💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 607
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
Може накрая да се окаже, че и 3-те двойки печелят Simple Smile

# 541
  • Испания
Откaзът нa Дaнчо cи беше чиcтa cтрaтегия. Пеcти cи cилите.
Скрит текст:
Aнонcът не винaги отговaря нa дейcтвителнaтa игрa, проcто cъбирaт cилни моменти. Aко и утре е кaто днеc, предaвaнето ме изгубвa кaто зрител. Вcе ми е тaя кой ще cпечели, риaлито не е доизмиcлено кaто хорaтa.

Това го каза той, за да не признае, че не можеше да продължи, а това беше повече от явно.

# 542
На мен ми се стори, че точно при пускането на конфетите, Пламен вдигна пръв ръка и се развика, после и другите.

# 543
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 23:09 от камъчка

# 544
И какво отвъд на човешките възможности ще се случи? Нов рекорд за време? Thinking

# 545
Не знам дали е коментирано но Анси и Марти са от Дружба 1. Което е сравнително близо до м. Цариградско шосе.

# 546
  • Велико Търново
bubulina_baby, откъде /или от кого/ са назад Анселита и Мартин?
И как се преценява, че са "много назад"?

Как какъв?!?  Да си увеличат парите в сметката, която евентуално да спечелят утре.
Абе вие сериозно ли цяло предаване не запомнихте правилата на играта?? Които Емо всеки епизод повтаря...
А после се смеете на Ансито и на не знам кой още, колко са проти....
Само дето правилата във финалната седмица са много по-различни от предходните. Няма как да бъдат запомнени, след като е за първи път този финал и реално никой все още не е казал по какво правило ще се определи победителят.

И какво отвъд на човешките възможности ще се случи? Нов рекорд за време? Thinking
Вероятно сравняват с представянето на двойките от форматите във всички страни, в които е правен и сигурно нашите са издържали най-дълго.

камъчка, доколкото си спомням, спойлерите трябва да са в скрит текст. Само преди една седмица тук се разрази страхотен скандал само заради едно споделено лично предположение.

# 547
Сега остава и третата двойка-финалист да спечели изпитание и всички да са победители, иначе какво им е психологическото предимство от днес не виждам. Но вероятно не е така Simple Smile

# 548
  • София
Брутална ми се вижда последната игра, като някакво мъчение.

# 549
Дaмa Пикa, извинявaм cе, не знaех зa товa. Aз изгубих интереc към предaвaнето, можехa дa ги обмиcлят мaлко повече тези изпитaния.

# 550
Може накрая да се окаже, че и 3-те двойки печелят Simple Smile
И да дадат на трите двойки по 70 000лв.? Не мисля.
Чудно ми е утре 2 часа това ли ще гледаме - как ги духа вятър, поливат ги с разни течности, перушина и т.н? И на мен ми изглежда ужасно, но и скучно. За финал не можаха ли да измислят нещо по-оригинално и интересно... И от днешните игри съм разочарована. Мноооого скучно.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 22:29 от Neni •

# 551
Камъчка, можеш да си редактираш поста.

# 552
  • Испания
Не знам дали е коментирано но Анси и Марти са от Дружба 1. Което е сравнително близо до м. Цариградско шосе.

И?

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 23:21 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 553
Пламен е малко трудно да разбереш дали вика защото е победител, или защото са обявили кой е победител.
От самото начало съм за Е&П, но си признавам, че ми е странен меракът им да участват в поредица ТВ игри(преди това семейни войни..)
Колкото по-малко са двойките, толкова по - скучно става предаването. Може да го измислят всички двойки да са до края и тези с най-висока събрана сума, да са победители. Ако все пак искат да има интриги,  пак две двойки да са на камината, но останалите двойки да гласуват  да им взимат парите от седмичните мисии(примерно).

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 22:40 от sourit

# 554
Пламен е малко трудно да разбереш дали вика защото е победител, или защото са обявили кой е победител.
От самото начало съм за Е&П, но си признавам, че ми е странен меракът им да участват в поредица ТВ игри(преди това семейни войни..)
Защо да е странен?! Това са хора, уверени все пак в някакви свои качества, с които са сигурни, че могат да изкарат едни пари и да се забавляват даже. Не ми приличат на хора, жадуващи за медийна слава. Просто медията е нещо, в което могат да получат  това, което искат и ако то върви с някаква известност, ок, не им е проблем, обаче не е цел.

Общи условия

Активация на акаунт