💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 616
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
И аз това си мислех сега.Утре ако спечелят Анселита,пак Искра водят и печелят.Демек техният шанс е към 66 процента за победа 🤣.
Изпитанието изглежда ужасно и брутално.Такива резки промени в температурата не знам доколко са полезни.

# 526
  • София
Сякаш Анси и Паци не си вярват много, не знам, езика на тялото. Визирам разговорите в стаите. Данчо и Искра ми се видяха най-сигурни и на една вълна. А утре ще е до нерви и воля.

# 527
  • Варна
Чисто теоретично ако добавят 5000 за победителя утре, Анси и Марти няма как да изпреварят Данчо и Искра
Няма нужда да изравняват. Който каквото си е изработил, го печели, ако е първи утре.

# 528
Май ще държат сак наградата им вътре и който последен го пусне, печели. Grinning Как се пуска сак със 70 бона... Grinning

Елена извика от радост накрая, останах с впечатлението, че те печелят Smiley

# 529
  • Бургас
Анселита надмина муцунито по святкане и каране. Голямо цвилене.

# 530
Чисто теоретично ако добавят 5000 за победителя утре, Анси и Марти няма как да изпреварят Данчо и Искра
Няма нужда да изравняват. Който каквото си е изработил, го печели, ако е първи утре.

Какъв беше смисълът тогава от днешните две игри?

# 531
Утре играта изглежда брутално. Стискам палци на Елена и Пламен, за мен играха достойно, показаха истинските си лица и не заложиха един път на евтината мелодрама.

# 532
  • Велико Търново
Само че ако са 10 хил., тогава има шанс всяка двойка да изпревари всяка от другите, май. Възможно е и 10 да дадат в последното изпитание пък.

Didi168, донякъде има резон в предположението ти, но и на мен първо в главата ми изникна въпросът, зададен от Dream Team. Някаква друга е "врътката", вероятно.
Но изпитанието наистина ще е много тежко.

# 533
  • Испания
Скрит текст:

Победителите от двете игри да прибавят по 5 000 лева към сметката си.

# 534

Не са Анселита и Мартин категорично победители, много са назад

# 535
Нали правилата бяха ясни за всички?

Аз  съм с две ръце за Пламен и Елена Hands MetalHands MetalHands Plus1Hands V

# 536
Откaзът нa Дaнчо cи беше чиcтa cтрaтегия. Пеcти cи cилите. Aнонcът не винaги отговaря нa дейcтвителнaтa игрa, проcто cъбирaт cилни моменти. Aко и утре е кaто днеc, предaвaнето ме изгубвa кaто зрител. Вcе ми е тaя кой ще cпечели, риaлито не е доизмиcлено кaто хорaтa.

# 537
  • Испания

Доколкото разбирам, ще спечели този, който спечели утре финалната игра. Тогава ще получи спечелената досега сума. За утрешното класиране няма никакво значение тази сума, освен за победителя.

# 538
  • Варна

Как какъв?!?  Да си увеличат парите в сметката, която евентуално да спечелят утре.
Абе вие сериозно ли цяло предаване не запомнихте правилата на играта?? Които Емо всеки епизод повтаря...
А после се смеете на Ансито и на не знам кой още, колко са проти....

# 539
  • София
Когато пуснаха конфети ли беше, не видях много добре, сякаш Данчо ликуваше най-силно. Или Данчо/Искра печелят или Паци и Ели (вика на Ели, за който писа една потребителка). За Анси и Марти нищо издайническо няма в промото, ама разбира се всичко това са евтини предположения.

Общи условия

Активация на акаунт