💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 35 050
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
По-скоро Божка има качества за адвокат.

Направо си я представям в съдебната зала, задавайки въпрос на свидетеля по делото:

- Какво ще кажете за космИте, намерени на местопрестъплението?

Божидара, хич и няма качества на адвокат. Те преди да кажат нещо много добре го обмислят. Да, Деян може и да е казал нещо на продикщията, но когато камерите не работят, а и си е прочел договора поне 3 пъти преди това.

# 61
  • Sunshine state
На мен Искра не ми харесва. И как само се налагаше.. Прикрита жена е. Божидара поне открито злобее, а Исето само се усмихва, но не вярвам аз на тези добродушни хилежи. За Елена и Пламен съм. 👌🏻

# 62
Благодаря за новата тема ⚘.
Очаквам финала с нетърпение и малко съжаление, предполагам ще е другата седмица. Много ми хареса шоуто,навивам моя за догодина.
Гласувах за Искра и Данчо, след това предпочитам Анселита и Мартин и Елена и Пламен.Мецаната не я харесвам,отношението и към Дидо е потресаващо.

# 63
Няма ли възмо мост да спечелят Данчо и Елена 🤣. Всички ми харесват, но може би малко повече Елена и Пламен.

# 64
И на мен ми хареса предаването, много добре са ги подбрали, позитивни, усмихнати. Нямаше драма, селянии, освен злобната Божидара, но 1 зрънце, от колко бяха - 10-12?, не е болка за умиране.

# 65
Моите фаворити са Елена и Пламен, но ще се радвам и за Божи и Дидо Simple Smile Анселита и Мартин са ми неприятни, та ще се радвам да отпаднат днес

# 66
Кой участник вчера сподели, че има арахнофобия? Беше или Деян, или Йордан по мои спомени... Понеже за мен е странно как всички животни от първото изпитание бяха истински, само паяците бяха играчка...

# 67
Дидо.
Според мен бяха гумени защото с тези нежни крака при пипане можеше да бъде откъснат някой крак.Тарантулите хапят ли?Не съм много запозната.И за плъховете мисля че бяха упоени,доста кротки бяха.

# 68
  • Испания
Ето какво намерих за тарантулите.

Повечето видове не се мятат веднага да хапят. Отначало вдигат предните си крака и показват зъбите си. Ако въпреки това пренебрегнеш това предупреждение и продължиш да я дразниш най-вероятно ще се опита да те ухапе. Дори тогава ухапването може да е "сухо" и да се разминеш само със зачервяване и болки в ухапаното място, но може да се окажеш истински щастливец и да ти пусне и отрова Simple Smile)) Разбира се, всичко си зависи от организма ти, но ... в повечето случаи не е нещо, за което човек пази мили спомени Simple Smile))

# 69
  • София
Благодаря за новата тема, Смайли! Simple Smile

Гласувах за моите си хора, но и Пачи и Ели да спечелят ще съм Ок. Ест. силно стискам палци на моите фаворити и за след малко съм леко притеснен.

Относно животинките, според мен бяха силно упоени, а змиите и без отрова естествено.

# 70
Змиите бяха питони.Те нямат отрова,а душат.Значи затова нямаше истински тарантули.

# 71
Нa мен ми нaпрaви впечaтление, че долното ниво нa пулca при мъжете, беше по виcоко. Пулcът им cлед cрещaтa c гaдинките, беше долу горе еднaкъв, c този нa половинките им. Нещо не беше доизмиcлено и в тaзи игрa. Дaно в cледвaщия cезон, игрите ca предизвикaтелcтво. Оcвен пaркирaнето нa колaтa и пaзaрувaнето в молa, нищо друго не ме впечaтли. Можеше дa ги нaкaрaт дa ядaт гaдоcти, кaкто е в предaвaнето Cтрaх. Можеше дa е и нещо кaто Форт Бояр.

# 72
Това с яденето на буболечки би било отвратително и не виждам връзка с предаването.

# 73
Доста от игрите, не са съобразени с доста фактори. Примерно моя пулс в нормално състояние е 105-110, при стрес да достигне 160. Ами, че ние ако участваме сме загубили на 100% 😉. Иначе, много ни харесва предаването, надявам се дори вторият сезон да е по - силен и много се радвам, че няма " ако харесвате... подкрепете ги на телефон..." Да видим днес коя двойка си тръгва и топ 3. 🤗

# 74
  • Испания
Мартин и Анселита "си взимали игри", "взели игри". Къде? Вкъщи ли?

Ох, "Съдби на кръстопът" не гледам, не ми се гледа и тук.

Общи условия

Активация на акаунт