Лидл 139 - Майски вълнения

• 119 048
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 2 055
Аз пък днес не се въздържах- семейството пред мен сложи детето си ( на около 5г) да стъпи на касовата лента, за да го снимат. Rage

Абсолютни идиоти!

# 2 056
  • на Мелмак
Днес пък присъствах на скандал между възрастен господин и момиче от пекарната. Няколко пъти му направи забележка да не опипва хлябовете, той накрая я напсува.
Включиха се и хора, които бяха до тях, та той се направи накрая на недочул. Беше ужасно! Магазина ехтеше. Отделно работеше една каса, с обучаващ се касиер, на който му обясняваха как да натисне две по три Triumph Той сигурно доста благословии е отнесъл. Толкова беше съсредоточен в екрана, че продуктите ми или летяха, или бяха около него и аз заради преградните не можех да ги взема.
Взех си иначе always, че щерката много ги харчи, да ми е жива и здрава де!

# 2 057
Това да слагат покупките зад преградите и да не може човек да си ги вземе сме го коментирали много пъти, но пак продължава да се случва....то и без прегради невинаги беше лесно да си вземе човек нещата Grinning

# 2 058
  • In transit
Доволна съм, заредих аперол и просеко, вече съм спокойна да посрещам лятото. Grinning

Шъ съ къпиш ли с тия...ваната ли ще пълниш Stuck Out Tongue Closed Eyes 😜
Ваната не, ама чашата да...лятото сме на аперол шприц, само чакам да се стопли още малко.

# 2 059
Доволна съм, заредих аперол и просеко, вече съм спокойна да посрещам лятото. Grinning

Шъ съ къпиш ли с тия...ваната ли ще пълниш Stuck Out Tongue Closed Eyes 😜
Ваната не, ама чашата да...лятото сме на аперол шприц, само чакам да се стопли още малко.
Зареждай ледарката, че го дават от петък да е плажно.
Нищо питейно не съм заредила, мисля до Метро да отида.

# 2 060
Честит ден на децата и вдетеняващите се Simple Smile дали е нахално да питаме за нова тема?

# 2 061
На празник нова тема не се пуска. Има бонбони за ядене. 😋

# 2 062
  • София
Колко тъжен живот има това дете. Освен че няма да получи базово възпитание, явно не му предлагат и забавление, след като върховна емоция е да се снима в Лидл. Нещо като селфи в тоалетна. Milasara, а на теб какво ти отговориха родителите, като им направи забележка, разсърдиха ли се?

На моята реплика "сериозно ли смятате, че е добре да сложите детето с обувките там, където слагаме храна?", първоначалната реакция беше да го свалят, без дори да ме погледнат (аз бях следваща на опашката). Малко по- късно майката се обърна и смотолеви с половин уста "Извинявайте". Касиерката избърса веднага следите от обувките.

Аз пък все забравям, че количките вече не са отключени и все нямам монета от 50ст. Вече 3ти път пазарувам с многократната торба, която си нося, а децата помагат в носенето.

# 2 063
Брадата ще ни пусне темата.
Чести празник на всички!

# 2 064
Никога не съм пила аперол. Какво е на вкус?- попита баба Мари.

# 2 065

Газиран, летен коктейл с шампанско...малко горчив, но приятен плодово-кисел вкус.
Поръчай си в заведение, и ако ти хареса, зареждай мазето с Аперол.

# 2 066
  • shumen
Простотия!На такива и аз не мълча и веднага правя забележка.
Аперола и аз ще пробвам и ако ми хареса ще заредя.

# 2 067

Газиран, летен коктейл с шампанско...малко горчив, но приятен плодово-кисел вкус.
Поръчай си в заведение, и ако ти хареса, зареждай мазето с Аперол.

Това,което описваш е Аперол шприц, коктейл.

Аперолът е нещо като ликьор с леко сладко-горчив вкус. Аперол шприца се прави с аперол, просеко, газирана вода и лед. И парченце портокал. Simple Smile

# 2 068
  • Варна
Здравейте, бих искала да попитам в Лидл стоки в гаранция без кутия приемат ли?

# 2 069
Здравейте, бих искала да попитам в Лидл стоки в гаранция без кутия приемат ли?

Би трябвало. Опаковай го ти в кашон и уплътни вътре  да не се лумбурка уреда при транспортиране до сервиза.

Общи условия

Активация на акаунт