💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 5

• 34 603
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
Много статична игра за гледане. Ако сменят сезоните примерно през 15 минути и ги въртят пак и който остане накрая да е финалист, но е скучно да ги гледаш само как стоят и зъзнат. А с какво ще запълнят два часа, като няма студио и публика?

# 556
  • Варна
Ще има да правят анализи и да повтарят едно и също нещо по 10 пъти участниците, да си прибират демонстративно багажите, да се сбогуват с вилата...  Може и да има малък епилог. Иначе и аз не си предсатвям да гледаме 2 часа треперещи хора.

# 557
[quote author
[/quote]Защо да е странен?! Това са хора, уверени все пак в някакви свои качества, с които са сигурни, че могат да изкарат едни пари и да се забавляват даже. Не ми приличат на хора, жадуващи за медийна слава. Просто медията е нещо, в което могат да получат  това, което искат и ако то върви с някаква известност, ок, не им е проблем, обаче не е цел.
[/quote]

Странното ми е, защото явно съдя от обкръжението си. За да участваш в повече ТВ формати, явно имаш повече време. Инак ако участваш в различни работни проекти, рядкл ти остава такова.
Колкото и на мен да ми е странно, пак ме радват Елена и Пламен.

# 558
От първата  игра ми хареса, че трябва да намерят начин без пари да стигнат до някъде, както и търсенето на улика сред толкова много коли и намирането  на колата на любимата. Изпитанията с песните, чуждите езици, снимки не ми бяха интересни.

Втората игра беше много добре замислена, защото изисква стратегия да се направи още от най-долу. Дупките май бяха неравномерни. А жените са показали, че думи като ляво и дясно, или твое ляво не вършат работа.
Браво на Пламен, показа се като стратег и командир.
Браво на Елена , която се справи със силовата част - местене на прътите
Браво на Марти,  по-слаб в стратегиите, но работата с краката беше уникална.
Браво на Анселита,  която  преодоля страха и не се отказа, въпреки, че трепереше, дори и с това, да останеш пасивен и да не пречиш на партньора е голяма подкрепа. Също да изпълняваш, без да се противиш.
Икра ме разочарова, трябваше тя да поеме нещата, след като Данчо се е предал. Този път не показа мислене, не успя да се наложи.

Е псуване, не ми е приятно, в такива изпитания, не можеш да се контролираш, факт, Данчо се отказа (никой не беше очаквал), Пламен крещеше на  Елена. Поне се извини.

# 559
На мен промото ми се видя доста издайническо или пък нарочно са искали да е заблуждаващо. По това, което "разчетох" победители са Елена и Пламен.
Все пак ми се вижда тъпо, че решаващо за финала е само последната игра, трябваше да е малко по-комплексно.

# 560
Е псуване, не ми е приятно, в такива изпитания, не можеш да се контролираш, факт, Данчо се отказа (никой не беше очаквал), Пламен крещеше на  Елена. Поне се извини.

Пламен започна да крещи след като два пъти Елена му каза, че не го чува и затова вдигна децибелите. И все пак се извини, но не е започнал да ѝ крещи ей така от нищото.

# 561
  • Велико Търново
камъчка, това, че ти си изгубила интерес, означава ли, че това важи и за всички останали? А пък и не знам това какво отношение има към даването на информация, която не всеки иска да прочете.

@NoName, щом играта се казва "4 сезона", със сигурност ще "сменят" сезоните и ще ги въртят. Даже си мисля, че по някое време съвсем хаотично ще е това въртене. Най-издържливата двойка ще е победител сигурно. На мен повече ми е любопитно как точно ще е измислен регламентът за определяне на крайния победител.
Смятам, че няма да е решаващо само последното изпитание, не знам защо повечето го мислят така. Ако на победителя в него дадат не 5 (като тази вечер), а 10 хиляди лева, тогава всяка от трите двойки има шанс да бъде краен победител.

И защо се пише за два чáса за утре вечер, след като неделните епизоди са с продължителност от час и половина, а и в програмата вече от три седмици (май) го отразяват по този начин. За утре пак е така.

# 562
Много по-трудно е да се катерят само с 4 пръта, но пък е по-бързо. Анселита е дребничка и ѝ е било трудно да достига прътите. Марти беше много силен и работеше с цялото тяло, но само това, че трябваше да прехвърлят 5 пръта ги забави малко.
Може и да са по-къси неделните епизоди, не съм обърнала внимание, защото невинаги ги гледам в реално време и превъртам рекламите.

# 563
  • Велико Търново
По-бързо е, стига да се измисли начинът. Искра и Данчо и те бяха с 4 пръта...
Анселита и Мартин според мен повече ги забавиха връщането за петия прът, но най-вече страхът и треперенето на Анселита, заради които имаше моменти, в които не се придвижваха.

# 564
Редктирaх. Хaйде cегa и възмутените дa изтрият цитaтa. Aмaн от кaпризи, извиних cе, че не е cъзнaтелно.

# 565
  • Варна
Да бе, несъзнателно те засърбя лявото ухо и пръстите ти се плъзнаха върху клавиатурата като рефлекс. Или котката ти скочи върху лаптопа? Grinning

# 566
  • София
По-бързо е, стига да се измисли начинът. Искра и Данчо и те бяха с 4 пръта...
Анселита и Мартин според мен повече ги забавиха връщането за петия прът, но най-вече страхът и треперенето на Анселита, заради които имаше моменти, в които не се придвижваха.
Не е само до стратегия, трябват си и качества и да имаха стратегия, Данчо и Искра са по-тромави, нито Искра има пластиката на Елена, нито Данчо силата и смелостта на Мартин да увисва само на ръце. При тях трябваше да се опитат да се стиковат по някакъв начин, но Искра нищо не правеше, а Данчо определено нямаше капацитетът да се справи и 5 да имаха пак щяха да са последни. Това е интересното на предаването, че трите двойки имат различни качества, ето колко добре пък се представиха в първата игра и то в град, който не познават толкова добре.

# 567
  • Испания
Редктирaх. Хaйде cегa и възмутените дa изтрият цитaтa. Aмaн от кaпризи, извиних cе, че не е cъзнaтелно.

Възмутената си изтри цитата, но това не променя нищо. Аман от капризи ли?

Отново се видя, че Пламен и Елена са един за друг, за което много се радвам. Мисля, че същото би се случило и със Святослав и Ивелина, Калина и Емо. Няма истерии, пищене, "благославяне". Екип, който търси най-рационалното решение.

Бях убедена, че Искра и Йордан няма да се справят.

За мен изкачването на Анселита и Мартин беше напълно нереално.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 23:28 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 568
Много по-трудно е да се катерят само с 4 пръта, но пък е по-бързо. Анселита е дребничка и ѝ е било трудно да достига прътите. Марти беше много силен и работеше с цялото тяло, но само това, че трябваше да прехвърлят 5 пръта ги забави малко.
Може и да са по-къси неделните епизоди, не съм обърнала внимание, защото невинаги ги гледам в реално време и превъртам рекламите.

Аз също се замислих, че Пламен и Елена имаха известно предимство от гледна точка на това, че са по-сходни на ръст и по-лесно можеха да се наместват и синхронизират спрямо прътите.

Smileys, аз също не съм фен на истерии, пищене, "благославяне", но това, че някои двойки са по-емоционални и импулсивни във взаимоотношенията си, не ги прави по-малко един за друг. Въпрос на темперамент и възпитание донякъде Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 23:31 от Telesilla

# 569
  • Варна
И аз се зачудих Искра толкоз ли не можа да хване един прът и тя да го измести... И да вдъхне малко кураж на Данчо. Той - отказвам се. И тя - Добре, мило...  Ансито колко пъти извика не мога, но Марто я надъха.

Общи условия

Активация на акаунт