💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 594
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Анселита се е направо увисила на врата на Мартин, едно че за него е неприятно, а и тя е в не особено удобна поза. Лошо тръгнаха и със захвата в началото, мисля и се надявам, че ще пуснат първи.

Ели и Пламен в момента най-лошият им враг е благородството. Дано не решат, че някой е по-достоен от тях и да пуснат на добра воля. Иначе съм убедена, че ще издържат. Стискам им палци.

# 616
Може и два часа да е продължила играта.
Аз щях да стоя.

# 617
Мдаа, играта не само е гадна, ами и изглежда опасна. И аз си помислих, че с това мокро, после студено, после пък топло, така може да ги изпонатръшкат Wink болни, че не е истина. Позволено ли е да застрашават здравето им.

# 618
  • София
Не знам как докторите са позволили това.
Освен това вече има и епидемия от коронавируса + грип Б.
Те ще изпонастинат там и като излязат навън не се знае, знае ли се. Слава богу, няма нищо, щяхме да разберем, но за мен не е Ок такава игра.

# 619
По-добре е да не се допуска игра, в която няма да могат да им изплатят здравните застраховки... Що за приумица е това! Верно че не се дават така 100 хилки, ама това е идиотско. На ония готвачите им дават същите пари да си хапват и да се държат като себе си...
Не мога да я позная Анселита, друг човек е без боичките по лицето.

# 620
Бе тия добре ли са? Още 45 мин от същото, ама прилепени. След рова ощв 45 минути, ама на 1 крак🤯🤯

# 621
  • около Варна
Отвратителна игра, как не измислиха нещо забавно, направо се измъчвам да гледам само.

# 622
  • Велико Търново
Анси без грим 😮 сладурана е.
Излишно е било да се гримират, с тия води и сиропи...
И в крайна сметка, тези, които предположиха, че победителят от тази игра ще е крайният победител за сезона, познаха. Само че по този начин наистина се обезмислят вчерашните две игри. Както губи смисъл и показването на временното класиране до момента, тъй като от него нищо не зависи. Може би поне трябваше според него да започва участието им в днешното изпитание - първо последните, след 1 минута (примерно) - вторите и след още 1 минута - първите. Трябвало е да го измислят по-смислено. Но то може да е така и в оригиналния формат.

Рискът да се разболеят наистина е твърде голям. Явно след това са взели някакви сериозни мерки, но от продукцията така поемат тежка отговорност. Все пак се касае за здравето на шест човека...

Пламен си наваксва всичките "Обичам те", които не е казвал 20 години Smiley

# 623
Тва е някакво мъчение. Отвратителна игра, гадно ми е да гледам и превключвам. Тия хора не мислят ли малко, че застрашават здравето им? Скрил се Емо Чолаков под чадъра и наблюдава как буквално се давят с тая вода. Това е гавра с участниците, недопустими са такива игри...

# 624
Ужасна игра, развалиха целия кеф от предаването. 3 часа в състояние да ги доведат до болница, бляккк

# 625
Тия поларени одеалца изобщо не топлят....пълна глупост.

# 626
Наистина ужасия, можеше вчерашното катерене да е за финал. Искаше се стратегия, бързина и физ.издръжливост, не сега това мъчение като за магарета. 😔

# 627
  • Испания
Анселита изглежда много зле след тази безумна игра.

Парите от игрите вчера, както писах, имат значение само за този, който ще спечели днес финала.

# 628
Хм...вчера доста хора се изказаха против играта, на мен лично не ми беше скучно...сега обаче ми е гадно да гледам. Играта изглежда твърде брутална за подобно развлекателно шоу, все пак не е Фермата или Игри на волята.
Ансито има невероятни очи и без грим е много красива.
Вижте какво нещо обаче..никой не го възприе Цезара насериозно. Аз в Ели не съм се съмнявала, но Пламен е далеч от клоуна, за който се представя.
Играта е за воля. Аз лично не мога да си представя да се откажа, все ще си мисля още малко мога, още малко.

# 629
Исках анси и марти да спечелят. Много ме е яд. За мен те се обичат най много. Просто така го усещам, не че другите не се обичат.дано да спечелят Пламен и Ели.

Общи условия

Активация на акаунт