Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

 • 29 640
 • 774
 •   1
Отговори

Анкета

Коя двойка искате да спечели?

Опции:

# 45
 • София
 • Мнения: 5 627
На мен изказването на Божидара ми се видя нормално за пулса. И аз си го мислих, че умишлено ще си го покача. Не е много трудно особено тя като с повече килограми би трябвало да й е още по-лесно. Поне при мен има голяма разлика като съм във фитнеса на пътеката, ако съм повече или по-малко килограми. Достатъчно е да пищиш, скачаш и учишлено се надъхваш, че нещо е страшно.

# 46
 • Мнения: 1 324
Гласувах за Елена и Пламен и ги намирам за по-интелигентни от Божидара.
Смятам, че са доста комплексни играчи, физически са добре подготвени, Пламен ме изуми с дрелките и пясъка, Ели пък е много пластична и има голям хъс у нея.
Хем си играят играта и се справят доста добре, хем го правят някак ненатрапчиво и се забавляват. Не дават вид да приемат нещата твърде сериозно и да се натоварват да спечелят ''на всяка цена''.

Ох, искам Анси и Марти да НЕ са на номинации довечера. Или ако са, поне да се спасят.

# 47
 • Мнения: 273
Гласувах за Искра и Йордан, но ако тази вечер изгонят Божидара и Деян ще се радвам, която и да е от останалите три двойки да спечели. Искра и Йордан са ми много земни и скромни, а това, че са по-тихи не го отчитам за минус. От другите две двойки, които подкрепям харесвам повече жените, отколкото мъжете. Елена е страхотна жена, а за Анселита имах ужасно първо впечатление, но затова не трябва да се съдят хората по външния вид, тя показа, че е много добра и обичаща, според мен просто има малко комплекси.

# 48
 • UK
 • Мнения: 638
Стига да не са Божидара и Деян победители, нямам претенции. Малко клоня към Искра и Данчо, ама толкова.

Вчера и на мен ми направи впечатление погледа на майката на Мартин. Аз този поглед съм го виждала и на живо, 1 към 1 и за мен също е признак за нехаресване, което няма да бъде открито заявено към Анси. Жалко. Анси очевидно се зарадва и каза, че чувства майката на Мартин близка.

И аз като чух за космИте и се втрещих Satisfied

В изпитанието с животните, сигурно щях да получа инфаркт. Гнус ме е от стоножки, другите неща все щях да ги преживея, ама да го държа това чудовище в ръцете си и да го въртя.... Ужас! Учудих се, че змиите не нападнаха никого и плъховете не гризнаха някоя от по-нахалните ръце. Жабокът, милият, какво преживя само, с него бая се посмях, изглеждаше доста намръщен като му опипваха кълките Laughing

# 49
 • София
 • Мнения: 2 524
единствено Божидара-Деян са толерирани от шоуто, че не бяха изгонени.
То и в Биг Брадър си 'пазеха' някои участници, да е по-интересно, или въпрос на договор.
Може Деян да ги е заплашил като адвокат...
Аз лично не си го представям, един адвокат за мен трябва много да говори, при това убедително, освен това, адвокатите имат логическо мислене, умения да предвиждат ситуации, умения да победят някого, дори и да не са прави. По-скоро Божка има качества за адвокат.
А я тогава кажи Калинка що не ги изгониха предния път като бяха на каминката? М?

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 16:10 от Не се сърди, човече

# 50
 • UK
 • Мнения: 638
Няма гаранция, че Калина и Емо щяха да са изгонената двойка. Тогава никакво гласуване не се проведе, Доротея и Димитър бяха втората номинирана двойка и вече имаше известно отчуждаване от тях.
Докато при Божидара и Деян ясно се видя, че те трябваше да си тръгнат според гласовете на останалите двойки и от продукцията ги оставиха.

# 51
 • Испания
 • Мнения: 26 672
Няма гаранция, че Калина и Емо щяха да са изгонената двойка. Тогава никакво гласуване не се проведе, Доротея и Димитър бяха втората номинирана двойка и вече имаше известно отчуждаване от тях.
Докато при Божидара и Деян ясно се видя, че те трябваше да си тръгнат според гласовете на останалите двойки и от продукцията ги оставиха.

Така беше. Единствено общо в двете ситуации е, че никой не си тръгна. Всичко останало е напълно различно и няма база за сравнение.

# 52
 • София
 • Мнения: 2 524
И тогава как сте сигурни, че ако Божидара се бяха спасили с гласуване, нямаше да върнат другата двойка?

# 53
 • ENGLAND
 • Мнения: 3 407
Аз гласувах за "всеобщата любимка" тук Божидара и Деян. Всичко, което вие виждате със знак "-" при мен е "+". Много искам те да спечелят и тогава да докладвам пост след пост с обидите, които ще напишете. И то за хора, които не познавате, а само за как са ни представени от екипа на предаването.
Надявам се да няма обиди и злобни коментари към мен или който и да е от участниците, ще докладвам този път.
И моля спрете да се потрисате, никак не е здравословно.Smile

# 54
 • Мнения: X
Няма да влизам в спора за интелекта на Божидара, но мисля, че много издребнявате за космИте, само защото не я харесвате. Професорът, който ми преподаваше биохимия в колежа, беше невероятно интелигентен човек, единственият, който преподаваше без да си чете монотонно лекцията от лаптопа и приковаваше винаги вниманието ми, но казваше „бисквиди” и „кремвиш”. За мен това не е от значение, всеки има по някоя дума, която произнася по негов си начин.
А пък коментарите как Деян е свикнал „да го мачкат” още от малък и затова си избрал такава жена са супер комични.😂😂😂 При всеки коментар за тях не се пропуска да се направи и психопортрет, защото тука са видни психолози. Добре че се появиха по телевизията тези двойки, за да им кажете колко ще издържат, по какви критери са си избрали половинката, обичат ли се изобщо и т.н.

# 55
 • Мнения: 2 739
Стискам палци на Искра и Данчо да победят! Те са ми фаворитите. Спокойни, уравновесени, не са нахъсани на всяка цена да победят и това ми харесва.
За разлика от Божидара, която иска да спечели, за да разберем всички, че тя е най-умната, най-пресметлива, най-подготвена за тази игра.

# 56
 • Мнения: 2 380
Божидара цели и да стане известна. От тук насетне като нищо и инфлуенсър да стане

# 57
 • UK
 • Мнения: 638
Ами не знам, на мен лично ми направи впечатление, защото Божидара няколко пъти спомена, че е много интелигентна и т.н. В случая ми прозвуча точно като веждИте на Анси.

# 58
 • Мнения: 6 795
Гласувах за Елена и Пламен, най-вече заради нея. Много искам днес да отпаднат неприятните Мецани, но едва ли.

# 59
 • Мнения: 323
Аз единственото което искам, е да има интересни игри и смешни ситуации, за разтоварване. Абсолютно безразлично ми е кой какъв е по ТВ-то, както и кой ще спечели. Нито ги знам, нито ще ги помня кой знае колко време. Още по-малко ще се ядосвам за това...

Общи условия

Активация на акаунт