💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 621
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
В тази игра от мъжете най-много ми хареса Мартин, а от жените Елена Simple Smile

# 511
  • Варна
Марто ми хареса като държание и подкрепа към Анси!

# 512
Коя двойка беше по-бърза?

# 513
  • Испания
Пламен и Елена

# 514
  • Варна
Със сигурност Ели и Пламен са по-бързи. Анси и Марто почнаха по светло и завършиха по тъмно, но зависи и колко часа е било това по светло...

# 515
Ох, Анселита наистина е много млада още, но лигавенето и гласецът ѝ ми "бъркат в нервата".
Иде ми да ѝ зашия един шамар и да ѝ кажа да се стегне малко.

# 516
  • София
Браво на Марти и Елена. Ако са отбор ще я изкатерят стената за 30 минути сигурно. Simple Smile
Според мен с малко, но Паци и Ели бяха по-бързи. Просто Анси със страха си забави много двойката.
Данчо го разбирам ама малко олекват баш преди финала. Можеше поне още малко да пробват, то си е до един момент в който да се отлепи, както стана при Паци и Ели.

# 517
  • Велико Търново
Не ми хареса това, че не даваха времената... Реално могат да монтират кой е бил пръв...
И времената да дават, каква е гаранцията, че и те няма да са монтаж?

# 518
  • Испания
Анселита: "Не си е заслужавало това, което го правИ".

# 519
Е, то за да няма съмнения, трябва да предават цялото катерене в реално време. Ще издържите ли три часа да ги гледате?

# 520
  • Велико Търново
Анселита, колкото повече говори, толкова повече се излага...

След второто изпитание тази вечер съм абсолютно сигурна, че Елена и Пламен най-много заслужават победата.

Тиква, именно - няма как да бъдем сигурни, ако не е в реално време, а то е невъзможно. Така че освен да се доверяваме на 100% на продукцията и да приемаме това, което казват и показват, нямаме друг изход.

# 521
  • Бургас
Браво на Пламен и Елена. И на Мартин.

# 522
Чисто теоретично ако добавят 5000 за победителя утре, Анси и Марти няма как да изпреварят Данчо и Искра

# 523
Много тъпи изпитaния днеc. Отегчих cе чaк.

# 524
  • Варна
Май ще държат сак с наградата им вътре и който последен го пусне, печели. Grinning Как се пуска сак със 70 бона... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт