки за микровълнова - това е евтино и това купувам.
Храната е скъпа, да.
Имат и евтини отвертки и др.дребни инструменти и джаджи - качеството е много добро ..цената изгодна.

# 1 899
Не винаги и не за всичко - давам пример : бебешки мокри кърпи добро качество на цена 1.19 лв за 72 бр в Кауфланд например няма, нето в Била. Само в лидл...говоря за тези със слончето които за жалост напоследък липсват.
Вчера си взех и евтина паста за зъби 75мл за 1.50 лв..тяхната марка.

Пастите им за зъби не са хубави. Четките стават, но пастите са ужасни. Както и превръзките. Спряла съм се на Олуис Класик и не рискувам вече с други. То дори и разликата в цената не е кой знае каква, че да се мъча.

# 1 900
Аз и на пазара не мога да намеря производител на всичко което пазарувам, и с еднакво качество. Примерно, ако зелето и морковите са негови, доматите са от борсата.
Звънче, ти откъде пазаруваш?
Поръчвах веднъж от хранителен кооператив, вкусни бяха нещата, но бяха брани преди седмица поне, пък цените на някои неща бяха....

# 1 901
  • Пловдив
И какво им е, че не стават?
Ползвам си ги без проблеми.

# 1 902
  • софия
Аз и на пазара не мога да намеря производител на всичко което пазарувам, и с еднакво качество. Примерно, ако зелето и морковите са негови, доматите са от борсата.
Звънче, ти откъде пазаруваш?
Поръчвах веднъж от хранителен кооператив, вкусни бяха нещата, но бяха брани преди седмица поне, пък цените на някои неща бяха....
От няколко сергии на ЖП и няколко на Красно село. Череши купувам вече 4 или 5 година от една ферма. Страхотни кюстендилски хрущялки, ежеседмично доставят на определени места. През останалото време продават на сергия сезонни стоки на Красно село. Картофи пак купуваме есента от едни хора от Родопите, с. Стойките. Имат склад в София.
Постепенно с времето съм си открила някакви хора и съм редовен клиент. Не ми е по-трудно, само понякога ме домързява.
Скрит текст:
Колкото и да звучи полит некоректно, но от цигани нищо не купувам. Понякога се лъжа и винаги е греда.
Ранна пролет доста пазарувах ягоди, домати, краставици от Промаркета. Там бяха гръцки.

# 1 903
И какво им е, че не стават?
Ползвам си ги без проблеми.

За пастите ли питаш? Хем не измиват добрр, винаги оставах с усещането за неизмити зъби, особено от тази, която е като син гел, хем ми правеха зъбите чувствителни.

Превръзките  - всичко се излива настрани и по бельото, без да е напоена самата превръзка. Извинявам се за описателността.

# 1 904
Да питам, колко често пускат тример за тяло. Видях, че последно е бил през януари, дали има шанс скоро да се появи или да се ориентирам към друга верига?

Общи условия

Активация на акаунт